Отново за кърменето на обществени места

• 77 753
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 335
И в сайтовете за запознанства сега ще се появят обяви - "Търся си кърмен мъж"
що бре ? жените да не би да са умни и без да са кърмени  newsm78
аз диря и кърмена, и кърмеща жена ама не намирам такова чудо.  hahaha

И защо търсиш кърмеща, да не би мама да те е кърмила досега и да иска да предаде щафетата на жена ти? baby_neutral  Mr. Green

# 1 336
Какъв щеше да бъде синът ми, ако бях успяла да го кърмя повече от 40 дни? Дали дъщеря ми е толкова добронамерено и умно дете, защото съм я кърмила?

Няма как да знаем. Както няма и как да знаем същият човек, ако не пушеше, щеше ли да се разболее от рак.

Или ако не беше работил 20 години под стрес, щеше ли да умре от инфаркт.

Всъщност нищо почти нямаше да знаем - защото няма как да направиш всички условия еднакви.

# 1 337
Какъв щеше да бъде синът ми, ако бях успяла да го кърмя повече от 40 дни? Дали дъщеря ми е толкова добронамерено и умно дете, защото съм я кърмила?

Няма как да знаем. Както няма и как да знаем същият човек, ако не пушеше, щеше ли да се разболее от рак.

Или ако не беше работил 20 години под стрес, щеше ли да умре от инфаркт.

Всъщност нищо почти нямаше да знаем - защото няма как да направиш всички условия еднакви.

Ами то не е възможно да се направят всички условия еднакви. Не е и нужно. Става дума за кохорти, следени с години и за наблюдавани тенденции. Не за рандомизирани проучвания.

Не е нужно да се правят абсурдни коментари. Така по нищо не се отличавате от естествениците, като отричате научни методи създавани с години. Съществува понятието клинична епидемиология, която се занимава с тези неща и методите, които се използват са научно обосновани. Няма как да бъдат дискредитирани от БГмама.

# 1 338
По темата:Аз не съм майка.При все,не ми пречат,майките,кърмещи децата си на "обществени" места.Въпреки това, съм на мнение,че на бебета не им е мястото,цял ден,в затворения,прашен,пълен с хора,носещи какви ли не болести,Мол.Но,това си е мое мнение по въпроса.

# 1 339
Чухте ли новия термин, на децата на които им дават да сучат в МОЛ-овете вече не се казва "кърмачета", а "кърМолчета"  Simple Smile

# 1 340
Да питам майките , които са кърмили или имат желание да кърмят до 2-3-5 годишна възраст- Какво ви е мнението за хапването на солети , примерно, на площадката?
Прави ми впечатление, и в реалния живот , но най- вече във форума, че най- върлите кърмачки са и най- вресливи в темите " Черпят ли децата ви със солети? " , " Одобрявате ли зрънчо в парка? " и подобни.
Когато става въпрос за личното им удобство- да, имат право да кърмят навсякъде- в мол/ това е голям магазин, тоест място за пазаруване,  а не закусвалня/, парк, банка, рейс......... но ако някое комшийче яде солетки в парка нарушава реда, щото дразнило техните кърмачета.

# 1 341
Не разбирам желанието на някои жени непременно да разголят гърди пред колкото се може повече хора.Това вече излиза от рамките на нормалното. Какво положително има в това, да те зяпнат десетки мъже, извратеняци, незадоволени, всякакви такива? Какво се постига по този начин?

# 1 342
Чухте ли новия термин, на децата на които им дават да сучат в МОЛ-овете вече не се казва "кърмачета", а "кърМолчета"  Simple Smile

Mr. Green жестоко

# 1 343
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Силовото натрапване на естественичеството чрез вменяване на вина е опасно и аз лично смятам, че е противообществено.
Амин!

В интерес на истината, знаейки колко много чисто математически методи има да се манипулира едно статистическо изследване, въобще не бих се учудила скоро да има официална статия със заглавие "Голям процент от некърмените мъже са импотентни" Laughing

# 1 344
Брей, нито една кърмачка ли няма мнение по моя въпрос?! Whistling
Кажете, де... правото на хранене навсякъде само за вашите деца ли важи или и за другите?
Може пък и моя ученик да се подразни , да му се прияде кърма, тогава какво да правя аз?

# 1 345
Кажете, де... правото на хранене навсякъде само за вашите деца ли важи или и за другите?
Може пък и моя ученик да се подразни , да му се прияде кърма, тогава какво да правя аз?
Ами, ще им го връчиш да го накърмят, какво друго.

# 1 346
Не разбирам желанието на някои жени непременно да разголят гърди пред колкото се може повече хора.Това вече излиза от рамките на нормалното. Какво положително има в това, да те зяпнат десетки мъже, извратеняци, незадоволени, всякакви такива? Какво се постига по този начин?
може да се каже ,че тая дето се разголва също е извратеняк. има ги и такива дето им прави впечатление да ги зяпат. не вярвам  като се разквичи бебето майката да няма време да отиде на по-закътано място. за 5-10 мин нищо няма да му стане.  а пък и за такива случай може да се подготви и да му даде друга храна.

# 1 347

И аз зададох куп въпроси, но никой от кърмещите демонстративно не ми отговори  Tired

# 1 348

И аз зададох куп въпроси, но никой от кърмещите демонстративно не ми отговори  Tired
Е, то тук изглежда няма демонстративно кърмещи, всички са дискретни Sunglasses .

# 1 349
... но никой от кърмещите демонстративно не ми отговори  Tired
брях ... не съм виждал кърмещ мъж. може би за това и не са ти отговорили Laughing

Общи условия

Активация на акаунт