Отново за кърменето на обществени места

• 78 796
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 575
Около мен хората-познати и приятели, вече са повече негативно настроени, заради агресивния начин на налагане на проблем, който в последните години беше изчистен. Дори в момента кърмеща майка не подкрепя акцията и истерията.

# 1 576
Около мен хората-познати и приятели, вече са повече негативно настроени, заради агресивния начин на налагане на проблем, който в последните години беше изчистен. Дори в момента кърмеща майка не подкрепя акцията и истерията.
Peace Но пък беше достатъчно активна, за да я създаде. Пресоли манджата, както казват старите хора и се покри. Дори "активистите' от БХК също.

# 1 577
Чакам с нетърпение да гледам масовката по телевизията Peace

# 1 578
Защо не на живо? Mr. Green

# 1 579
  • Sofia
Чакам с нетърпение да гледам масовката по телевизията Peace
Вече е започнала  ooooh!.Предават по бТВ в момента,ама мноУ рехаво, десетина ентусиастки  Whistling.ДОма всички са ербап,ама в студа не им се ходи да се заголват. Инак ,хубаво,че отрано ще отметнат акцията,че може да отнесат не само забележки...

# 1 580
"Единственото място, където зимата можем да ги заведем на топло, за да не се разболеят е мола????"
Майка на дете, родено през януари.

# 1 581
Как десетина, нали 500 се очакваха? Laughing
Ужас, тази с разболяването на детето, ако го изведе навън, е лицето на българската майка. Whistling

ПП. Не е ли твърде рано? Предполагам, че до обяд ще се събират.

# 1 582
  • Пловдив
Какви глупости изговориха майките кърмилници току що по телевизията, направо нямам думи. Можеш ли да си замъкнеш бебето толкова рано сутринта в мола, само и само да доказваш нещо на някого си. Иначе са големи майки и много мислят за децата си....

П.П. И моето дете е родено през януари, но никога не ми се е налагало да го разхождам в магазин, затова пък колко съм я разхождала в снега и то без да ми се разболее нито веднъж.

# 1 583
Той мола още не е отворил, ама те вече са там?
Хвала на такива майки!
 Mr. Green

# 1 584
  • Sofia
Той мола още не е отворил, ама те вече са там?
Хвала на такива майки!
 Mr. Green
МОЛ-ът отворил зарад' тях  Mr. Green. Ово е стАндарт  Wink
Скучно им е на жените, радват се на медийното (и не само) внимание. Кога,инак, ще се изкажат "компетентно" и "мъдро", хем че и на всеослушание и всевиждане  bowuu.
Шантава работа...врещят бебета,майките се надвикват  ooooh!

# 1 585
Maybelline, цицата не е панацея за всяка бебешка болежка, дискомфорт или просто търсене на внимание. Да, много по-лесно е да му бутнеш зърното (така задействаш сукателния му рефлекс, който действа успокояващо), отколкото да се занимаваш наистина с бебето според моментното му състояние и потребност: понякога иска да е гушкано, на гръбче, по коремче, настрани - негово право е  Laughing, да бъде люляно, разхождано, да му се говори, да му се пее, да му се пипат ръчички, да му се играе с пръстчета, да бъде целувано, да му се прави масажче.. 1000 различни занимания и действия, с които му показваш, че не е само, че е обичано, че е защитено, освен преобуто и нахранено. Не мисля, че най-удачното средство за облекчаване растежа на зъбките, е зърното на гърдата  Naughty

Дано след време не си спомниш точно абзаца за цигарата и бутилката.
Ами те всички тези дейности прекрасно се съчетават по време на кърмене (виж оплакванията за тирамисуто по-горе). Не знам защо според теб се изключват.

Като не можеш да четеш - недей, не се насилвай.

Но пък друго ми се изясни покрай теб: сега разбирам защо мъжете (със съпруги като теб) взимат толкова малко участие в грижите около бебето: не си дават циците  Confused

За пореден път се убеждавам, че е безсмислено участието в темата 'насериозно'.

Наистина, доста безсмислено участие ..

# 1 586
  • sofia
Определено и въпросната майка ''героиня''има дефицит на внимание щом се чуди как да се навре във всички медии.Сигурно и липсват социални контакти и ходи в мола да зяпа хора и те да я зяпат.Много отблъскваща ми е тази женица.Казват и,че има обособено помещение,тя ги праща на съд.Редовно си кърмела в мола?!Е,настъпи звездният и миг.Кой знае колко време е чакала този момент?Много безотговорна майка!Трябва да проверят соц.служби в какви условия отглежда детето си.Може в дома и да е зле битово и мола да и се вижда  идеално място за хранене на кърмачето.А колко е хигиенично мястото вече не веднъж стана дума.
И въпроса не би трябвало да е:''за и против на кърменето на обществени места''.Повечето хора нямат нищо против.В случая става дума за паталогичен случай,какъвто е тази докачлива маман.Чудя се как не са се появили дузина кърмачки,които преди време също са били обидени от препоръка,че има специални помещения за тази цел.Може да подадът колективен иск срещу мола. Mr. GreenПосле с паричното обезщетение да направят билбордове с фотоси на доволни майки кърмещи дечурлигата си.
Ох, страшно оригинално написано  Mr. Green .. Все още има хора, които не разбират, че цялата дандания по случая си има някаква конкретна цел. А мнения като това с лопата да ги ринеш ooooh! ... . Майката, накърмила детето в мола е престъпник направо ooooh! ...
ПатАлогичен при това...
Забавлявах се с темата, ама простотията ми дойде байгьн.
Значи, кьрмещите, под карантина!!!

# 1 587

Скучно им е на жените, радват се на медийното (и не само) внимание. Кога,инак, ще се изкажат "компетентно" и "мъдро", хем че и на всеослушание и всевиждане  bowuu.

Ще ни убедят, че мозъкът изтича с кърмата.

# 1 588
  • Варна
"Около 10-тина жени се събраха рано сутринта в същия мол, който беше заплашен от кърмеща майка, че ще го съди, защото й направили забележка.

Любопитното е, че същата майка, заради която се разрази истинска буря в медийното пространство, се разграничава от днешната проява. Останалите жени недоумяват защо тя е решила така, тъй като те са излезли на протест точно заради нея."

Въпросната госпожа,която вдигна цялата дандания,не си е направила труда да подкрепи протеста.......

# 1 589

Направо да пАдлАдее човек... smile3511

Общи условия

Активация на акаунт