Отново за кърменето на обществени места

• 77 976
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 885
Мъжът с най-високо IQ в света пие по 70 хапчета на ден и се явил на ТВ шоу гол с електрическа крушка в задника:

http://profit.bg/news/Muzhut-s-naj-visoko-IQ-v-sveta-ne-se-schit … en/nid-90437.html

Предполагам е кърмен поне до 18.  Mr. Green

# 886
Да, сигурно и по-големи пениси им порастват Laughing

# 887
Много ясно, че имат по-големи пениси, ти пък! Grinning
Но ми прави впечатление, че огромното мнозинство от пишещите тук, въпреки че са майки, не одобряват действията на кърмилницата.

# 888
Мъжът с най-високо IQ в света пие по 70 хапчета на ден и се явил на ТВ шоу гол с електрическа крушка в задника:

http://profit.bg/news/Muzhut-s-naj-visoko-IQ-v-sveta-ne-se-schit … en/nid-90437.html

Предполагам е кърмен поне до 18.  Mr. Green

Joy Joy

# 889
Аз ,като повечето тук също съм майка. Но  само думата ' кърмилница' ме  изприщва Sick

# 890
  • Варна
Но ми прави впечатление, че огромното мнозинство от пишещите тук, въпреки че са майки, не одобряват действията на кърмилницата.
Едно,че не одобрявам ами се и срамувам  Embarassed

# 891
Един цитат от друг сайт по темата:

Любка Иванова
В един мол не се ли кърми - не ми го хвали! Още помня как дядо ми в неделя водеше всички невести-първескини на кърмене в мола. Пременят се в нови одежди, закичат пендарите на шията, па се метнат в каруцата, дядо се прекръсти и подвикне на Белчо и Сивушка да тръгнат. Като стигнат в мола, най-първо на ескалатора застане булката на големия син, подир нея другите и с песен вървят към третия етаж, а дядо най-отзад с бъклица и везан пояс Версаче. После седнат пред Subway - дядо не даваше пред KFC, не ги долюбваше, кокошкари им викаше на тях - накърмят децата, дядо им вземе по едно суши с авокадо и рече: ,, Айде, мари, да се прибираме, че икиндия стана. На ви и по едно куки, да си засладите". Надвечер си дойдат, месец изгрее, звезди обсипят свода небесен, децата кротки, нахранени...
Тая тъпотия колко пъти ще я гледаме и с колко различни автори? Само че в текста трябваше вместо "мол" да се пише "на мегдана" или "на чешмата" и тогава щеше да е супер ясно откъде идва и се е запечатало колективното ни негодувание срещу кърмещи жени на обществено място.

Още сме много близко до поколенията, отрасли на село, за да се очаква колективно приемане на такъв акт на публично място (който е норма в други големи градове в други страни)

# 892
Tази жена мъж има ли,  неговото мнение какво ли е по темата Thinking

# 893
  • До хладилника, който обичам

Laughing Laughing Laughing Laughing много насериозно се взе нещо Laughing
Ще ме прощаваш, но не смятам да хабя време за обяснения на заядлив псевдо интерес, поднесен с подигравателно-покровителствен тон и , който може и да впечатлява "мацоранките" около теб, но не е нормален за дискусии. Grinning Хайде, естетиката на гражданите на обществените места те зове (изцяло с научна цел, разбира се).

# 894
Мен пък са ме обирали в МОЛ. Когато отидох в полицията направо ми се изсмяха - такива като мен поне по 10 дневно имало, писнало им било от тоя МОЛ... Тогава се чудех какво точно прави охраната, че не гони джебчиите. Сега поне това ми се изяни - с кърмачките е заета  Mr. Green

# 895
Побъркахте се с тия МОЛ-ове. Просто вместо на мегдана, на нивата, на бохчата, се ходи на МОЛ, на парк, на ...където се сетите в съвремието.

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 18:57 от NinoTino

# 896
  • До хладилника, който обичам
Молът е важно културно средище, НиноТино! Защо така несериозно се отнасяш Laughing

# 897
тая мома (кърмачката) се показа облечена по ТВ-то.  виждали ли сте я  по цицки ? просто от любопитство питам.  нека да покаже по ТВ как кърми , та да го види цялата страна  Laughing
само имам съмнение ,че по ТВ-то няма да го покажат - ще го размажат да не се види. защо ли   newsm78

# 898
Да де, ама никоя кърмачка не се е оплакала още, че са й нарушили правата в парка, та затова дъвчем мола.

# 899
Побъркахте се с тия МОЛ-ове. ПРосто вместа на мегдана, на нивата, на бохчата, се ходи на МОЛ, на парк, на ...където се сетите в съвремието.
Именно...Жените са ходили на нивата с децата на гърба в шалове, ива такива картини. Дали са си ходели до вкъщи всеки път като е трябвало да кърмят? Само че мола не е нивата, а е мегдана. На мегдана китни каки само, никакви такива с капещи цици и лигави бебета. А и на мегдана са ходили да се сватосват. Омъжените с деца на мегдана са ходели само на специални случаи. Така си го възприема и сега болшинството (чиито родители вероятно са родени на село)

Общи условия

Активация на акаунт