Светлината на моя живот - Тема 1

• 93 107
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Цитат
Възможно е, в окото на Сурач да е попаднала лютива прашинка, докато обтриваше с лед изгорените ръце на Сандия, която пък от своя страна започна да духа в очите му Very Happy Very Happy Мила картинка, достойна да бъде порицана от строгата Бабу, чиято единствена цел сякаш е да полива със студена вода романтичните моменти между нашите влюбени

Тази сцена е поредната класика в романтиката м/у двамата Peace
Толкова пъти сме я коментирали..такова изпълнение няма нужда от превод/то нямаше и какво да се превежда/ Joy Hug но Анас е уникален в такива изпълнения,освен красив е и много,много талантлив..
но само около Сандия/Депика rotfImbo rotfImbo Crazy Heart Eyes Joy Joy Joy

Да, предполагам че сте го обсъждали вече, не съм чела всички теми  Heart Eyes
Само се опитвах да обясня на Бубулинка, виж нейния пост

На Анас много му отиват романтични роли, особено тази, слял се е с този образ и е трудно да повярваш, че е съвсем различен човек Grinning Аз го повярвах едва след като изчетох всичките му интервюта. Между другото някой превел ли е интервютата на български, има ли ги някъде в темите?

# 31
# 32
Уфффф...... Ще ни държат в напрежение до утре значи, но ще си дадат едното дете, май Sad Дано Бабо да се намеси, както тя само може

Последна редакция: пн, 23 мар 2015, 18:26 от pettioffi

# 33

После не можах да разбера дали някой си представяше, защото Сурач попита Сандия какво е това, а тя каза, че това е първата и мечта, а тя е, че иска да стане полицейски служител. Имаше музика в същото време. Може би Сандия си представяше как го е казала на Сурач, а може пък да си е сложила такива дрехи той докато дойде, нямам представа. После пак продължи с музика. Сурач я попита защо прави всичко това, звънтенето на гривните и всичко останало. Защо играе този театър, нима и харесва да живее в лъжа? Сандия отговори, че не живее в лъжа. Той и е съпруг, а всяко обикновено момиче правило така.

Сандия беше взела да реже някакви чушки. Сантош и каза да не пипа, че са много лютиви и ще се изгори, но тя не послуша.  Не знам какво правеше, но го попита дали е добре, а той и каза да продължава.

Здравей, bubulina  Heart Eyes

Не си представяха, това беше вторият им  опит за първа брачна нощ Grinning
Аз лично си мислех, че Сандия е казала нещо, заради което Сурач се отдръпна в един момент. Но тя нищо такова не каза. Та значи, според мен, сега резултатът е равен - първия път му отказа тя, втория път й отказа той  Grinning Grinning Третия път е крайно време да се вземат в ръце и да подходят по-отговорно към работата! Ами че драгият зрител се измори да  чака! Grinning Grinning

За чушките - това са много люти чушки чили. Бабу първо помоли Чави да й помогне, но дъщеря й отказа, не е много добре възпитано това момиче, доста е разглезено! И Чатори не изяви желание да се занимава, така че  лютите чушки се паднаха на Сандия, която се зае с тях доброволно и с ентусиазъм, особено след като чу, че Сурач обичал домашно приготвени чушки - информация, която според мен Бабу нарочно й подхвърли, за да я стимулира Grinning Grinning

Възможно е в окото на Сурач да е попаднала лютива прашинка, докато обтриваше с лед изгорените ръце на Сандия, която пък от своя страна започна да духа в очите му Grinning Grinning Мила картинка, достойна да бъде порицана от строгата Бабу, чиято основна цел в живота сякаш е да полива със студена вода романтичните моменти между нашите влюбени Grinning Grinning

Благодаря ти за разяснението, значи Сурач затова се разкрещя на Сандия. Тя пък от своя страна го направи заради думите на Сантош, че трябва да се замислят за дете.

За тия чушки много ми беше интересно, как може да са толкова лютиви, та чак да си изгори ръцете. Сега ми е интересно кога Сурач ще разбере, че Менакши си е откраднала от парите му. Дано да е скоро.

# 34
Докато гледах индийската серия имах чувството че ще ми стане нещо от напрежение Rolling Eyes
Толкова е хубава,Сурадж благодари на Сандия,хубаво си гушка децата,така ги гледа с любов и всеотдайност,но ..какво ще стане всъщност си нямам идея ooooh!малката лигла се приготвила за бебето,
Анкур и Анкита като лешояди се споглеждат..Сантош нещо си мисли,но какво им е на Сурадж и Сандия,лично аз без подробния превод на Миха Hug не ми е ясно Tired  Cry Cry Rolling Eyes

Praynig Praynig Praynig

# 35
  • София

Роскаа.. Софии.. скъсаха ми нервите вече от напрежение:smile3511, толкова не съм се вълнувала от отдавна Peace
Първо си поплаках като видях  Сурадж как си ги хвана и двечките а Сандиика и тя не смее да се зарадва. Много ме развълнуваха и двамата. И после напрежение до последно, охххх... Hug

# 36
И още нещо, което ми направи впечатление - наградата на Сурач от готварското състезание в Сингапур е повече от скромна - 100 000 рупии, внесени по банкова сметка, и на които нашето алчно Менакше посегна, че и успя да похарчи повече от половината!

Изхождайки от курса на рупията днес -  Индийска рупия   - за 100 INR - 2.87803 BGN,
100 000 рупии са едва 2 878.03 лв.

NaughtyПропуснала си Hugнаградата е 100 000 ДОЛАРА - 45 000 000 РУПИИ Peace..
за една нощ стана милионер,това го коментира Мохит и много злобееше,защото двамата дариха 300 000 рупии за образование на бедни деца Peace

Ако са долари, наградата се приема с овации Grinning newsm10
Дори може пак да участваме Grinning

Сега е ред на Сандия Laughing има много серии още,но тя ще спечели 50 000
от едно състезание/всъщност то я класира за Академията/ Laughing.. и това ще ги довърши алчните в къщата на Рати..Менакши щеше да се побърка от завист Laughing Heart Eyes Heart Eyes Peace

# 37

Роскаа.. Софии.. скъсаха ми нервите вече от напрежение:smile3511, толкова не съм се вълнувала от отдавна Peace
Първо си поплаках като видях  Сурадж как си ги хвана и двечките а Сандиика и тя не смее да се зарадва. Много ме развълнуваха и двамата. И после напрежение до последно, охххх... Hug

МИХА Hugи аз така не съм се вълнувала никога от филм..побъркахме се с този сериал Laughingзнам че винаги си превеждала,но сега те моля още,ама още по-подробно.. Praynig Praynig  bouquet  bouquet

# 38
  • София

МИХА Hugи аз така не съм се вълнувала никога от филм..побъркахме се с този сериал Laughingзнам че винаги си превеждала,но сега те моля още,ама още по-подробно.. Praynig Praynig  bouquet  bouquet

Естествено, thumbsup много емоции има,но все пак си казаха и важни неща  txtloves

# 39
Миха, Софи, pettioffi - Току-що и аз изгледах епизода в Индия - много хубав, емоционален и в същото време напрегнат.  smile3525 newsm76 Two Hearts Да ви кажа честно очаквах, че ще ни държат в напрежение до последно. Все пак утре се пада епизод 1000 - явно точно за него са оставили развръзката ...  newsm12 Ако забелязвате няма и репортажи от сета. Всичко е забулено в мистерия - според мен това е нарочно. Причината явно  е да не излезе нищо около развитието на сюжета с бебетата ...  Peace Ох вече не знам какво да мисля - ама още се надявам, че няма да си дадат бебето ...  Praynig Praynig Praynig Сурадж и Сандия бяха толкова сладки в началото. До колкото разбрах той й благодареше за това щастие и че го е дарила с 2 прекрасни деца. После на няколко пъти й каза ВО АЙ НИ - Обичам те Сандия. Тя също му благодари и му каза: Во АЙ НИ - Обичам те Сурадж. Бяха толкова сладки как се гледаха и държаха за ръце - напълниха ми душата ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts  loveuuu  ylinfant После като докараха бебетата всички така се зарадваха - Сурадж, Сандия, Викрам, Мухит, Сантош, Арун и Емили. Направи ми впечатление това, което Емили каза за теглото на двете бебета - на кошчетата им имаше картончета с надписи. Едното бебе е 4 кг, а другото е 2 кг. Всички се чудеха как така едното е двойно по-слабо от другото след като са близнаци. Дано това, че едното е по-слабо ги възпре ...  newsm78 Сурадж беше толкова щастлив като прегърна и двете си деца - май каза, че са го познали, а Арун му отговори, че няма как да не го познаят, защото той им е баща. Сурадж занесе бебетата на Сандия. Всички така се вълнуваха - тя също, но милата не смееше да се зарадва истински ...  no  Kissing Heart Two Hearts Анкита и Анкур ме дразнят максимално - вярно са като лешояди, чакащи да грабнат плячката. Гледаха ги отвън и се чудеха дали ще им дадат бебето или не - Анкита май отново изтъкна как ги е поздравил Сурадж, но Анкур не беше сигурен, че сега ще е същото. Какво щели да кажат на малката - те й били дали надежда пък сега не било сигурно. Аман - прибраха се и малката глезла си чака бебето - все едно е стока за продан ...  #2gunfire Сантош беше щастлива за децата, ама явно я е страх какво ще стане - дали ще ги разделят или не ...  Thinking Сурадж и Сандия бяха много сладки с бебетата - Сурадж как хубаво се грижеше за тях. Първо се разплака едното и Сурадж му смени пелената, като каза на Сандия да си почива. После се разплака и другото и той смени и неговата пелена - след това започна да пее приспивна песен на Сандия и бебетата. Толкова красива и емоционална сцена ...  txtloves txtloves txtloves  love001 hug  ura stork-boy stork-boy smile3504 Накрая свърши как Сурадж отиде в дома на Анкур - малката си питаше за бебето, но Сурадж беше сам. В промото обаче Сурадж и Сандия са гушнали едното бебче и му казват, че много го обичат, а Сантош и Арун ги гледат. Дали не са решили да го дадат - ох направо егати и напрежението. Надявам се да не дадат нито едно от децата - нещо да стане и да се откажат.  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Анкур, Анкита и малката Булбул ме вбесяват все повече - как може такова нещо. Както винаги мислят само за себе си ...   offtopic Ще видим какво ще стане утре - дано всичко свърши добре ...  Praynig Praynig Praynig Когато Миха има време и ни пусне превода всичко ще ни се изясни - със сигурност разговорите им са изключително ключови и важни ...  Hug Hug Hug

# 40
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Роси Hug Hug Hug много ,много е хубава темата на Светлината  smile3521 newsm51 Благодаря ти че си ни направила такова хубавичко местенце да си обсъждаме любимия сериал  smile3525 smile3525 smile3525
Миха HugСофи HugДжули HugБубе Hug pettioffi  :hug:Rosince Hug, Глори Hug
Нова снимка на Анас ,обаче в индийския форум не знаят дали е от сета на Светлината или си е от някакво негово ходене на някъде  smile3521

Последна редакция: пн, 23 мар 2015, 20:18 от Eny87

# 41
Още три много хубави колажа от индийския форум с готиния момент с въздушната целувка от предната серия  smile3521
Да ви кажа изобщо не се притеснявам за романтиката в нашата Светлина защото просто екипа на сериала трябва да събере  Анас и Дипика на едно място ,да ги накарат да се погледнат и да се усмихнат и  хоооооп магията е готова  smile3521

Последна редакция: пн, 23 мар 2015, 23:56 от Eny87

# 42
А тия  нещица са мои  smile3521

# 43
РОКСИ Hug като гледам промото,направо си се сбогуват с едното.. иначе трябваше и двете да са им в ръцете и да са безкрайно щастливи..doh #Crazy Cry Cry Cry честно да си кажа,незнам как ще изгледам утрешната серия ooooh! Cry

Cry Cry Cry

Praynig

Praynig

Praynig

Cry

# 44
Рокси,

Благодаря за хубавата страничка Simple Smile

Здравейте на всички. Браво поздравявам Ви всички прекрасно сте се справили със колажи снимки и т. н. Сандия и Сурадж изглеждат прекрасно на всички снимки.

bouquet  bouquet  bouquet

Rosince, Глори, pettioffi - благодаря ви момичета! Много се радвам, че темата и нещата, които пускаме ви харесват ...  smile3525 newsm76 Two Hearts    love001 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт