Отново за кърменето на обществени места

• 78 261
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 440
Май ти е време да си намериш някоя "с ц*цки", ще видиш, че вече няма да ти трябва червения цвят. Mr. Green
за червеното го казах. с цицки или без .... в червено ще е. докато не ме заболи главата  Joy

# 1 441
Е, щом сам си го пожелаваш - главобола де...

# 1 442
  • София
Странно сте поели тука  Laughing

# 1 443
и да пиша в друг цвят системата ми прави корекция

# 1 444
някои искат с цицки да получат секунда внимание , други с цвят, а трети и без цвят се бутат в А група  Laughing
шарен народ.

Има хора пък ,които грам не искат ничие внимание или пък си го имат в излишък .
 Само,ако си усетил ,че си незабележим и незначителен тогаз дириш начин да се откроиш , я с цвят , я с каквото там акъла / доколкот се намира / го измъдри.
 Та Бонго ,какво правиш у темата за кърмене ?
 Специално влязох да те питам / доколкото помня ,беше ми казал , че ако съм в такава тема никога няма да си и ти там ,щото не си компетентен по въпроса .Явно нещо ще да се е променило и си придобил нужната степен Grinning /

и да пиша в друг цвят системата ми прави корекция
Пиши си ако щеш и в пимбяно  Joy

# 1 445
Коя таз система бе, бате, дето само ти я имаш?

# 1 446
Определено и въпросната майка ''героиня''има дефицит на внимание щом се чуди как да се навре във всички медии.Сигурно и липсват социални контакти и ходи в мола да зяпа хора и те да я зяпат.Много отблъскваща ми е тази женица.Казват и,че има обособено помещение,тя ги праща на съд.Редовно си кърмела в мола?!Е,настъпи звездният и миг.Кой знае колко време е чакала този момент?Много безотговорна майка!Трябва да проверят соц.служби в какви условия отглежда детето си.Може в дома и да е зле битово и мола да и се вижда  идеално място за хранене на кърмачето.А колко е хигиенично мястото вече не веднъж стана дума.
И въпроса не би трябвало да е:''за и против на кърменето на обществени места''.Повечето хора нямат нищо против.В случая става дума за паталогичен случай,какъвто е тази докачлива маман.Чудя се как не са се появили дузина кърмачки,които преди време също са били обидени от препоръка,че има специални помещения за тази цел.Може да подадът колективен иск срещу мола. Mr. GreenПосле с паричното обезщетение да направят билбордове с фотоси на доволни майки кърмещи дечурлигата си.

# 1 447
 Специално влязох да те питам / доколкото помня ,беше ми казал , че ако съм в такава тема никога няма да си и ти там ,щото не си компетентен по въпроса .Явно нещо ще да се е променило и си придобил нужната степен Grinning /
темата не е за самото кърмене , а за кърмене на обществени места. аз съм част от обществото и искам да си кажа и моето.   доволна ?

# 1 448
пп. пиша в червено  защото има  червен цвят. да се хванем на бас ако го няма червения цвят дали ще пиша в червено или не   hahaha
Видя ли как те обезцветих  Laughing Мога да те направя и зелен, ама друг път.

И за да не е напълно спам, а да се изкажа и за интелекта, децата ядоха риба, аз също, сега ще насиля и мъжа ми, не за друго, ами да ни е на нивото.

Е да, ама рибата е контаминирана с живак и сега вместо да поумнеете...... Party

# 1 449
Определено и въпросната майка ''героиня''има дефицит на внимание щом се чуди как да се навре във всички медии.Сигурно и липсват социални контакти и ходи в мола да зяпа хора и те да я зяпат.Много отблъскваща ми е тази женица.Казват и,че има обособено помещение,тя ги праща на съд.Редовно си кърмела в мола?!Е,настъпи звездният и миг.Кой знае колко време е чакала този момент?Много безотговорна майка!Трябва да проверят соц.служби в какви условия отглежда детето си.Може в дома и да е зле битово и мола да и се вижда  идеално място за хранене на кърмачето.А колко е хигиенично мястото вече не веднъж стана дума.
И въпроса не би трябвало да е:''за и против на кърменето на обществени места''.Повечето хора нямат нищо против.В случая става дума за паталогичен случай,какъвто е тази докачлива маман.Чудя се как не са се появили дузина кърмачки,които преди време също са били обидени от препоръка,че има специални помещения за тази цел.Може да подадът колективен иск срещу мола. Mr. GreenПосле с паричното обезщетение да направят билбордове с фотоси на доволни майки кърмещи дечурлигата си.
Ох, страшно оригинално написано  Mr. Green .. Все още има хора, които не разбират, че цялата дандания по случая си има някаква конкретна цел. А мнения като това с лопата да ги ринеш ooooh! ... . Майката, накърмила детето в мола е престъпник направо ooooh! ...

# 1 450

Допило му се е млечице на момчето..

# 1 451
вдигам си IQ-то като пия млякото ви  Laughing

# 1 452

Допило му се е млечице на момчето..
или има комплекси и си търси кърма за елонгация.  Joy

# 1 453
  • София - Рим и обратно

И за да не е напълно спам, а да се изкажа и за интелекта, децата ядоха риба, аз също, сега ще насиля и мъжа ми, не за друго, ами да ни е на нивото.

Аз пък тъпча домочадието с Омега 3, включая себе си - изкуствени интелекти сме.

# 1 454
темата не е за самото кърмене , а за кърмене на обществени места. аз съм част от обществото и искам да си кажа и моето.   доволна ?
Твоето мнение и без да го напишеш е пределно ясно Grinning
  Не доволна .
Ако беше част от обществото нямаше да гмацаш с червено след като обществото ти обясни ,че дразниш Grinning
 Ни са вписваш ама ич / или по- скоро ти се ще да си нещо различно и само са пънеш / . Доволен Grinning
 А относно данданията с таз майка у мола и тя кат Бонго плаче за внимание . Това е .
 Да кърми кой където си иска ,грам не ме вълнува мен.

Общи условия

Активация на акаунт