Отново за кърменето на обществени места

• 78 179
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 680
Не знам какви са тия мамс, не разбирам какво казваш.
Мислех, че говорим за бебета и тяхната наложителна и уж перманентна нужда от хранене. Ок, това е разбираемо. Но гледам някакви загорели от слънцето хлапета с джапанки, поседнали в скута на мама, чиято цица е проточена навън в цялата си прелест, а самата тя е ухилена до ушите и гледа в камерата Sick. Къде да се умиля?
Кой те кара да се умиляваш. На теб ти пречи показана цица. Точно като на мамите от Тексас и Канзас, които отричат еволюцията (те не могат да понасят никаква фриволност относно показване на плът, секс или каквото и да е човешко)

# 1 681
До края на днешния ивент  "Да покажем цица в мола!" остават по-малко от 60 минути!
Демонстрация на инат! Тази, която вдигна пушилката, ще "оскубе" МОЛ-а някой лев и пет минути слава/резил. Другите ще демонстрират цигански манталитет, вместо да изведат децата в парка.
Абе, голЕмото ЗЛЕ му се вика на това!

# 1 682
  • В заешката дупка

ЧеКа, извадената от блузата гърда не е като гърда под блуза с дълбоко деколте. Да не говорим, че жените с подобен външен вид са обект на подигравки повече.

Не е. Понякога от извадената гърда. От която се кърми, може да се вижда много по-малко и за много по-кратко време. А иначе хората се подиграват на всякакви неща, включително и на дебели деца. Някакво успокоение ли трябва да е това.

# 1 683
  • София - Рим и обратно
, които отричат еволюцията (те не могат да понасят никаква фриволност относно показване на плът, секс или каквото и да е човешко)
Показване на секс? Това е нещо еволюционно ли?
И какво общо има с нарочно размятане на цици с големи деца, които със сигурност няма да се гътнат ако не получат кърма на мига. Та те вече ползват нож и вилица, като ги гледам.

# 1 684
  • София
Завеждам дело, за дискриминация! Кучето ми е майка-кърмачка с шест кърмачета, а няма стая за нея в мола. Joy

# 1 685
Нещо не ги виждам теЯ разплути кърмачки. Мацката вляво изглежда по-стегната от много нераждали.

# 1 686
Аз недоумявам: как може да се предизвика такъв обществен "дебат" за такова нещо?? Нали сме цивилизовани, нали сме "европа"...Отново нарочно се показва ретроградното мислене, което да оправдае беднотията и необразоваността в Б-я. Или да поддържа идеята за тях: за такива толкова, и правилно.

# 1 687
Кафе с мед, това се наричат "дългокърмещи" майки. И аз не знаех за явлението, докато не посетих кърмаческия подфорум преди ден-два с познавателна цел.

Всъщност в един епизод на "Отчаяни съпруги" бяха показали дългокърмеща майка и отношението към нея на работното й място, но ще ви оставя сами да се сетите за историята или да я потърсите.

# 1 688

ЧеКа, извадената от блузата гърда не е като гърда под блуза с дълбоко деколте. Да не говорим, че жените с подобен външен вид са обект на подигравки повече.

Не е. Понякога от извадената гърда. От която се кърми, може да се вижда много по-малко и за много по-кратко време. А иначе хората се подиграват на всякакви неща, включително и на дебели деца. Някакво успокоение ли трябва да е това.

Понякога.
Понякога.
Понякога се вижда и цяла гърда. И репортажа бе с една извадена и една прибрана. После се заметна с одеяло.

# 1 689
Къде ги виждате пък тези големите деца? Аз досега само по форуми съм чела за такива. Навън не съм виждала някой да кърми 3 годишно.

# 1 690
  • София - Рим и обратно
Кафе с мед, това се наричат "дългокърмещи" майки. И аз не знаех за явлението, докато не посетих кърмаческия подфорум преди ден-два с познавателна цел.

Не знам как се наричат, но това за мен е истинска перверзия. И със сигурност не е продиктувано от нуждите на детето.

# 1 691
Кафе ми взе думите от клавиатурата. Wink
Жива перверзия е това! Sick

# 1 692
Не знам как се наричат, но това за мен е истинска перверзия. И със сигурност не е продиктувано от нуждите на детето.
Прегледай им темата в кърмаческия, те твърдят, че е много полезно.
А и за фигурата на майката било полезно, но това не съм го прочела във въпросната тема, да не ми се обиди някой сега! Като кърми години наред, си оставала слаба и стегната.

# 1 693
Ох, сещам се за една дългокърмеща, хич не е слаба даже.

# 1 694
  • София - Рим и обратно

Прегледай им темата в кърмаческия, те твърдят, че е много полезно.

А, не мерси, не мисля да си го причинявам Confused Sick. Нека си се надлъгват.

А това за кърменето и отслабването - не е ли точно обратното?

Общи условия

Активация на акаунт