Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~116

• 28 755
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
ЭЛИФ СКАЗАЛА ДЖЕЛЯЛУ ЧТО САМ КАХ- ВСЕ СДЕЛАЛ ДЛЯ ТОГО ЧТОБЫ ОНА ПРИНЯЛА ТАКОЕ РЕШЕНИЕ

# 91
Ани  ами аз съм ей тъй  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Нашата си пише в дневника ,ама на Кахраман да каже какво и е на сърце -йок ! #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Иде ми …. smile3514 newsm61
След филма ще коментирам …дано не изпуша !!!!

# 92
  • Плевен / София
Ани, не си сама....но какво да напиша, като засега Кахраман се отряза като талпа, а Дефне е много загрижена.....алергична съм вече като я видя ooooh!

# 93
Аз бих искала да не е два сезона. До средата на юни могат в още 12-ина серии да разрешат проблема. Както показват визията на Елиф, скоро ще роди.

Мисля че втори сезон няма да има. За пръв път искам да свърши в един сезон, защото вече нямам нерви с тези лъжи и интриги. Направиха ни на канарчета....

# 94
Тогава да се молим дневника да попадне в ръцете на Кахраман.

# 95
  • в подножието на планината
Сега остава Кахраман да се изповяда на Дафка и ще припадна ритуално, значи... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 96
Аз бих искала да не е два сезона. До средата на юни могат в още 12-ина серии да разрешат проблема. Както показват визията на Елиф, скоро ще роди.

Мисля че втори сезон няма да има. За пръв път искам да свърши в един сезон, защото вече нямам нерви с тези лъжи и интриги. Направиха ни на канарчета....

Втория сезон ще е за любовта на нашите влюбени  Praynig

# 97
  • Плевен / София
Ани, и аз нямам нерви за втори сезон....с такива глупости и  30 епизода са много....просто ... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 98
Голям лигльо този Керем  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Я ТАК СЧАСТЛИВ...РАЗМЕЧТАЛСЯ

# 99
Йозджан нали смятал да снима игрален филм пак.Без него сериала да върви...

# 100
Ках ОТСТАНЬ

Даф  ПУГАЕШЬ МЕНЯ

Ках СО МНОЙ БОЛШЕ УЖЕ НИЧЕГО НЕ МОЖЕТ СЛУЧИТЬСЯ

# 101
Епизода да не свърши с гледката от фрагмана? После една седмица в очакване.

# 102
А така сега и Дафка ще се напорка Joy

# 103
НАШЛА КАХ-НА МЫ ВМЕСТЕ ВСЕ В ПОРЯДКЕ —-СМС

# 104
  • в подножието на планината
Аууу, Кахраман не спря да се налива... ooooh!

Елиф сега ще отиде в имението да търси Кахраман и плана на Къймет и Дафка ще се задейства... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт