Не се плаши от вода и от брадати мъже, пък да видим тогава как ще е

не сте ли по вънка
Вчера малчо спа прекрасно навън ...близо 3 часа следобеден сън...това само на вън може да се случи....в къщи никога. ....та ни се очертава тенденция за два съня. Ето сега си прави сутрешния......Продължаваме да се будим ношем ужасно много, но вече съм сигурна, че не е за храна, не е от храна.....та само зъби остават, но отчайващото е, че реално не виждам сериозни заченки в самата уста....та може и да продължи многооооо това положение......аз все си мислех, че може и да е гладен, но тези дни т.к. се буди в 6:30 окончателно...макс 7....реших че е абсурдно да го храня в 5/5:30 (т.к. многократно ме е будил и тогава решавам да склоня да дам мляко, като си мисля, че това ни е проблема) и реших тази нощ да си давам чая на всяко будене (за цялата нощ отива едно 150мл да изгълта и то аз му издърпвам шишето) и стана така, че човека последно се събуди към 5:30 и спа до 6:30, кагато си се събуди в обичайното усмихнато настроение (не с хленчене, като на всяко будене през нощта) и дори не даваше вид да е гладен.....
аз си му дадох де, че да може да си нагласим часовете все пак. Просто не ни мори глад явно, то и е абсурдно де, защото буденията почват от полунощ и няма как още от тогава да е гладен, но самото действие го успокоява и затова чая или водата помагат....предполагам кърмещите дават цица...
което върши работа известно време, докато се излющи и хайде пак, като усетя че ми се възпаляват ушите. Ужас е...и вътрешното на копчета за дънки ми се е налагало да лакирам и от токи на колани съм се изривала.....къде що неблагороден метал докосва кожата ми. И да добавя, че скоро след като ми ги пробиха ушите и ми сложиха златни обеци треперушки едната беше изгубена в градината. Та наистина ми се вижда безсмислено....
затворих ги горещи и ги обърнах и капачките хлътнаха, като изстинаха и ги прибрах в хладилника. Само една не ми хлътна, но днес ще започнем с това пюре. Приготвих две пюрета картоф, морков, магданоз и пуешко + рапично олио. Две тиквичка, пащърнак, корен от целина и лук + олиото, едно кафяв ориз, спанак, целина, лук, олио и кафяв ориз, пуешко, целина, лук, олио. Също така разбрах, че не го кефи пуешкото (давам това на хипп готовото и пюретата горе приготвих с по половин бурканче от него). Много силен аромат и вкус има и просто отрепва всичко друго и явно не го кефи. Вчера му дадох картоф, спанак, целина, лук и пуешко...еми не го хареса, а съм сигурна че само зеленчуците щеше да си ги хапне с кеф. Не, че не го изяде и това де, но то се плюнчи и мръщи...голямо лигавене падна, но горкото след всяка лъжица пак отваря уста с надеждата за нещо по-добро

Понякога минавам от там, ако реша да ходя пеша до Лидл, та ще го имам предвид за следващите разходки, че и аз много обичам овче кисело. Пак ли са спрели строежа на църквата? Аз вчера минавах от там и ги гледах, че товареха някакви неща.
дано!
. Избутва се назад и си удря играчките само. Лази също само назад. Седи седнал като го сложа, но за кратко и пада настрани. И не може да стигне сам до седнало. А гледам да го държа непрекъснато на земята, уж за повече движение - и аз купих килим от Икеа. Ми като му дойде, ще започне всичко да си прави, няма да го насилвам пък 

Винаги съм смятала, че смяната на времето е грешка и не трябва да се прави, но вече за втори път дребното самичък си сменя режима спрямо новото време без никаква намеса от моя страна, даже аз упорствам излишно да си кара както преди. Явно има някаква вътрешна логика в цялата работа - той не живее по часовник, аз съм тази, която гледа колко е часа. Ето вчера заспа в 8.30 часа и се събуди тази сутрин в 6.30. Което изместено с един час е точно неговия режим. Направо съм в шах, но той явно си знае.
Астинед, има много готини неща от сребро също така. Аз нямам алергия към други метали, но дори и моите уши са се опитвали да заберат от несребърни обеци.