Да отслабнем заедно!

• 53 200
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
Зизу, прекрасна си, много ти благодаря!  Hug bouquet

Бих се възползвала от посредничката, която предлагаш, защото и на мен не ми се занимава много Simple Smile. Ще отделя време да поразгледам из сайта и ще подбера някои неща Simple Smile Последен въпрос - на въпросното момиче й плащаш в брой и после тя се занимава с разплащането към Али експрес и всичко останало ?

Hug

# 736
ТутмЪничка, за да не спамим го слагам в скрит текст Hug
Скрит текст:
Това е страничката й. Паричките се пращат предварително. В "Относно" на страничката й има подробна информация как точно стават нещата при нея.
А с две (или по-скоро с двеста Mr. Green) думи - харесваш си няколко неща, пращаш й линкове към обявите, както и инфо за желания цвят/размер. Ако имаш притеснение, относно някоя обява й пиши за да ги погледне първо преди да поръча. Аз лично свикнах да им следя рейтингите и на обявите, и на самите продавачи (а и задължително гледам коментарите за реални снимки), та от това поне я отменям. Имай предвид, че при някои обяви цените варират според цвета или размера на артикула. За това преди да поръчаш си избери от менюто и цвят и размер за да видиш крайната цена. Нея умножаваш по 1,95 и получаваш тази, която ще трябва да заплатиш на Деси (така се казва момичето) Peace Разбира се може да я оставиш и тя сама да ги сметне и да ти ги каже, но аз не обичам да чакам и често й превеждам парите преди още да съм й пуснала линковете Mr. Green
След като ги преведеш (аз лично й снимам бележката на момента, за да не се бавим докато й ги преведат) остава да чакаш. Когато получи нещо го качва в страничката си. Праща нещата по куриер, когато поискаш. Не е проблем да ги държи при себе си докато пристигнат всички поръчани неща, например.
Ако имаш още въпроси - питай, ако мога ще ти отговоря Simple Smile Тя също отговаря почти на момента на всякакви въпроси Simple Smile

Ох, аз изядох един голям банан, намачкан и смесен с около 2с.л. семена чиа  Heart Eyes Така приключих с яденето за днес и започвам с лунуването официално след 10мин. Mr. Green Стискайте ми палци, за първи път ще ми е.

# 737
  • София
mimeime, те не са нови - правя 6 седмичната програма за начинаещи - http://fitnesinstruktor.com/6-sedmici-nachinaesti/
Ааа, ясно. Много благодаря!  bouquet

# 738
ТутмЪничка , просто на мен ми изглеждат малко..щом се чувстваш добре..и ако имаш и резултати продължавай така..майка ми също кара до обяд само на кафе..аз лично не мога да си представя да не хапна нещо час след като съм станала.. Hug

Зизy , значи наистина си ти..четох от темата за лунуване и си викам ти ли си не си ли  Laughing Понякога и аз я правя...стискам ти палци..особено сега вечер.. Hug

Аз от днес съм на 90дд..засега нямам кой знае какви впечатления..не съм гладна..ще споделям и резултатите..

Дами, вече сме на 50-та страница, има някаква подобно тема поне по заглавие или ако искате да си пуснем нова..

# 739
Аз съм, аз съм Hug
Вечер нямам проблем с хапването. Единствено едно филе Елена има, с което баща ми ме изкушава Laughing Ако усетя глад ще изям 1-2 миниатюрни парченца. И без това смятам да го карам само на вода, та няма да са фатални Embarassed
Проблема ще е утре, защото съм свикнала да закусвам и вероятно ще ми е трудно последните часове Laughing

# 740
Вярвам, че ще издържиш..на мен всъщност най-трудната част ми е захранването..понякога доста съм се омазвала след лунуване..иначе съм имала доста добри резултати.

# 741
И аз се притеснявам за захранването, но и да се провали няма да се отчайвам - гладуването само по себе си е полезно ако не се прекалява. А дали ще има и дали ще задържа минуса не ми е чак толкова важно Peace

# 742
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=877227.0;topicrefid=19

Мисля, че може да се присъединим тук..даже като гледах отгоре-отгоре, май и някой от вас беше писал. А колкото повече толкова повече.

# 743
Аз съм "ЗА!" да се преместим там, тъкмо ще сме повече Peace

# 744
Аз явно съм писала и в двете теми без да се усетя даже Joy
Малеееее, не съм добре, сега го видях ooooh! Та мен ме има вече там, продължавам Laughing

# 745
Значи се местим. Аз сега чета оттук оттам.
Mamamishi Joy Нищо още по-голям стимул си имала.
Еми аз започвам да пиша там.

# 746
Аз незнам дали да се местя....нали вече не съм активно отслабваща, но пък от друга страна ви хвърлям по едно око newsm78

# 747
Идвай, идвай Hug Дори да не слабееш вече си ни голям стимул! Свали доста, задържа ги успешно, а и "Колкото повече, толкова повече!" Peace

# 748
принцеса_Фиона, как няма бе, веднага се премествай, аз без тебе никъде не мърдам Naughty Laughing Голям стимул си, не само за мен Peace

# 749
здравейте момичета!
Чували ли сте някога, че имало пластири за отслабване??? ShockedВидях наскоро една такава реклама и много се учудих. Никога не съм си падала по разни там хранителни добавки, въпреки че съм чувала, че действат-просто ме е страх да гълтам нещо, в  което не съм сигурна...знае ли човек какво пъхат в таблетките... затова ме зарадва рекламата на пластири които съдържат прим. гарциния камбоджа, която има супер-действие... някоя от вас може ли да ме светне нещо, ако ги е ползвала ????  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт