Отново за кърменето на обществени места

• 77 985
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 155
# 1 156
  • град-държава
Трудно ще ме отврати или постави в дискомфортна ситуация, кърмачка хранеща бебе на обществено място, но цялата ужасия, която прочетох от жени за други жени е истински противна и грозна.
Последните дни най-адекватни позиции прочетох и чух именно от мъже, включително и моя без да сме родители.
За него кърмеща жена в движение не е нищо скандално, а нещо нормално. Англичанките и рускините не изпитвали никакви притеснения, събличали са се и голи до кръста пред него.
Ако си сбъркан в главата проблема си е твой, аз си имам достатъчно работа - това са неговите думи по въпроса.
Мой приятел в бука написа - Ще си кърмя, където си искам!
Друг написа цял ферман защо нормалното е ненормално със споделяне на публикация от блога на Бу.
Повръщания, отвратени, плюещи, обиждащи и пр в този дух само жени...
Аз не мога да гледам мъже с оскубани вежди, нито жени с противни маникюри и монтирани вулви върху лицето. Не искам да ми се мяркат тези, които се къпят само в неделя, говорещите на висок глас, чалгарите...
Бих се чувствала прекрасно ако има обособено място за всяка група, особено за човешката простотия, която ми нарушава зрителното поле, или да си стоят по къщите.

# 1 157
santini999, съгласна съм с всичко което си написал.

# 1 158
Англичанките и рускините не изпитвали никакви притеснения, събличали са се и голи до кръста пред него.

И това какво доказва?

# 1 159
  • град-държава
Нищо не доказва, просто не е нещо ненормално или отблъскващо в неговите очи като мъж. Нещо, което ще го накара да изрече 100 грозни неща, срещу тези жени, които го правят по този начин.

# 1 160
  • Австрия
Англичанките и рускините не изпитвали никакви притеснения, събличали са се и голи до кръста пред него.

И това какво доказва?

Joy И аз това се запитах. Критерий за какво би трябвало да се явява ?  Crazy

Нищо не доказва, просто не е нещо ненормално или отблъскващо в неговите очи като мъж.

Аха, а той е критерий за мъж. Ясно.

пп.

"Мол", между другото, не е съкращение. Не е нужно да го пишете с главни букви - освен ако с това не държите да демонстрирате колко уважавате тия свърталища на висшето общество, в които нищо под гол гръб и перли не е приемливо като "дрескод".  Laughing

Признавам, не знам дали е съкращение или не  Crazy Blush Благодаря за информацията, макар малко ме интересува като цяло: и правописът на думата, и самото 'учреждение'.. лично не посещавам: нито с цел кърмене, нито пазаруване или осъществяване на соц. контакти  Peace

# 1 161
Нищо не доказва, просто не е нещо ненормално или отблъскващо в неговите очи като мъж. Нещо, което ще го накара да изрече 100 грозни неща, срещу тези жени, които го правят по този начин.

Не забравяй, че не се движат само възрастни из моловете. Голяма част са с деца.

# 1 162

Не, но ако не успея да я успокоя, особено нощем, а не иска биберон, какво да правя?

Не знам, затова питам, предполагам същото, което и в мола - получава залъгалка.  Simple Smile
Демек, не всички кърмачета в мола са обречени на няколкодневен глад, ако мама не извади цицата на мига.  

# 1 163
  • град-държава
Димс, ти нали си  слаба и прекрасна. Гледайки себе си нямаш повод да се възмущаваш, защото само красота ще ти е пред погледа.

# 1 164
  • Северозапада

Не, но ако не успея да я успокоя, особено нощем, а не иска биберон, какво да правя?

Не знам, затова питам, предполагам същото, което и в мола - получава залъгалка.  Simple Smile
Демек, не всички кърмачета в мола са обречени на няколкодневен глад, ако мама не извади цицата на мига. 
Писах, че не иска биберон, в мола или където и да е.  Peace Аз, говоря за себе си, ако не можех да я успокоя на публично място, я грабвах и тичах до най- близкото закътано местенце, за да и дам да суче. Не ми беше и не ми е приятно да минават хора покрай мен докато кърмя.
Факт е, че гладът се преувеличава, като аргумент за кърмене сега и веднага. Както повечето знаем, преди да се стигне до истеричната фаза има много признаци, че детето е гладно.

# 1 165
Това с интелекта и здравето на кърмените срещу некърмените е малко ...... Wink
Големият ми син е кърмен, малкият-не.
Големият в яслите боледуваше по-често от малкия.
Малкия е по-умен от батко си.

2 племенници, малката кърмена с година повече от голямата.Малката се скъсва да боледува, то не бяха уши, гърло, пневмонии и т.н.Голямата е пълна отличничка, малката още не ходи на училище, та няма как да знам....

Та, подобни "нАучни изследвания" са единствено за попълване на страници, отчитане на доклади и "извършена " работа и оправдаване на заплати и пари за "изследвания".    Laughing

# 1 166
Само да попитам - добре де, щом едно бебе трябва да се кърми "до поискване"- това пък за първи път го научих тия дни, признавам си- това не е ли поради факта, че кърмата е недостатъчно хранителна? Само питам. Аз незнам моято колко е била хранителна,но имах приятелка, която имаше толкова много кърма, че даваше на банка "Майчина кърма". Та, тя ми разправяше тогава - "Представяш ли си, маслеността ми е по-висока от киселото мляко Данон".

# 1 167
Аз знам че няма хранителна или нехранителна кърма. Има достатъчна и недостатъчна.

# 1 168
Не ми беше и не ми е приятно да минават хора покрай мен докато кърмя.

Видите ли кърмачка, застивате на място, да не я обезпокоите.

# 1 169
  • Северозапада
Не ми беше и не ми е приятно да минават хора покрай мен докато кърмя.

Видите ли кърмачка, застивате на място, да не я обезпокоите.
Би ли прочела целия текст, моля! Не е редно да вадиш изречения от контекста и да ги интерпретираш по удобен за теб начин.
Аз, говоря за себе си, ако не можех да я успокоя на публично място, я грабвах и тичах до най- близкото закътано местенце, за да и дам да суче. Не ми беше и не ми е приятно да минават хора покрай мен докато кърмя.
Най-близкото закътано местенце обикновено беше колата, дори да сме в парка, или стаята за кърмене.

Общи условия

Активация на акаунт