Отново за кърменето на обществени места

• 78 641
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 470

Обаче покрай тази тема взех сериозно да се замислям - навсякъде тези стаи са обозначени с биберон, т.е. са за хранене на бебета, не специално за кърмене. Защо тогава никой не се възмущава, че много по-многобройните майки, бутащи на бебетата си биберони и пюрета на най-разнообразни места из моловете, нарушават правилата  newsm78 По логиката на много от писалите в темата и тези майки би следвало да си хранят бебетата във въпросните стаи, щото те нали са за тази цел  newsm78
Аха, по твоята логика трябва и заведенията за хранене да ги няма, или да са скрити поне, като бебешките стаи.

# 1 471
Нали не очаквате обозначенията да са голи женски гърди?
Или на вратите на тоалетните вместо мъжка/женска фигура трябва да изобразяват задник (женски/мъжки)  Mr. Green или друг орган, за да не се обърка някой?  Joy

# 1 472
Още малко и кърмачките ще поискат във всеки мол да има: отделна стая за кърмене, стая за деца, хранени с биберон и пюрета, сигурно и други изисквания ще има. Нормално, да, много бебета живеят в молове, това е вторият им дом, прибират се вечер вкъщи.

# 1 473
Още малко и кърмачките ще поискат във всеки мол да има: отделна стая за кърмене, стая за деца, хранени с биберон и пюрета, сигурно и други изисквания ще има. Нормално, да, много бебета живеят в молове, това е вторият им дом, прибират се вечер вкъщи.

Що кърмачките? Аз мислех, че го искат тия, дето ги отвращава идеята бебе да се храни публично.

А най-добре никакви бебета на обществени места. Само проблеми с тях. Ако може, да не се и раждат - то са разходи и всякакви неудобства.

Ако някой все пак държи да има деца, ще го помоля да го прави дискретно - нямам никакво желание да разбирам за това.

# 1 474
  • София
Вече е време за референдум `начи...мда.. Grinning  Joy

# 1 475
Имам 2 деца. И двете съм кърмила. Е, всяко си имаше своите предпочитания и привички.
Първото пиеше и от шише, лесно се отби, но второто - не искаше никакво шише. Дълго кърмих, естествено, второто. Нямаше как да не кърмя и на улицата второто. Просто се налагаше. Дори и мъжът ми казваше "Е, дай му, да не реве."  10-15мин. до прибиране вкъщи са трудно търпими при дете, което дори и вода не пиеше в началото.

# 1 476

Що кърмачките? Аз мислех, че го искат тия, дето ги отвращава идеята бебе да се храни публично.

А най-добре никакви бебета на обществени места. Само проблеми с тях. Ако може, да не се и раждат - то са разходи и всякакви неудобства.

Ако някой все пак държи да има деца, ще го помоля да го прави дискретно - нямам никакво желание да разбирам за това.
Мм, да, права си  Laughing .. Много мрънкане за мизерните стаички, това ме накара да го напиша baby_neutral . Аз продължавам да мисля, че щом случаят се раздухва сега, толкова време, след като е станало, то е с рекламна цел, реклама на мола(или на всички молове, нали лоша реклама нема), открих Америка hahaha .

# 1 477
  • Австрия
Нормално, да, много бебета живеят в молове (да добавя: паркове, квартални градинки, заведения, пейки и зони за отдих по главни улици..), това е вторият им дом, прибират се вечер вкъщи.

Не е твърде нормално, не знам и аз поради точно каква причина/и, но се наблюдава такова явление - главно сред майките, дет' не ги свърта дома  Wink

Ако може, да не се и раждат - то са разходи и всякакви неудобства.

Преиграваш  Tired

# 1 478
Имам 2 деца. И двете съм кърмила. Е, всяко си имаше своите предпочитания и привички.
Първото пиеше и от шише, лесно се отби, но второто - не искаше никакво шише. Дълго кърмих, естествено, второто. Нямаше как да не кърмя и на улицата второто. Просто се налагаше. Дори и мъжът ми казваше "Е, дай му, да не реве."  10-15мин. до прибиране вкъщи са трудно търпими при дете, което дори и вода не пиеше в началото.
Нищо нередно няма в кърменето, където и да се прави. Просто в случая някой/някои имат интерес да се шуми около случая Wink .

# 1 479
Мм, да, права си  Laughing .. Много мрънкане за мизерните стаички, това ме накара да го напиша baby_neutral . Аз продължавам да мисля, че щом случаят се раздухва сега, толкова време, след като е станало, то е с рекламна цел, реклама на мола(или на всички молове, нали лоша реклама нема), открих Америка hahaha .

Няма значение дали и защо се раздухва. Гледам анкети из медиите - 55% били срещу кърменето на обществени места, повечето жени под 45-годишна възраст.

Сигурно мрънкат при всяка възможност как сме изчезвали и как циганите щели да станат не-знам-колко-си. Ми да станат.

Народ, дето го е гнус от кърмене на дете, няма как да оцелее, нито има смисъл от него. Наслаждавайте си се на моловете на спокойствие - така или иначе бебетата би трябвало да стават все по-рядка гледка из тях.  Peace Което ще уреди куп проблеми, както ми стана ясно.

# 1 480
Дааа, и аз супер се дразня да гледам как майки редовно бутат пюрета с лъжички на бебета докато бебета са вързани в количка. Ама това ни е редовна гледка, н а в с я к ъ д е. Протегнала ръката да му дава на бебето, същевременно се извъртяла към събеседника си на пейката и хортува ли хортува. Ама адски ме дразнят тея. Поне да го сложи на скута си да го храни. Но има ли обществено обсъждане на тея теми. Не. Циците та циците и колко травмирали...в мола..Тотално сбъркани приоритети и гледна точка , така го виждам.

# 1 481
Дааа, и аз супер се дразня да гледам как майки редовно бутат пюрета с лъжички на бебетата докато бебетата са вързани в количката. Ама това ни е редовна гледка, н а в с я к ъ д е. Протегнала ръката да му дава на бебето, същевременно се извъртяла към събеседника си на пейката и хортува ли хортува. Ама адски ме дразнят тея. Поне да го сложи на скута си да го храни. Но има ли обществено обсъждане на тея теми.
Аа, извинявай, страшно неудобно е и за майката, и за бебето да го храниш с лъжица гушнато. Stop .

# 1 482
Дааа, и аз супер се дразня да гледам как майки редовно бутат пюрета с лъжички на бебетата докато бебетата са вързани в количката. Ама това ни е редовна гледка, н а в с я к ъ д е. Протегнала ръката да му дава на бебето, същевременно се извъртяла към събеседника си на пейката и хортува ли хортува. Ама адски ме дразнят тея. Поне да го сложи на скута си да го храни. Но има ли обществено обсъждане на тея теми.
Аа, извинявай, страшно неудобно е и за майката, и за бебето да го храниш с лъжица гушнато. Stop .
Не гушнато, седнало на коленете ти. Да, неудобно, ако трябва да се занимаваш с други по-важни неща, като например разговор и кафенце.

Ти извинявай, но за мен това е начинът, ако трябва да храниш дете без столче. Така са прояждали децата ми с лъжичка.

# 1 483
  • София
Народ, дето го е гнус от кърмене на дете, няма как да оцелее, нито има смисъл от него. Наслаждавайте си се на моловете на спокойствие - така или иначе бебетата би трябвало да стават все по-рядка гледка из тях.  Peace Което ще уреди куп проблеми, както ми стана ясно.
Мнооого крайно, много.

# 1 484
Не гушнато, седнало на коленете ти. Да, неудобно, ако трябва да се занимаваш с други по-важни неща, като например разговор и кафенце.

Ти извинявай, но за мен това е начинът, ако трябва да храниш дете без столче. Така са прояждали децата ми с лъжичка.
За Тебе това е начинът, за друг е неудобно Peace .. Именно количката в този случай върши работа на столче.

Общи условия

Активация на акаунт