Отново за кърменето на обществени места

• 77 957
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 935
Абе, защо ти е балкон?
Големите гърди обикновено вървят с излишни килограми, аз досега жена с хубава фигура и едър бюст не съм срещала.
хм !?!?! ти сериозно ли?

# 1 936
Абсолютно съм убедена вече, че основната причина за целия шум е комплексът у некърмилите.

Ама тук пишем и такива, които сме си кърмили и двете деца, при това за не малки периоди от време, но също сме против разцицорването по повод и без повод. Чудя се тогава какъв ми е комплексът. newsm78

# 1 937
Ми, сериозно, да.
Обикновено тялото е съразмерно.
Жена с фина структура и голям бюст аз не съм виждала.

# 1 938
Абсолютно съм убедена вече, че основната причина за целия шум е комплексът у некърмилите.

Ама тук пишем и такива, които сме си кърмили и двете деца, при това за не малки периоди от време, но също сме против разцицорването по повод и без повод. Чудя се тогава какъв ми е комплексът. newsm78
Ей сега ще ти кажа, ти... ти завиждаш за медийното внимание! Искаш теб да показват по телевизията!
Измисли си повод тогава, не се бутай под чуждата светлина на прожекторите. Naughty

# 1 939
Ми, сериозно, да.
И аз мисля така. За да не падне напред под тежестта на балкона, трябва да има един контрафорс отзад.
 Кажете сега че ме е яд...

# 1 940

Ей сега ще ти кажа, ти... ти завиждаш за медийното внимание! Искаш теб да показват по телевизията!
Измисли си повод тогава, не се бутай под чуждата светлина на прожекторите. Naughty

Така е признавам, пък и циците ми са малки  Crazy

# 1 941
Ми, сериозно, да.

Има, има.
Не огромен, но голям за фигурата си, има моя колежка.
С много тесен ханш и въобще с грацилна фигура, но с доста едър бюст. Wink

# 1 942
  • Варна
Ми, сериозно, да.
Зависи какво разбирате под голям бюст.Аз съм около 50 кг.,за моята структура не ми е много малък бюста,но пък чашката ми не е Д .

Не Бонго няма да пусна снимки ! Simple Smile

# 1 943

Абсолютно съм убедена вече, че основната причина за целия шум е комплексът у некърмилите. Трети пореден пост някой чете написаното от мен по нерационален и абсурден начин и все ви избива на "Ама аз съм добра майка, нищо че не кърмя". Ако имате проблеми със себе си, моля не си ги изкарвайте на останалите.

Единственото, което jp казва е, че е еднакво тъпо да насаждаш вина у някого, че не кърми и че е отишъл до прословутия мол. Тъй че някои тук с тоя мол по нищо не се различават от митичните фанатични кърмачки, на които аз така и не попаднах в тая тема или другаде. Аз моловете си ги харесвам, не ме натоварват и определено релаксирам там. И съм разумен човек при това.

Та, бройте до десет, дишайте дълбоко и четете какво пиша, а не какво си мислите, че светът мисли за вас. Ако обичате и ако ще ми отговаряте.

Като те чете човек и ще си помисли, че в мола е имало протест на некърмили, а не на кърмачки.   Mr. Green
Да ходят където си искат, но да не реват, че хората не искат да им гледат циците, за да накърмиш бебе не е нужно да си гола, да си насред мола, да си сред хора.
Разбираш ли, това са други нужди и нямат нищо общо с нуждите на едно бебе, неговите нужди можеш да задоволиш много лесно - отиваш в стаята и го кърмиш.

# 1 944
Аз като кърмила само 6 месеца,
Скрит текст:
защото ми спря кърмата
, не се считам за комплексарка. И ми идва малко в повече измислянето на какви ли не подбуди за дамите и кавалерите, които не са съгласни с мнението на jp. Целият този шум си го направихте вие, съчинихте си проблем, който съществува само във вашите глави и накрая се видя в мола, колко подкрепяте повсеместното кърмене "сега и веднага" за бебетата. На всяка страница има мнение, че никой няма нищо против ако се кърми с мисъл за спокойствието и здравето на бебето, а не пред ескалатора и с блеснал поглед, казвайки на всички наоколо "Вижте ме, аз кърмя".

# 1 945

Разбираш ли, това са други нужди и нямат нищо общо с нуждите на едно бебе, неговите нужди можеш да задоволиш много лесно - отиваш в стаята и го кърмиш.

Не може. Стаята била много далече, ако си на другия край на мола, нямало как да стигнеш на секундата там.

# 1 946

Не може. Стаята била много далече, ако си на другия край на мола, нямало как да стигнеш на секундата там.
А три минути глад при нормален човек е три месеца глад при кърмаче. Тоест обричаш горкото дете на сигурна смърт.

# 1 947

Омръзна ми да чета за по-по-най майките, които кърмят до 3 (три) години, че и повече, а другите, които по ред причини не са могли или само няколко месеца като мен, не стават за нищо според jp.

Абсолютно съм убедена вече, че основната причина за целия шум е комплексът у некърмилите. Трети пореден пост някой чете написаното от мен по нерационален и абсурден начин и все ви избива на "Ама аз съм добра майка, нищо че не кърмя". Ако имате проблеми със себе си, моля не си ги изкарвайте на останалите.

Единственото, което jp казва е, че е еднакво тъпо да насаждаш вина у някого, че не кърми и че е отишъл до прословутия мол. Тъй че някои тук с тоя мол по нищо не се различават от митичните фанатични кърмачки, на които аз така и не попаднах в тая тема или другаде. Аз моловете си ги харесвам, не ме натоварват и определено релаксирам там. И съм разумен човек при това.

Та, бройте до десет, дишайте дълбоко и четете какво пиша, а не какво си мислите, че светът мисли за вас. Ако обичате и ако ще ми отговаряте.

О, не.  Laughing То не беше първо, че завиждаме на няколко вресли за медийния шум (нарочно не ги наричам "кърмачки", защото "кърмачки" обхваща голям брой нормални хора, а отличителният белег на тези не е, че кърмят, а че врякат), а сега им завиждаме, задето кърмят?

На мен лично цялата изкуствено създадена драма от нищо за нищо ми е само смешна. Ако срещна вресла на живо, ще ми е неприятна. Но няма да и кажа да се скрие или да се позакрие. Ако срещна пък обикновена кърмачка, вероятно изобщо няма да я регистрирам. Ако някоя жена си е извадила гърдите на показ, независимо дали с потник до пъпа и специфичната походка "Вижте ме!" (знаете я) или с ненужно оголване, за да кърми срещу ескалатора, няма как да не я видя и определено няма да ми направи добро впечатление. И какво от това?

# 1 948
  • sofia
Точно на тази снимка кърменето изглежда противно....много ясно, че ще възмутят хората, ако е кърмила по този начин извън дома си.

# 1 949
Тези надъхани жени обикновено са същите, които кърмят в тандем/ май така се казваше/, кърмят до 2-3 год, кърмят навсякъде, коментират осъдително майките, хранещи с АМ, фанатизират се на тема био, еко , примерно пелени за многократна употреба, отричат ваксините ...все крайни действия.

Общи условия

Активация на акаунт