Ще потърся и аз защо да не се дава

Еми прочетох - единствената причина, която открих, е заради нитратите. Ще го киснем повече в студена вода. Иначе на повечето места го дават след 8 месеца
Знаех си, че този месец е качил, но аз настоявам повече за твърдите храни и да си допива млякото. Не че ми се получава всеки път - днес обядът беше голям провал, изяде 60 гр и отказа повече. Дояде си с мляко, ама какво да се прави. За сметка на това вече спи час вкъщи, което не се е случвало от поне месец. Дано се задържи като тенденция
Сложиха му тетраксим и синфлорикс, последен прием преди годинката. Ще започваме с попарите, но аз мисля да модифицирам малко манджата, ако ми позволи дребното. Ще пробвам да му направя ам с препечен хляб и засега само масло, защото сиренето не съм го въвеждала. Между другото педиатърката каза краве сирене, не козе или овче. То е ясно, че мнения всякакви, но аз съм доволна от съвета, аз по принцип не ям другите видове.
нямам търпение да започне да се храни сам, а като стана дума и да се къпе сам

само че аз без сиренето, ще го въвеждам следващата седмица.
Днес ставаме на 8 месеца
станахме вече де
8 месеца щастие
Бяхме на ДК и сега ще успокоя не наддаващите
Ние сме 9580гр/73см или сме качили само 280гр, но пък сме пораснали 2 см. Тея 280гр за мен са нищо защото той само до преди да отидем изяде 200гр каша за закуска, но пук то всеки път май така ни се пада. Та все пак да кажа, че Боян яде три пъти твърда храна по 200гр + два пъти мляко по 200мл и пак е наддал толкова малко. До този момент не беше имал месец с по-малко от 600гр наддаване. Явно влизат в такава възраст. Аз го виждам, че сега се източва някак и определено не го виждх напълнял този месец. Сега мога повечко да си го храня
Че все имах чувството, че трябва да го ограничавам заради многото наддаване
Иначе и моя де движи постоянно когато е буден.....Пипи прави същотото каквото си написала ти....щом отвори очи и скоква.....ако е по гръб веднага се обръща и се изправя, а ако е по корем направо си се изправя. Няма съненост, няма разсънване....отвори ли очи и е прав.....
Има акривност, балончета, но не ми се вижда да е готов да надигне цял хляб. Ще се консултирам с експерта по-късно днес, че станаха 6 дни.

).
Хайде, оправяйте лап топа бързо, че да си пак тук.
Добре е детето, всичко му е наред. Като иска да си ака така, да си ака така
Хубава вечер, ако остане време после пак.