Отново за кърменето на обществени места

• 78 261
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 005
Исландските цицки изкуство ли са? Вече не знам кой за какво се бори. Mr. Green

И те боркини за свободно развяване. Ох, не мога!

Movement, film ooooh!

http://www.freethenipple.com

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 02:39 от Цонна

# 1 006
  • В заешката дупка
Ми да се борят бе!  Какво ви пречат пък на вас на хиляди километри.   Mr. Green  

На мен не ми пречат пък съм съвсем наблизо.  И кърменето не ми пречи.  Grinning

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 03:07 от ЧеКа

# 1 007
Ама да се борят! Лошо няма! Под гъза са ми.  Mr. Green И аз нямам против кърменето, ама имам против несъобразяване със замолване, че пречиш на някого. Госпожо, пречите, бихте ли се преместили и се почна третатата световна...

# 1 008
  • В заешката дупка
А аз има и проблем с някои замолвания, защото някой може да реши, че му преча и като дишам.  Grinning

# 1 009
Стига, де! Съвсем си му е в длъжностната характеристика да замолва да се преместиш, след като им пречиш на пейзажа. Голямо преиграване. Мадам, пречите!-събираш си дисагите и се махаш. Дискриминация по пол. Снимки на нови кърмачки, подкрепящи нещастната онеправдана. Като толкова е засегната, да се беше борила за подобряване на условията в смърдящите стаички дето уж ги имало, ама не, тя се засегнала на чест и слава. Аман! От толкова възмущение можеше да направи нещо положително за други хора и посестрими по съдба, а сега две минути слава.. и при Слави Трифонов. Моля ви.

# 1 010
Ще ти отговоря - докато моето дете беше изключително и само на кърма бяхме като скачени съдове - залепени един за друг. Кърмих 3 г. Сучеше сутрин и вечер. Отби се сам без драми и ревове. Сега е на 7г.и гледката на кърмеща майка не предизвиква у него нито потрес, нито хихикане, защото знае, че там е храната на бебето. За него това е най-нормалното нещо на света. Малко конфузна случка преди време - наша позната извади шише с мляко, за да нахрани бебето, а той я попита защо бебето не пие нейното мляко. Тя му каза, че нейното свършило, а той компетентно я посъветва тя да пие мляко и ще има и за бебето Simple Smile . Цялото това писане е, за да кажа, че нашето поколение е осакатено - кърменето все още се възприема като нещо срамно, неестествено и дори модно. Това отношение към кърменето е от тоталитарно време, когато жените е трябвало бързо да се връщат и да работят за социализЪма, а децата - детски ясли и Хумана.

Цялата случка може да разгледаш и от друга страна - жената няма кърма. А твоят умник я кара да се чувства още по-зле.  Не знам как може да се набие в кърмаческите ви кратуни, че не всяка майка има кърма. 

# 1 011
  • на плажа
Кратуна имаш ти и си изключително нелюбезна със събеседниците. Моят умник по никакъв начин не е засегнал приятелката ми - за децата има проблем - търсят решение ( нищо че не е най-правилното). Колкото до имането и нямането на кърма - причините са комплексни и никой от форума не може да каже има или не реален проблем. Тази истерия около конкретната жена е изключително глупава, но избута на повърхността  много въпроси и провокира реакции. Стана ясно колко тесногръди и нетолерантни хора живеят в нашето общество.

# 1 012
Интересно ми е, ако детето й/ щото то и тогава май не е било бебе/ се наака в ресторант, дали тя ще му смени памперса посред масите? В  ресторантите няма специално помещение за смяна на памперси, а в тоалетната няма стол и плот.

# 1 013
Интересно ми е, ако детето й/ щото то и тогава май не е било бебе/ се наака в ресторант, дали тя ще му смени памперса посред масите? В  ресторантите няма специално помещение за смяна на памперси, а в тоалетната няма стол и плот.
За теб процесите храненене и отделяне са едно и също при бебетата?

# 1 014
А аз има и проблем с някои замолвания, защото някой може да реши, че му преча и като дишам.  Grinning
Тогава да заживеем в джунглата и нека най-кресливият победи!

кърмаческите ви кратуни
Трещерице, какво си позволяваш ти? Ще те изключат от доброто общество като стой, та гледай. Може и за нечистокръвна да те обявят, кво като си кърмена. Ми може да лъжеш, кой те знае? Така като те гледам, не си от най-умните.

А в писанията на феминизирания мъж усетихте ли тънката пропаганда? Обадете се на майките си, не боли. Значи - вие, които не сте с нас, не обичате майките си.  Laughing
Като в същото време налагат убеждението, че едни майки са по' майки от други.  hahaha

# 1 015
Интересно ми е, ако детето й/ щото то и тогава май не е било бебе/ се наака в ресторант, дали тя ще му смени памперса посред масите? В  ресторантите няма специално помещение за смяна на памперси, а в тоалетната няма стол и плот.
Ами, поне необходимостта от спешни действия е еднаква. Ревало , че е гладно и мама не успяла да намери стаята за кърмене.....ами моето дете реве и като е с мръсен памперс.
Пък и удобства в тоалетната за възрастни за смяна на памперс хич няма, та нещата май са сравними.

# 1 016
Никой никакви убеждения не може да ви наложи, ако сами не пожелаете. Ако вие виждате налагане на убеждения, проблемът не е в другите, а във вас самите.

# 1 017
Ами, поне необходимостта от спешни действия е еднаква. Ревало , че е гладно и мама не успяла да намери стаята за кърмене.....ами моето дете реве и като е с мръсен памперс.
Пък и удобства в тоалетната за възрастни за смяна на памперс хич няма, та нещата май са сравними.
А ако е гладно в тоалетната ли го водиш? /нали са сравними/

# 1 018
  • София
Интересно ми е, ако детето й/ щото то и тогава май не е било бебе/ се наака в ресторант, дали тя ще му смени памперса посред масите? В  ресторантите няма специално помещение за смяна на памперси, а в тоалетната няма стол и плот.
Интересно ти в тоалетните ли се храниш... това е сравнимо. Кърменето все пак е хранене, ресторанта е баш място за хранене.
(разбира се има дискретен и показен начин за това, както и възрастни има които ядат като свине и други, които се хранят културно.)

# 1 019
Не извъртай, както ти е удобно.
В моловете има стая за кърмене, която е отделно помещение от тоалетните.

Общи условия

Активация на акаунт