Отново за кърменето на обществени места

• 78 419
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
fiolio  - така описано е ок... обаче горе написа - "Нормално е да мирише, нали там се сменят памперсите на вашите бебета." последно кое е вярно - на ароматизатор ли мирише или си мирише на памперс и това е ок? Защото за мен второто не е ок.
Аз самата ако кърмех и наистина навсякъде имаше такива стаи(ама не е навсякъде) с радост бих ги ползвала, защото на мен би ми било по-приятно и спокойно. Но ако няма такава стая или смърди на  акита - не, не бих седнала там да си храня детето. Но да бих го направила колкото се може по-дискретно и незабележимо за околните, защото ... ами не намирам нужно някой да ми гледа гърдите.

# 1 111
  • Северозапада
На мен ми стана много мъчно, че майки се подиграват на кърмачките  Tired От някой постове излиза, че кърмаката е дебела, с големи, грозни и, нерядко, увиснали цици (не я харесвам тази дума) и мирише.
В някои МОЛ-ове (за София говоря) има стаи за кърмене, в други - не. В МОЛ-а на бул. България има стая метър на метър за преповиване съчетана с тоалетна за инвалиди  Sick Веднъж случайно се натрапих на майка, която кърмеше вътре. Нито има къде да седне, нито може да се обърне и смърди, абе мизерия. Докато в Сердика, мисля, стаята е голяма, има фотьойли, масичка и т.н и мивка има  Wink. Ползвала съм я нееднократно и не ми е било неприятно, не ми е смърдяло.
Иначе и на мен ми идват в повече тези призиви за демонстрации, масово кърмене и т.н.

# 1 112
Когато аз ползвах тази стая, това беше един единствен път, миришеше на ароматизатор.

# 1 113
  • София - Рим и обратно

А, кажете ми не са ли секта????? Като гледам какви са майките от сега зная какви ще са дъщерите! Господи, пази сина ми!!!! Praynig Praynig Praynig
О, мани я тая, тя е някаква с диагноза, ми се струва. И да, тя се е заела с пълни гърди напред да ги организира Crazy. Ето още "мъдри мисли" от нея:
Valentina Charlanova цивичната ви подигравка е толкова неуместна...толкова аругантна.... не знам..кой ви е възритавал, откъде тая злоба....към майка с бебе! що не я излеете към по-големи "престъпления"
16 часа · Харесвам · 1

# 1 114
На мен ми стана много мъчно, че майки се подиграват на кърмачките  Tired

Не само майки, но и майки-кърмачки се подиграват на "тия" кърмачки, може би има известно основание нали? И аз съм кърмила и живот и здраве пак ще кърмя, вкл. извън дома си, и въпреки това тази жена със съдебното дело и цялата ѝ компания екзалтирани фенки не само че не ме възхищават, но ме възмущават (и са ми смешни същевременно)

# 1 115
И все пак, дори и да не е съгласен човек, за мен е много грозно да се наричат кърмилки, да се повтаря по десет пъти цици в един пост, да ги наричат дебели и разплути, с увиснали телеса, вкиснати цици  и пр.
И аз не бих участвала в групово кърмене, нито го подкрепям, нито бих си вадила на показ гърдите, но горния изказ направо ме втрещява с агресията и грубостта си.

# 1 116
  • Северозапада
На мен ми стана много мъчно, че майки се подиграват на кърмачките  Tired

Не само майки, но и майки-кърмачки се подиграват на "тия" кърмачки, може би има известно основание нали?
И защо въобще трябва да се подиграваме на някого за нещо? Всеки си има кусури. Казах, че не са ми по вкуса тези демонстрации, но това отношение също ми е неприятно, а забелязвам, че е масово, за съжаление.

# 1 117
И все пак, дори и да не е съгласен човек, за мен е много грозно да се наричат кърмилки, да се повтаря по десет пъти цици в един пост, да ги наричат дебели и разплути, с увиснали телеса, вкиснати цици  и пр.
И аз не бих участвала в групово кърмене, нито го подкрепям, нито бих си вадила на показ гърдите, но горния изказ направо ме втрещява с агресията и грубостта си.

Най-вероятно изразните средства са използвани за да обяснят защо хората се гнусят от подобни картини. Е, то има и възмутени от факта, че някой може да е гнуслив.

# 1 118
Глухарче,

"...Жената е била спряна миналия месец, след като хранела 4-месечния си Герган с кърма, прясно заредена с екстракт от киноа, която младата майка ядала всеки ден.

„Справедливостта възтържествува. Те ще ми кажат кога мога и не мога да храня детето си“ – сподели жената, държаща парчета от плацентата на двете си деца в ъгъла на предното стъкло до винетните стикери..."

moresmile moresmile

# 1 119
Аant G, точно в мол България има много хубава стая за хранене на бебета, с хубав повивалник, не мирише, много е широка и има удобни маси и фотьойли. На третия етаж е. Не знам ти в коя си попаднала Thinking Но аз в тоя мол ходя, когато ми се налага, именно заради тази стая. Нищо, че е обозначена с шише.  Laughing Трябва да сложат и едни гърди Mr. Green В този мол и навън съм кърмила, пак на третия етаж, при местата за ядене Mr. Green, не ми е правил забележка никой. Все пак - място за ядене е  Joy

# 1 120

Точно изразява и моето мнение. Както и постовете на antG.

# 1 121
Защо майката въобще е завела кърмачето си в мола, при бацилите по време на грипен сезон, (а и не само през този сезон)?!  newsm78  

# 1 122
И аз сега чувам, че кърмачките миришели.
Не съм била разплута, нито неумита, нито рошава - даже си се гримирах редовно.
Не съм била и "с увиснали ц*ц*", и се чудя как може една жена да изпляска толкова обиди за друга жена?
Пък не знам защо свързват кърмачките с откачалките, раждащи у дома - това по повод парчетата плацента. И плаценти не пазя - изхвърлянето им е грижа на болничните заведения.

# 1 123
  • Северозапада
Аant G, точно в мол България има много хубава стая за хранене на бебета, с хубав повивалник, не мирише, много е широка и има удобни маси и фотьойли. На третия етаж е. Не знам ти в коя си попаднала Thinking Но аз в тоя мол ходя, когато ми се налага, именно заради тази стая. Нищо, че е обозначена с шише.  Laughing Трябва да сложат и едни гърди Mr. Green В този мол и навън съм кърмила, пак на третия етаж, при местата за ядене Mr. Green, не ми е правил забележка никой. Все пак - място за ядене е  Joy
Не съм я намерила изглежда Blush Иначе на долните етажи стаите за преповиване така изгеждат. Явно и майката, на която се натъкнах там, не е намерила хубавата стая. Хм, веднъж една жена кърмеше на пейката пред магазина на Теленор (тогава все още Глобул), признавай бързо, ти ли беше?  Mr. Green Това в кръга на шегата, разбира се.
Защо майката въобще е завела кърмачето си в мола, при бацилите по време на грипен сезон, (а и не само през този сезон)?!  newsm78  
Миналата година, с почти ежеседмични посещения в МОЛ-а, детето не хвана и един вирус. Тази година, в яслата и без ходене на МОЛ, ми се разказа играта.

# 1 124
  • Австрия
На мен ми стана много мъчно, че майки се подиграват на кърмачките  Tired От някой постове излиза, че кърмачката е дебела, с големи, грозни и, нерядко, увиснали цици (не я харесвам тази дума) и мирише.

Не е ли така в голям процент?!

Ще кажа за себе си: не, не се подигравам! Ни най-малко! И не визирам всяка кърмачка  Naughty Но не мога да не констатирам все пак всеизвестното: промените в женското тяло вследствие на бременността и повреме на кърменето... и конкретно в описания от мен случай.

И да, по време на бременността си и след раждането, никак не бях приятна: и като настроения, и като външен вид.

Иначе и на мен ми идват в повече тези призиви за демонстрации, масово кърмене и т.н.

Аха.

Общи условия

Активация на акаунт