Отново за кърменето на обществени места

• 78 026
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 995
А тези, дето сте против хранене на бебето, когато и където е гладно, сте с плоски като дъски и сте нямали и капчица кърма. Злоба, нищо повече Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ето! Казаха ни го в очите най -сетне.

# 1 996
Не се карайте. Бонго завижда, че има с един полов орган по-малко.
един , но е достатъчен за да са активни твоите два. hahaha

пп. всъщност много жени са с един , по простата причина ,че не кърмят

ппп. да не забравяме ,че дори и с един  понякога не го използват по предназначение, а раждат с цезерово   Laughing

# 1 997

А тези, дето сте против хранене на бебето, когато и където е гладно, сте с плоски като дъски
Начи сега съм уморена ама утре като стана ще те оборя със снимков материал затова па ти може да си представиш в периода на кърмене колко "плоска " съм била .

bongo_2007 ® да си затвори очите каТ неще да гледа .......

А тези, дето сте против хранене на бебето, когато и където е гладно, ....и сте нямали и капчица кърма. Злоба, нищо повече Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А затова ако приемем ,че дълго кърмените бебета стават по-умни хора от другите то явно си от вторите .

Що не приемете ,че има жени за които удобството и спокойствието не бебето е било по-важно от техния кеф?
Всъщност не знам де, може пък да има по -общителни и отракани бебета та "пред ескалатора " на мола да им е било любимото място за цокане . newsm78
Моето си е шматароче и спокойната обстановка съм преценила ,че му е приятна ,преди време де ,сега млякото може да си го пие в мола .

# 1 998
Ама, гърдите не са полови органи.  Laughing Бонго има с един по-малко от какво? Ще му излезе лошо име на човека.

# 1 999
А тези, дето сте против хранене на бебето, когато и където е гладно, сте с плоски като дъски и сте нямали и капчица кърма. Злоба, нищо повече Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А на дълго кърмилите циците са им като прани чорапи, без злоба, разбира се  Mr. Green

# 2 000
Eee, ама поне са дълги Mr. Green Mr. Green Мога да си ги увивам около кръста да ми топлят през зимата Mr. Green Mr. Green Mr. Green Бонго, хал хабер си нямаш за какво става въпрос. Не можеш да кърмиш, нямаш и гърди, така че напълно си излишен в тая тема. По-добре си уплътни времето да сготвиш някоя манджа на лапето, какво ми висиш пред компютъра Mr. Green

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 22:16 от Сирена

# 2 001

От опитна акушерка знам, че точно малките плоски гърди са много млечни, доста повече отколкото големите бидони  Mr. Green

# 2 002
Ще да е опитна в нещо друго тая акушерка Laughing От моите познати тези, които се оплакаха че нямат кърма, всичките бяха с малки гърди. Тези с големите не са се оплаквали. Нито пък със средните Mr. Green Пък и логично е. Ако си плосък като дъска, къде точно ще събереш достатъчно мляко?

# 2 003
Ще да е опитна в нещо друго тая акушерка Laughing От моите познати тези, които се оплакаха че нямат кърма, всичките бяха с малки гърди. Тези с големите не са се оплаквали. Нито пък със средните Mr. Green Пък и логично е. Ако си плосък като дъска, къде точно ще събереш достатъчно мляко?

Жена, не си ли учила, че млечната жлеза няма нищо общо с мастната тъкан на гърдата?

# 2 004
Ей затова обичам тоя форум! Защото в ерата на масовата осведоменост винаги ще се намери по някой да се изложи като кифладжия.

# 2 005
Правилният въпрос е акушерката не е ли учила.  Laughing Защото както няма връзка в едната посока, така няма и в другата.

# 2 006
Напротив има, разбира се, леко по-различна. На жени с малки, средни или нормални гърди им е в пъти по-лесно и удобно да кърмят от жена, чиято гърда надминава като площ и обем три пъти главата на бебето, а поставе пред нея, направо я затиска.

# 2 007
Ей затова обичам тоя форум! Защото в ерата на масовата осведоменост винаги ще се намери по някой да се изложи като кифладжия.

Като кифладжии се излагат акушерките и гинеколозите, защото толкова са ни просветлили. Мастните и млечните тъкани са различни, много ясно. Обаче моята гинеколожка (известна, с добро реноме в този форум, което не е критерий де) всеки път ми обяснаваше, че като забременея и родя, ще имам много мляко, защото гърдите ми са големи и имат много паренхим.  Ако е права, то малките гърди имат малко паренхим, следователно малко мляко. Може вашите да са говорили за мас и мляко, моята за паренхим.Други пък просто си говорят глупости Mr. Green

# 2 008
  • Пазете Гор
Мас и мастни тъкани едно и също ли е?

...На жени с малки, средни или нормални гърди им е в пъти по-лесно и удобно ...

Опитвам се да си визуализирам мостри от всеки тип.

# 2 009
Паренхимът най-общо казано означава общото наименование на всички части на един вътрешен орган, функциониращи в съвкупност. На всички части части. Имай ти гърди като бъчонки и неразвити или малко на брой млечни жлези, пък се надай паренхимът ти да работи за производството на мляко.

Куркума, http://lamqta.com/ot-jivota/tipove-jenski-gardi

Общи условия

Активация на акаунт