Отново за кърменето на обществени места

• 78 743
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 485
какво значи вързано!? а иначе да тича след него ли с пюрето  ooooh! децата се въртят и скачат, на моята й трябва усмирителна риза направо  Joy, ако взема да я гушна и дрехите ми ще хапнат от пюренцето  Crazy при условие, че нямам столче под ръка - смятам, че вързано в количката е добър вариант. аз навън не съм хранила засега  Whistling

по темата - не съм против, и не се вторачвам в такива майки
случвало ми се е да видя, не в мол, не ми е направило толкова голямо впечатление, че да се смутя

# 1 486
  • град-държава
Народ, дето го е гнус от кърмене на дете, няма как да оцелее, нито има смисъл от него. Наслаждавайте си се на моловете на спокойствие - така или иначе бебетата би трябвало да стават все по-рядка гледка из тях.  Peace Което ще уреди куп проблеми, както ми стана ясно.
+100  Peace

# 1 487
Дете в скута е адски неудобно да се нахрани с пюре,особено като е с гръб към теб и не му виждаш устата.Дали в столче или в количка,все вързано седнало.Не виждам разлика особена.
По въпроса за кърменето-тук се кърми навсякъде.В началото ми беше странно,после свикнах.Аз не съм кърмила навън,срам ме беше,но не ми пречи другите да го правят.

# 1 488
какво значи вързано!? а иначе да тича след него ли с пюрето  ooooh!
Аз тичах с пюрето. После ми писна и спрях да тичам. Чаках да огладнее и да отвори уста, което при моите фини госпожици не се случва никак често.
Освен за шоколад...

# 1 489
Еми ето защо виждам навсякъде майки хранещи децата си с пюре докато са вързани в количка. За мен - да , за мен, не ми диктуват мнения от космоса - това е значително по-проблематична практика, отколкото кърменето в мола. Кърмаче яде често, налага се да го накърмиш понякога навън. Ако без проблем си практикувате даване на пюре в количка, за да не си прекъснете социалните контакти например, щото го храните навън  а не вкъщи, защо ви мъчи кърмене? Защото не се прави докато бебето е в количка?? Кое точно ви притеснява, щом е ок да си храниш бебето в полеви условия? Циците ли са проблема. Щото ако е практиката за хранене на дете навън, по-отблъскващо е хранене на дете с пюре в количка, което го гледаме всеки ден, отколкото кърмене.

# 1 490
Циците ли са проблема. Щото ако е практиката за хранене на дете навън, по-отблъскващо е хранене на дете с пюре в количка, което го гледаме всеки ден, отколкото кърмене.
Shocked Отблъскващо?!? Вие май съвсем се...

# 1 491
Щото ако е практиката за хранене на дете навън, по-отблъскващо е хранене на дете с пюре в количка, което го гледаме всеки ден, отколкото кърмене.
Това те отблъсква? Shocked ..

# 1 492
Ъ?Ко речи? Shocked

# 1 493
  • Австрия
100-на страница  ooooh!

ох.. стига вече!

Все трябва да сте отишли до мол-а, да сте се накърмили, оригнали, разходили, сменили пеленките, пили нещо в кафенето, изклюкарили последните новини, пребродили няколко магазина за дрехи, обувки и бебешки неща, напазарували к'вото трябва.. хайде, прибирайте се  Peace

'Темата' може да се заключва  Laughing

# 1 494
100-на страница  ooooh!

ох.. стига вече!

Все трябва да сте отишли до мол-а, да сте се накърмили, оригнали, разходили, сменили пеленките, пили нещо в кафенето, изклюкарили последните новини, пребродили няколко магазина за дрехи, обувки и бебешки неща, напазарували к'вото трябва.. хайде, прибирайте се  Peace

'Темата' може да се заключва  Laughing
Е, нема, ПА, аз си живея У моло Crossing Arms .

# 1 495
Щото ако е практиката за хранене на дете навън, по-отблъскващо е хранене на дете с пюре в количка, което го гледаме всеки ден, отколкото кърмене.
Това те отблъсква? Shocked ..
Да, именно. Много повече отколкото кърмеща жена . Казах ви вече, всички тези, които го правят и приемат за нормално - даването на пюре в количка навън, за мен имат сбъркани приоритети. Нахрани си детето и тогава навън. Говорите за хигиена, оплаквате се от вируси, приказвате за това как е неприемливо да кърмиш навън, и въпреки това се втрещавате като някой е против редовните ви практики на даване на пюре на бебе в количка навън - е, само аз ли виждам тук противоречие?

# 1 496
Нито бурканчето с пюрето стерилизирано, нито лъжичката, нито гърдичката.
Да не говоря и за друго- даването на готови пюрета на децата. Го-то-ви пюрета?! Натриев гуатамат и пр. боклуци. Наред ли сте? Вместо да ходите в мол, където няма как да приготвите на детето читива храна, вместо да ходите в мол-а, където няма как и за вас да приготвят читава храна, осъзнайте се с какво храните децата си, преди да извадите, шише, лъжица или цица!
То, убедена съм, и децата, които не се отказват лесно от кърменето, са подвластни на химията- майките им кой знае какви донати рупат у мола, а тези е-та и подобрители на храните директно в кърмата се вливат. Като му наливат хранителен транквилант на кърмачето, как на 36 месеца да се откаже от гърдата на майка си?

# 1 497
Стерилизирани гърди  Party

# 1 498
Сапун, гореща вода и четка! Питай някоя стара акушерка да ти разкаже да се посмееш.

# 1 499
То сигурно едно време, като се къпали веднъж годишно в реката, наистина си е трябвало четка.

А, така, видяхте ли. На ВАС ви е по-удобно в количка, с лъжичка и от бурканче. Ами и другите хора правят това, което им е удобно.

Съгласна съм с jp. От времето на Добри Войников до сега все да я бяхме разбрали таз цивилизация, ама не.

Общи условия

Активация на акаунт