Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои популярни комбинации от професионални козметични продукти за грижа за косата?
Какви продукти могат да помогнат за предотвратяване на цъфтежа на косата?
Кои са някои популярни професионални продукти и серии за коса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои популярни комбинации от професионални козметични продукти за грижа за косата?
-
Какви продукти могат да помогнат за предотвратяване на цъфтежа на косата?
За да намалите цъфтежа на косата, опитайте маски, маслени маски, терапевтични преси, топлинна защита, протеинови спрейове и кристали с масло от Алфапарф с лен. Използвайте шампоани и балсами от професионални марки като L'Oréal Professionnel, Alterna, Nioxin, Milk Shake и Kérastaсе. Някои потребители съобщават за успех с бамбуково термо от Alterna, маски с кокосово масло, възстановителни ампули с кератин и редовно подстригване. Използвайте маслени маски, хидратиращи шампоани и балсами, термозащитни серуми и продукти с кератин или протеини. Редовното подстригване на краищата също е важно за предотвратяване на цъфтежа.
-
Кои са някои популярни професионални продукти и серии за коса?
Форумът обсъжда използването на различни популярни професионални продукти и серии за коса, като например продуктите на Kérastase, Nioxin, Chi, Alterna, L'Oréal Professionnel, Milk_Shake и други. Някои от предпочитаните серии включват Keune So Pure Energizing, Bamboo Collection на Alterna, Volume Collection на Alterna и L'Oréal Professionnel Lumino Contrast.
-
Какви са ефектите на протеиновия спрей на Label M върху косата?
-
Какви са ефектите на сухия шампоан на Milkshake?
Има ли нещо, което си ползвала и си останала наистина доволна?

За това оредяване - ползваш ли ЯЧРМ/ямайско черно рициново масло - има и в иБей -
И като кажа две три неща, "ами тя твоята си е красива и без нищо"

Последните ми планове в обозримо бъдеще /примерно до края на седмицата/ е ампула Ботокс. Не съм ползвала досега и се надявам да се отрази добре на прясно боядисаната ми коса. Относно предходната ми дилема - реших окончателно за Наши Кератин и възлагам надежди експеримента да е с положителен резултат. Просто ще изчакам косата да почувства нужда от смяна на серията и ще го поръчам. Сега съм се отдала на размисъл относно по - смислена термозащита от Тотал протекта на Чи. Тази вечер си дадох сметка, че някак подозрително и обезпокоително ми съвпадат два факта: началото на използването на ТП и момента, в който започна да ми цъфти косата. Възможно е двете неща да имат връзка само в моята глава, но фактите сочат това. Да отбележа само, че преди доста време не залагах особено на термозащитата и редовно си пресовах косата без такъв продукт. Никога не съм имала цъфтежи, колкото и да съм издевателствала над нея. Някъде около миналото лято започнах да забелязвам това явление и към момента нямам обяснение за него. Та, размисъла ми обхваща три варианта - термо кремовете Цимент и Дисциплин и уплътняващия на Лейбъл М. С моя фин косъм търся плътност и ефект на по - дебел косъм, но се опасявам от прекалено втърдяване и фиксация. Отделно, размишлявам дали има смисъл от Цимент, при положение, че примерно ще ползвам хидратиращи шампоан/маска и/или финиш, които ще затворят косъма и ще препятстват...циментирането му.