В такъв случай сигурно ще те шокирам, но бебетата не ядат на 2 или 3 часа, а когато си поискат

Сиреч, може да искат и през 15 мин и през 5 часа...Разходките на обществени места в този случай вероятно изискват мастър левел по телепатия

Вече ми се повдига от това кърмене.Сериозно!!
Maybelline,мила за пореден път се убедих,че куцо,кьопаво и кьораво изказва "компетентно" мнение.Визирам теб и всички кърмилници "умници",които са полудяли с това кърмене на 15 минути.Хайде вече да седнем и да се образоваме,като толкова искаме да сме най-най-най-добрите майки.Няма да те образовам.Нито теб,нито подобните ти.Не си заслужава!!Само те съветвам:прочети и се поинтересувай какво става с човешкия стомах,ако непрекъснато му се подава материал за обработка!!Било то и чудодейна кърма.
И после защо децата в България са затлъстели?!?!Ами защото...така са закърмени,уважаеми героини.
От самото раждане бебето има нужда от режим.Съня е незаменим за бебето.Какъв сън им осигуряват тези гениални майки,на горките деца,ако през 15мин трябва да сучат?А понеже и аз съм майка и знам какво е кърмене,знам и че за бебока сученето е огромно усилие.Казано ми е от консултант по кърмене,да не ме изкара някой,че сама си съчинявам.
Adelija