Отново за кърменето на обществени места

• 78 177
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Варна
По повод мита, че големите гърди означават много мляко, баба ми казваше - "понякога се оказва голяма фирма, ама бедно предприятие" Wink

# 2 026
Вчера бях в мола. Бебето огладня и го нахраних с бутилка на една пейка. Стори ми се, че една жена ме изгледа доста осъдително. И това ли е неприемливо?
Не бе, само ти се е сторило. Ей, че мнителен народ!

Знам ли. Може да ме гледа осъдително, че го храня с боклуци вместо с кърма. Пък и след теми като тези как да не е мнителен човек Laughing Някои се изказаха че мястото на майка с бебе не било в мол-а. Едва ли имат предвид само кърмещите майки. Ами те къде да си правят шопинг терапията, а? Пък и в смрадливите тоалетни ги пратихме да хранят, а ние с бутилките може и по пейките. Е това се казва да съм от привилегированите Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 2 027
  • София
А против ли сте майка да храни бебето си с бутилка в мол-а? Защо едното бебе може да яде изкуствено мляко на пейка в мола, а другото не може да яде истинско мляко на пейка в мола?

Вчера бях в мола. Бебето огладня и го нахраних с бутилка на една пейка. Стори ми се, че една жена ме изгледа доста осъдително. И това ли е неприемливо?
Ами аз някак си виждам разлика между хранене с бутилка и това:
http://www.radiotangra.com/news/read/25419.html

# 2 028
  • София
Това вече е въпрос на личен избор.
Дъщеря ми никога не е била в мол, а в парка избирах най-закътаната пейка за да я нахраня с бутилка, докато таткото пазеше зорко. Така ми се струваше, а и сега ми се струва, правилно.

Всъщност, Сирена, ако жената е била от агресивните кърмачки, е напълно възможно. И мен са ме гледали накриво много пъти. Дреме ми на  ...

# 2 029
  • Пазете Гор
...Вчера бях в мола. Бебето огладня и го нахраних с бутилка на една пейка. Стори ми се, че една жена ме изгледа доста осъдително. И това ли е неприемливо?

А може пък някой да е пръднал наоколо и тя да е решила, че си ти, Сирена. Не всички хорски лоши погледи са свързани с кърменето или шишетата.

# 2 030
Така е, Сирена, навсякъде, където се появят ултраси, е така.  Peace

# 2 031
Дъщеря ми никога не е била в мол, а в парка избирах най-закътаната пейка за да я нахраня с бутилка, докато таткото пазеше зорко. Така ми се струваше, а и сега ми се струва, правилно.

Уау, и това ли е срамно бе, жена. То бива предразсъдъци и задръстеност, ама чак пък толкова... Представям си каква картинка сте като се оглеждате и мъжът ти пази на пост да не би някой да види бутилката, че иначе .... срам, срам Mr. Green Mr. Green

# 2 032
  • sofia
От какво ви е пазил "зорко" таткото? От кьрмачки?

# 2 033
Малките са си най-удобни. Е, не мога да си ги омотая да ме топлят, ама не висват и мога и без сутиен да си ходя, и пак да изглеждат добре Mr. Green .
Споделям. С малки не поднася на завоите като бързаш.
А както разбрах и по млеконадой не отстъпват!

# 2 034
  • София
От какво ви е пазил "зорко" таткото? От кьрмачки?
Ами не знам. Дребната изглеждаше толкова беззащитна и самовглъбена докато се хранеше. Не държах да бъде притеснявана.

# 2 035
Ега си... едните се крият докато кърмят, другите се крият докато хранят с бутилка. То няма никаква свобода в тая държава...

# 2 036
  • София
Кой изразил подкрепа - Ирина Милянкова. .........

Ако имах дъщеря, щях да  посочвам именно Милянкова за пример какво не бива да допуска да и се случи.

Тези кърмачки изскачат навсякъде вече, по-зле са само досадните реклами  с великденските зайци и яйца. Tired

Не я бях чувала - и полюбопитствах.
Е, сега - как да се въздържа да споделя колко силно вдъхновение получих от видяното... и какъв стимул за подкрепа на каузата... Ето:

И отново, този път в кърмеща позиция.

# 2 037
Аз не съм се крила - нито като кърмех, нито с шише. Имах сутиен за кърмачки, сигурно много жени са имали, циците не се виждат, само ареолите(и маалко около тях). Е, не съм ходила по молове, то и немаше, само един беше Mr. Green . А сега са доста на глава от населението.

# 2 038
  • sofia
И идва после един охранител и вика:
Моля, отстранете бавно бебето от гьрдата и се изолирайте в специалната стаичка, ни Ви е срам!
Или
Вьрвите си по алея в парка. Отнякьде изскача мьж: Вьрвете си по пьтя! Тук храним детето с шише. На спокойствие. hahaha

# 2 039

Общи условия

Активация на акаунт