Mrs.Petrova на Хумана има много приятна млечна каша с елда и ябълка.Тази болест звучи много странно дано мине бързо!




Но продължава да отваря устата, което не може да се каже за зеленчуковото пюре, когато се чуди да яде ли още или не...
Другите не ги знам май. 

като взех авокадото не беше достатъчно узряло, така че го оставих няколко дни. Трябва да е меко на пипане, но не твърде меко все пак. Моето се белеше много лесно и като стисна месото ставаше на кашичка. Но тази мекота на плода не се усеща така през кората - тя може да е твърда и да тушира ефекта. като се натисне, трябва леко да хлътва.
даже пък сега се притесних не е ли много.....гледах за неговата възраст го дават до 131 ето тук https://babaznae.wordpress.com/2008/09/02/%D1%80%D0%B5%D1%84%D0% … 0%BD%D0%B8%D1%8F/
Казвам го, защото на нашето профилактично изследване (което беше преди 2 седмици) и ходихме при педиатърката да ги погледне - тя каза, че оптималната стойност за тази възраст на детето (около 6-мес.) е 110. Нашият беше малко нисичък (106), но не бяхме започнали тогава още с месото, та нищо не ни предписа, каза само да започвам веднага с месо и жълтък. 



