Отново за кърменето на обществени места

• 78 530
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 605
  • out of space
Айде, първите 10 запретнаха сутиени  Grinning
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2015/03/30/zagriavka-za-goliamoto- … iat-v-mola.258905

# 1 606

fiolio, не само, че не се занимавам, ама и мога и да си спЪ като пън. Нямам нито едно ставане през нощта, изкл. , разбира се, ако някое от децата е болно.  Здрави ли са, спи се. Мога още 10 така да отгледам без да усетя, нищо че през 15 мин се кърмят.

Поздравления тогава, щом не се занимаваш с децата си. Такива като теб най-много бият барабана за приз"Аз съм най-добрата майка"
А за спането не го разбрах. Никъде не съм изкоментирала колко и как спят децата къмени на 10-15мин. Но щом си решила да ме уведомиш, радвам се за теб  Stop

# 1 607
Всички твърдят, че кърмят дискретно. Grinning

Нали?? Grinning
Е какво тогава ги заведе на масовката?
За да си покажат циците по телевизията и да станат известни.
jp нали ви обясни.
Завиждате им, признайте си.

# 1 608
Аз първа ще призная, че завиждам за медийното внимание, което се отделя на неуравновесени хора с измислени проблеми.

# 1 609
Аз първа ще призная, че завиждам за медийното внимание, което се отделя на неуравновесени хора с измислени проблеми.
Peace

# 1 610

Те тези не са онези май.
Очаквайте ново включване след малко, нали в 12 ще е? Sunglasses

# 1 611

fiolio, не само, че не се занимавам, ама и мога и да си спЪ като пън. Нямам нито едно ставане през нощта, изкл. , разбира се, ако някое от децата е болно.  Здрави ли са, спи се. Мога още 10 така да отгледам без да усетя, нищо че през 15 мин се кърмят.

Поздравления тогава, щом не се занимаваш с децата си. Такива като теб най-много бият барабана за приз"Аз съм най-добрата майка"
А за спането не го разбрах. Никъде не съм изкоментирала колко и как спят децата къмени на 10-15мин. Но щом си решила да ме уведомиш, радвам се за теб  Stop

О, моля те! Simple Smile Сигурна съм, че не разбра. И още толкова страници да се изпишат, няма да разбереш.
Също както и аз няма да разбера какъв ви е точно проблема с чуждо бебе, впрочем.  Голям и личен ще да е, съдейки по епитетите (не визирам конкретно теб), но нямам представа какъв Simple Smile.

# 1 612
И аз гледах кърмачките по тв.В 9ч.бяха само пет жени.Доводите за кърмене на топло през зимата Joyняма да ги коментирам.Когато аз кърмех нямаше молове...ощетила ли съм детето си? Rolling EyesЕ,вкъщи беше топло.Сега ме е яд,че не съм се сетила да ходя на шопинг в ''Илиенци'' да си кърмя на обществено място.Очаквам стопаните на столичният битак да направят помещение за кърмачки!Много се коментира за кърменето в чужбина.Една потребителка каза,че и в Германия се е съобразявала с околните.Друга по тв твърди,че там навсякъде е кърмила.Ще кажа за Австралия.Моя близка там има бебе и го кърми.Преди около месец семейството посети ресторант на приятели.Разговора се въртеше около това как се е чувставало бебето.Било е кротичко,спяло.По някое време е излязла да го кърми в колата.

# 1 613
Още малко и ще вземат да раждат в мола!

# 1 614
  • София - Рим и обратно
Още малко и ще вземат да раждат в мола!
Само без флашмоб-ове на конкретното действие, моля! Ние ги приемаме и ги разбираме, да не се съмняват! Crazy

# 1 615
  • София

Цитат
Всяка жаба да си знае гьола и... всеки кърмен да си знае МОЛ-а!

Това го пуснаха в бука, в една група, но е много хубаво.

# 1 616
Бе, винаги е имало кърмещи майки на обществени места. Като малка ме разхождаха в градската градина, в парка на свободата, имало е кърмещи по пейките, интересно ми е било, дете, да, интересно, не притеснително. Живеехме  срещу ЦУМ, естествено там ми купуваха дрехи, обувки, играчки, еееех, ни една кърмеща не съм видяла У ЦУМ   Mr. Green . Не е имало мода да разхождат бебета на топло в ЦУМ  baby_neutral Ама, кво говоря, това е било преди сто години Whistling .

# 1 617
Нормално е майката да изведе бебето на разходка в парка и да седне на някоя пейка, наметната, да го кърми.
Но какво по дяволите дири в мола???
Там въздух ли има, слънце ли???

# 1 618
Бе, винаги е имало кърмещи майки на обществени места. Като малка ме разхождаха в градската градина, в парка на свободата, имало е кърмещи по пейките, интересно ми е било, дете, да, интересно, не притеснително.

Аз пък като малка само циганки виждах да кърмят на обществени места.

# 1 619
Бе, винаги е имало кърмещи майки на обществени места. Като малка ме разхождаха в градската градина, в парка на свободата, имало е кърмещи по пейките, интересно ми е било, дете, да, интересно, не притеснително.

Аз пък като малка само циганки виждах да кърмят на обществени места.
Само се чудя как циганките още не са се усетили да идат на флаш моб да кърмят в мола на топло и слънчево.

Общи условия

Активация на акаунт