Отново за кърменето на обществени места

• 77 872
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Варна
Само да попитам, Църквата изказа ли се вече за кърменето  Thinking

Ако не е - НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!
Е как,доста по-напред в темата имаше коментар,че папата е за кърменето.

# 1 261
ОХ, отдъхнах си. А нашия свети отче? Мълчи като заситено сукалче.

# 1 262

Молим ти са, масов млеконадой пред папата беше организиран. Има и снимки.

# 1 263
А каква е връзката между коефициента на интелигентност на бебетата и темата дали е приемливо да бъдат кърмени на обществено място?

Сигурно не са ме кърмили достатъчно и съм тъпа, но някак ми убягва.

# 1 264
Мотивираността на майката е право пропорционална вероятно с грижите й в заниманията си с детето после за ранното му развитие. Но такива майки има много и от хранещите с АМ. Там съм по-склонна да търся връзка, в майките, а не в кърмата.

# 1 265
Аз вече се обърках кой каква теза защитава и кой за какво се бори  newsm78.

# 1 266

Щото сигурно и тебе не са те кърмили  Wink

# 1 267

Щото сигурно и тебе не са те кърмили  Wink

Не са признавам си  Mr. Green

# 1 268
  • София
И да са те кърмили не е ли в мола не важиш,соррии. Mr. Green

# 1 269
  • До хладилника, който обичам
А тези с помпите на кого да се оплачат, че няма място в мола? Добре, че тогава още нямахме мол в нашето село, че щях да се почувствам много дискриминирана.

Всъщност въпросът е съвсем резонен  Peace вероятно трябва да се зададе от засегнатите родители - до всеки мол поотделно, това е нещо, за което ръководството би трябвало да се погрижи.
По света там, където има такива стаи за кърмене, някъде са като тези в повечето молове тук - тясна стая, в която няма място за повече от една майка и служи всъщност за сменяне на пелени - един гол плот, пък ти ако искаш, скокни да седнеш на него и да кърмиш, не можеш да влезеш с количката си (т.е. трябва да я оставиш отвън и ако искаш да не те безпокоят, рискуваш да не си я намериш, затвориш ли вратата).
А има и друг тип стаи - не специално за кърмене, а 'детски' стаи, достатъчно просторни, за да влезат поне няколко майки с колички, има удобни столове, има и плот за преповиване, може да кърми или да се цеди там майката, има и микровълнова за притопляне на АМ (явно майките нямат проблем да са на едно място и всяка да храни както храни  Grinning което всъщност и тук се случва в реалния живот навсякъде, освен във форума  Laughing)

# 1 270
# 1 271
  • Пазете Гор
Решението на спора ви може да дойде по единственият меродавен начин - чрез пазарно свидетелство.

Това ще стане, когато някой молски мениджмънт обяви, че в техния мол приветстват кърменето. И след пет месеца сравнят приходите и показателите по посещаемост. Да види има ли разлика и в каква посока е. Може да обяви, че кърменето по скамейките не е желателно. И да направи сравнение, както писах по-горе.

Когато приходите говорят, и бг мамите мълчат.

# 1 272
Е, не всичко в обществото опита до приходи, все пак.
По тази логика паркове или държавни училища, например, изобщо нямаше да има.

# 1 273
  • Пазете Гор
Не разбрах - по коя логика не можа да има паркове? И какво общо с парковете имат пък държавните училища? И какво общо имат и двете с технологията на извличане на пазарно свидетелство за дадено обществено настроение?

Всъщност не питам, за да не спамим. Приемам, че са права, каквото и да твърдиш.

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 19:44 от Куркума

# 1 274

Молим ти са, масов млеконадой пред папата беше организиран. Има и снимки.
Една манерчица с млечице за Папата сипали ли са? За капучиното сутрин...

Общи условия

Активация на акаунт