Отново за кърменето на обществени места

• 77 767
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 980
Не знам дали е вярно. Mr. Green

# 1 981
  • сред маслини и портокалов цвят

Некакъв бъзик е това.

# 1 982
  • Варна
Оле не мога да повярвам.Тез мъже като видят цици верно изкукуригват.Това ли ни е най-сериозния проблем, та чак референдум ooooh!

# 1 983
  • София
Фалшиви новини са това, не се излагайте.

# 1 984
  • sofia
Абе човешкият, в частност мъжкият мозък, няма копче, в момента, в който се извади бюст на показ да мине в режим "гледам хранене".
Смущават се хората. Нормални и естествени неща са това. Нали кърмачките са уж за естественото.

Като се смущават, това си е техен проблем!
Ще се превьрне в мой, ако кьрмачка на обществено място, гони да кьрми мен, или близките ми. Laughing

# 1 985

Първи април наближава  Laughing.

# 1 986

Ще се превьрне в мой, ако кьрмачка на обществено място, гони да кьрми мен, или близките ми. Laughing
както ти не искаш да гледаш моя да си го размятам в мола , така и аз не искам да гледам твоите.  Laughing

# 1 987
Бонго, а защо искаш снимки? Sunglasses

# 1 988
Бонго, а защо искаш снимки? Sunglasses
за доказателство  Laughing
не мога да бъда във всичките молове за да ги видя тез моми.
от друга страна - точно първоизточника за тази полемика не се е явила на  дажевю- то.
като кърмят по моловете , да го направят и тук. къв е проблема ???

# 1 989
  • sofia

както ти не искаш да гледаш моя да си го размятам в мола , така и аз не искам да гледам твоите.  Laughing
Когато "твоя" придобие друга функция, освен очевидните 2, мяткай го пред който щеш!

# 1 990
нали се досещаш ,че за да кърмиш трябва да го има моя.
иначе мисията ти е невъзможна  Laughing

# 1 991

Когато "твоя" придобие друга функция, освен очевидните 2, мяткай го пред който щеш!

Ми че то и неговите течности се ползват и се славят с полезен състав. Не е само очевидните две  Mr. Green

# 1 992
Мъж, захапал женска гърда на публично място ич няма да се приеме нормално. Даже не знам дали такова действие не нарушава и някоя разпоредба.
Ами ако го кърмят, защото е гладен каква разпоредба се нарушава? Първо накърмят бебето, после таткото. Няма той да стои и да преглъща само я!

# 1 993
Ама то едното, което обсъждаме, е свързано с всички други, които предлагаш да засегнем. Ако кажеш , на който не му изнася да не гледа, така могат да ти отговорят като протестираш срещу макдоналдс, срещу мръсотията в града: като не ти харесва, ходи на...село
Ти сериозно ли сравняваш едното с другото? Примерно замърсяването на околната среда е зле за всички, дори и за тези, които нямат акъл да го проумеят, а да видиш случайно цица в мола за 1 секунда и да обърнеш погледа на другата страна ако не ти харесва няма да навреди на никoй. Освен ако кърмачките не започнат да те пръскат с кърма  Laughing Но дори и тогава ще се изпереш, няма страшно  Laughing

# 1 994
Не се карайте. Бонго завижда, че има с един полов орган по-малко.
А тези, дето сте против хранене на бебето, когато и където е гладно, сте с плоски като дъски и сте нямали и капчица кърма. Злоба, нищо повече Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт