Отново за кърменето на обществени места

• 78 845
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 500
А на мъжа ти да не би да е стерилен  Joy . Тея гинеколози какво се стараят да ползват стерилизирани материали. Нали всеки ден го получаваш нестерилизиран Joy

# 1 501
  • град-държава
По-скоро оставам с впечатление, че не го получават изобщо, или не съвсем често. Laughing

# 1 502
Щото ако е практиката за хранене на дете навън, по-отблъскващо е хранене на дете с пюре в количка, което го гледаме всеки ден, отколкото кърмене.
Това те отблъсква? Shocked ..
Да, именно. Много повече отколкото кърмеща жена . Казах ви вече, всички тези, които го правят и приемат за нормално - даването на пюре в количка навън, за мен имат сбъркани приоритети. Нахрани си детето и тогава навън. Говорите за хигиена, оплаквате се от вируси, приказвате за това как е неприемливо да кърмиш навън, и въпреки това се втрещавате като някой е против редовните ви практики на даване на пюре на бебе в количка навън - е, само аз ли виждам тук противоречие?
Shocked Нали и едното е хранене, и другото? Що да са нещо различно? Рано или късно спираш да кърмиш, тогава какво - храниш го и тогава навън ooooh! ... Ами ако не е гладно преди излизане, ами ако не ти се прибира, не - излизане само извън часовете за хранене ...

# 1 503
Щото ако е практиката за хранене на дете навън, по-отблъскващо е хранене на дете с пюре в количка, което го гледаме всеки ден, отколкото кърмене.
Това те отблъсква? Shocked ..
Да, именно. Много повече отколкото кърмеща жена . Казах ви вече, всички тези, които го правят и приемат за нормално - даването на пюре в количка навън, за мен имат сбъркани приоритети. Нахрани си детето и тогава навън. Говорите за хигиена, оплаквате се от вируси, приказвате за това как е неприемливо да кърмиш навън, и въпреки това се втрещавате като някой е против редовните ви практики на даване на пюре на бебе в количка навън - е, само аз ли виждам тук противоречие?
Shocked Нали и едното е хранене, и другото? Що да са нещо различно? Рано или късно спираш да кърмиш, тогава какво - храниш го и тогава навън ooooh! ... Ами ако не е гладно преди излизане, ами ако не ти се прибира, не - излизане само извън часовете за хранене ...
Да, опираме до п р и о р и т е т и. Което още в началото беше мисълта ми.

С времето си нагаждаш графика с този на детето. Това особено ако си вкъщи да го гледаш по цял ден. Така както би очаквала жена, на която плащаш, да се грижи за детето ти през деня. Ще излезе навън само когато е подходящо време за разходка, след като е яло, акало и т.н. Няма да излезеш когато на теб ти щукне, например за да се видиш с колежката в обедната й почивка, и между другото да бутнеш едно пюренце на бебока по време на срещата ви.

Не съм противник на бебешките пюре та. Не съдържат моно..глутамат (подправката със сол за усилване на вкуса). Съобразени са с изискванията за храна на бебета. Става въпрос за навици, които започваш да изграждаш за детето. Сяда се и се яде вкъщи. От толкова малък се почва. Дори и да ползваш пюрета. Ако го правиш вкъщи, детето по-бързо започва да проявява интерес към твоето ядене. Даваш му пюре, ти хапваш супа с хляб например, след време бебето иска да пробва от твойто. Като го мъкнеш да го храниш по градинките редовно, щото лесно и по-интересно, ми не се учудвай, ако след време си хапва фаст фууд с кеф. Може да ти се стори далечен скок, но става дума за навици. Тези неща са устойчиви във времето.

И в този контекст за мен е по- неприемливо и отблъскващо да гледам майки да дават пюрета на бебетата си всеки ден навсякъде. Отделно у хигиена, вируси...

# 1 504
Кои бебешки пюрета съдържат мононатриев глутамат?

# 1 505
О, Vodena, без твоите безценни съвети какво щях да правя Flutter ... Кърмила съм го навън, и с шише и пюре съм го хранила Навън, винаги съм се възползвала от хубаво време, да съм с детето на въздух. И въпреки Ужасяващо невъзпитателното хранене навън, детето ми иска да се храни Вкъщи, дори от лавката в училище не ще да си купува гадости bowuu ...

# 1 506
Ако мен питаш, именно аз съм казала, че нямат такова съдържание.

Не е проблема в пюретата, за да мислите, че факта да даваш пюрета го прави отблъскващо, а къде и как - навсякъде по всяко време е ок, но същевременно кърмещите тр да се изолират.

Това да не е тролска схема да те накарат да храниш с пюрета? Поне не го обезкуражават..

# 1 507
Ти буркачето с цица ли го сравняваш?
Идеята е от къде идва манджата...

# 1 508
Ако мен питаш, именно аз съм казала, че нямат такова съдържание.

Не е проблема в пюретата, за да мислите, че факта да даваш пюрета го прави отблъскващо, а къде и как - навсякъде по всяко време е ок, но същевременно кърмещите тр да се изолират.

Това да не е тролска схема да те накарат да храниш с пюрета? Поне не го обезкуражават..
Аз питам кои имат, не съм виждала на етикети. Това не е равно на давам.

# 1 509
  • Някъде там...
Нямам нищо против кърменето на обществени места. Това е акт на хранене. Имам кърмачески стаж 3 години, кърмила съм и навън без да се притеснявам. Не съм се натъквала на отрицателни реакции.  Peace
С близнаци съм, гледах ги сама през деня. Излизането на разходка си беше чисто предизвикателство тъй като количката не се събираше в асансьора, така че при хубаво време седяхме максимално навън, не съм се прибирала за хранене. Бяха само на кърма до 6ия месец. Случвало се е лятно време да излезем сутринта и да се приберем вечерта. Седим навън по пейки, разхождаме се, децата спят в количката. Храня и преобувам навън. Покриването с шал или пеленка беше възможно само в началото, после децата се сърдеха и дърпаха покривалото. А и лятно време и без това е горещо, какво остава да покриеш бебето...

# 1 510
Vodena, много си крайна и категорична!  Naughty приоритети, режим и т.н. - добре, не оставяш обаче място за едно НО дори  ooooh! всеки си знае неговото дете, кога е спало, кога не, други обстоятелства, спешност някаква...  че даже да се е изакало за да излезне  Rolling Eyes Shocked ooooh!...

# 1 511
О, Vodena, без твоите безценни съвети какво щях да правя Flutter ... Кърмила съм го навън, и с шише и пюре съм го хранила Навън, винаги съм се възползвала от хубаво време, да съм с детето на въздух. И въпреки Ужасяващо невъзпитателното хранене навън, детето ми иска да се храни Вкъщи, дори от лавката в училище не ще да си купува гадости bowuu ...
Браво. Каква жена.  Какво дете . Естествено, че няма да ти демонстрирам причинно-следствена връзка между хранене с пюре и ядене на боклуци в по-късен етап (има обаче други, които ще го направят).

Това не пречи  да си мисля, какво точно имаш предвид и каква реакция целиш като казваш "хранила съм го навсякъде": брала си на нивата и си го хранила, ходила си да продаваш гевреци по улиците и си го хранила, видяла си хубаво слънчице навън и си го хранила, отишла си до мола да се поразходиш и си го хранила. Водила си го на педиатър и си го хранила  . Ходила си за изкуствени цици и рецепционистката го е хранила.

Еха - защо тогава друга майчица като теб да не кърми?

# 1 512
Браво. Каква жена.  Какво дете . Естествено, че няма да ти демонстрирам причинно-следствена връзка между хранене с пюре и ядене на боклуци в по-късен етап (има обаче други, които ще го направят).

Това не пречи  да си мисля, какво точно имаш предвид и каква реакция целиш като казваш "хранила съм го навсякъде": брала си на нивата и си го хранила, ходила си да продаваш гевреци по улиците и си го хранила, видяла си хубаво слънчице навън и си го хранила, отишла си до мола да се поразходиш и си го хранила. Водила си го на педиатър и си го хранила  . Ходила си за изкуствени цици и рецепционистката го е хранила.

Еха - защо тогава друга майчица като теб да не кърми?
Аз къде точно съм казала "друга майчица като мен" да не кърми?  Shocked .. Къде съм казала, че имам нещо против хранене на бебета/деца навън?
А, да не пропусна - много си духовита Sunglasses  hahaha ...

# 1 513
Ресторантите са обществени места, там се яде. Допустимо ли е?

# 1 514
Какво се връзвате на поредния трол?

Общи условия

Активация на акаунт