Отново за кърменето на обществени места

• 78 024
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
Няколко дни се хиля като побъркана с тази тема, хората вече подозрително ме гледат, но с ББ и Радио Тангра не издържам вече.
 Joy Joy
Чек и аз! В колата съм, в задръстване и така подозрително ме гледат 2 момчета от съседната кола.  Mr. Green
Трещи  Peace
jp, само не разбрах комплексът е по принцип на некърмилите или на некърмещите в момента? Щото аз съм кърмила и двете си деца.
Но още никой не ми е казал, че му завиждам.
Ааа, коригирам се, верно за медийното внимание завиждам.
Герри, да ти дам малко от моите, че и без това ми пречат, а? И после заедно в МОЛ-а.

# 1 921
  • София

Герри, да ти дам малко от моите, че и без това ми пречат, а? И после заедно в МОЛ-а.
Не може в мола! Този тип се показват само по радиото!

# 1 922
  • София - Рим и обратно

Ето-аз завиждам на кърмачките с големи цици, щот моите на са големи-можеш да го включиш в списъка... Wink
Гери, няма за к'во да им завиждаш. Аз също съм с малки, но съм доволна, не ми паднаха кат' щори като родих и спрях да кърмя. То големи, големи.....ама после Thinking. Може би затова кърмят по 20 години.

# 1 923
Вече не мога да отрека, че завиждам за голямата цица. Има си я жената-показва си я.
Аферим!

абе защо някои от тия кърмачки гледат толкова екзалтирано...едно време познавах едни сектанти, много симпатични хора, и наистина много приличат дори визуално на тази жена...и по изражение на лицето и по маниер и по стил...

# 1 924
Деница също, както и жената от статията на Офнюз, чието дете си кърмело куклите... И много от лицата на демонстрациите в мола...

# 1 925

И аз едно време като бях млада и глупава се оплаквах, че ми пречат, даже мъжът ми ги наричаше пречките.

# 1 926

Да не се оплаквам значи от липса на балкон.
Успокоихте ме.

# 1 927
Абе, защо ти е балкон?
Големите гърди обикновено вървят с излишни килограми, аз досега жена с хубава фигура и едър бюст не съм срещала.

# 1 928

Големите гърди обикновено вървят с излишни килограми, аз досега жена с хубава фигура и едър бюст не съм срещала.

Приятно ми е да се запознаем.  bowuu Е, то зависи и колко едър го смяташ за едър.

# 1 929
Абе, защо ти е балкон?
Ее, сега някоя ще се почувства засегната и ще започне да обяснява колко е стройна, но с голям балкон.

# 1 930
Радвам се, че има изключения, сигурно си истинска атракция. Grinning
Едра ми е жена примерно 165-70 см и повече от 55-60 кг.

# 1 931
Никога не съм искала голям бюст.

# 1 932
Деница също, както и жената от статията на Офнюз, чието дете си кърмело куклите... И много от лицата на демонстрациите в мола...

Чудех се какво ми бяга.
И пак не е точно погледа и екзалтираното обяснение.
По принцип става досадно, когато всяка втора реплика ти е свързана с това как се кърми, защо се кърми, как някой те погледнал, защото кърмиш и кой какво е написал за кърменето и да лайкваш всяко мнение в стил -какво ви пречи кърменето. Въобще - фиксирането в този акт и отказването да се успокоиш, па да си кърмиш спокойно. Все някой те гледал, друг ти казвал така, пък трети-трето. Оправдания, казвате.

# 1 933

Абсолютно съм убедена вече, че основната причина за целия шум е комплексът у некърмилите.  

Аз пък оставам с впечатление, че някои кърмачки много държат  да си покажат циците. Защото тук никой не е против кърменето, стига да е дискретно.

# 1 934
  • София
Радвам се, че има изключения, сигурно си истинска атракция. Grinning
Едра ми е жена примерно 165-70 см и повече от 55-60 кг.

Е, едра съм по тези изисквания, нито на сантиметри, нито на килограми го докарвам, затова мога щедро да ви дам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт