Паркирах я на двора да спи. Чудя се защо в количка заспива, в колата също, а в легло-не
То и не съм я пробвала скоро, но ще и направя леглото на люлка и ще мъча нещо. Е, най-дълъг сън откарва в ръце, но вече е бая куршумче. Бяхте коментирали за различното спане. Не знаех, че и това е типизирано. Паячка един ден спи по 3-4 часа /общо/ на 2-3 пъти по 1,5часа, друг ден прави по 3-4 дрямки по 30-40-50 минути. Не е с най-здравия сън, де. Пак почна старите номера и се върти като шило по цяла нощ, през час. И си суче, суче... Онзи ден я мерих и от консултацията, за 1 седмица излезна, че е качила 200гр. Колкото за целия предишен месец. Иначе продължава да се мръщи на обедното меню. Следобед, с плод не отказва. Вече се чудя да добавям към пюрето мааалко банан за миризма, обожава го. И така маже, че...А, и определено пюрето го приема по-добре към 14-15часа. На обед винаги го отказва.
Исках да питам могат ли да им се дават обезсолени маслини? И леща? И тези които кърмите, без да сте заместили изцяло хранене, по колко пюре давате. Аз и правя около 100гр. и да си доцока, но се чудя колко е правилно. Е, тя и него не изяжда, но все пак да знам до какво да се стремя.
Вчера дааадох малко от овесената каша към оризова и малко синя слива. 140гр. почти го изяде. Всъщност за реакция към храните каквода гледам? Аз само пъпки търся. Има едни ситни около устата, но то колко боклук изяжда.
Вече прави правилни премествания с коляно, за пълзене. Дърпа и отваря чекмедже. Изобщо напоследък доста неща почна да прави. Растат децата. Но аз преди доста я държах в жезлонга, че да е статична и да свършвам по нещо. Сега, като почнах да я оставям на пода и изведнъж се отпуши.
Виждам, че давате броколи, авокадо, киноа, амарант и разни други екзотики. Това определено са храни дето аз не ям /хич не ме бива по експериментите/ и се чудя дали да и ги предлагам. Вероятно, ако са полезни наистина е добре да опитва, че ако яде само каквото майка и ще е егати злоядото.
Напоследък доста се замислям каква кукувица съм. Притесних се как ще я оставям на градина и тя ще плаче, как ще я отбивам, и тя ще си търси... Понякога, главно преди сън като се забавя и ме гледа и плаче едно все едно ме поканя и моли. Все ми е жал за това дете. А хич не искам да я правя да ми е все до полата. Трябва първо да поработя със себе си, ама как?
Простете, че не се включвам по много от темите, но като не съм компетентна предпочитам да не се обаждам.
А, fiona още някой заформихте разговор за контейнерчетата за урина дето продават. Стават ли за кърма или не? Установихте, че са от РР, но това какво означава всъщност? Мога или не да ги ползвам за хранителни продукти?

. Има ли някое друго бебе да прави така? Много странно ми изглежда.

, в клубче. Дано да му понесе, че ще са само по-големички деца, от 4 нагоре...

Та го храня, приспивам,извеждам на разходка, когато ми скимне