Професионални серии за коса - тема 77

• 66 636
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря ти, Magnolia  Heart Eyes
Лошото е че аз постоянно взимам хранителни добавки GNC и ги въртя формула - за коса кожа и нокти;ултра подхранване на косата или Ultra Mega http://www.gnc.bg/bg/ultra-mega-multivitamini-za-zheni-1
Под качествени добавки за тези от Zoya.bg и BioBalev ли говорим Thinking Има ли нещо, което си ползвала и си останала наистина доволна?

# 331
  • София
Magnolia кажи повече за шампоана на алтерна тен. не мога да намеря отзивите ти, извинявай ако ако те затруднявам. също така да те попитам от кой сайт го поръчваш?

# 332
# 333
  • София
Момичета, гледам ви косите и стигам до извода, че моята коса също изглежда добре.
Не знам и аз вече какво повече от нея мога да искам и все ми се струва, че на нищо не прилича, а явно не е така.

Време ми е за подкъсяване на връхчетата иначе. Само те са май най-непослушната част. На тях каквото и да им слагам все си стърчат Simple Smile

Имам един такъв въпрос. Понеже знам, че не е полезно за косата да се мие няколко пъти на едно миене с шампоан, въпроса ми е има ли от вас такива, които си мият косата повече от един път с шампоан на едно миене?

# 334
  • Belgium
Понеже знам, че не е полезно за косата да се мие няколко пъти на едно миене с шампоан, въпроса ми е има ли от вас такива, които си мият косата повече от един път с шампоан на едно миене?

Защо да не е полезно?  Rolling Eyes

Аз слагам 2 пъти шампоан на едно миене.

# 335
Аз също слагам по 2 пъти шампоан при всяко миене, някакси само с едно нанасяне на шампоан не чуствам косата си достатъчно чиста  Peace

# 336
danilu, добре дошла!
За стимулиране на растеж и сгъстяване много хора са доволни от продуктите на Напура
http://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha
Също и Денсифик на Керастаз
http://www.zlatnaribka.com/kerastase/densifique
Има още много серии и варианти, тези се сещам, като най-скоро коментирани.
Каквото и да избереш, добре е да комбинираш шампоан + ампули/серум.
Също така те съветвам да погледнеш тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=836195.0
и по-специално Ямайското черно рициново масло, то е много подходящо за целите ти. Има синтезирана информация на 1стр. как се използва.

г-ца Калина, аз преди редовно измивах два пъти с шампоан. От няколко месеца насам обаче измивам по веднъж и ефекта повече ми харесва. Ако все пак държиш да измиваш два пъти те съветвам да не нанасяш по дължините, моите много се изсушиха от това. Само на скалпа е достатъчно, пяната надолу стига за да измие дължините.

# 337
  • Велико Търново
danilu, много се радвам да те видя в тази тема Hug За това оредяване - ползваш ли ЯЧРМ/ямайско черно рициново масло - има и в иБей - http://www.ebay.co.uk/itm/Sunny-Isle-Jamaican-Black-Castor-Oil-E … 908925&rt=nc/, можеш да го добавяш към маслените маски, които си правиш. Отделно, на твое място бих си взела и продукт против косопад/нищо, че към момента нямаш такъв/ - ампули, серум - те стимулират растежа  и подсилват фибрите на косъма, за по-здраво прикрепяне към скалпа. Има такива на Лореал, Напура и други марки. От слънцезащитните спрейове най-много ми беше допаднал такъв на Лакме, ако ползваш финиши под формата на олио - количеството трябва да е минимално, разнасяш добре на дланите и така обтриваш леко краищата Peace

Фрея, писали сме заедно Hug

# 338
Бисквитка  Hug Обаче как сме се изучили тука не е истина  Laughing Понякога разни познати ме питат това онова за косата и мен честно казано направо ме мързи да започвам да говоря... Не за друго, а защото всеки бърза и няма време в ежедневието да седне и да чете, особено пък за такова нещо. И очкава едва ли не с един продукт всичко да е перфектно, а то толкова грижа, информация и пробване трябва  Crazy И като кажа две три неща, "ами тя твоята си е красива и без нищо"  Laughing Иди обяснявай, че преди време такава дължина и гъстота беше абсурдно да си позволя, а да не говорим за структура. И на мен ми се иска с един шампоан и една маска да си стоя цял живот и ако може да струват 5лв макс, ама не става така. Косата си е цяла наука и е добре поне да научиш основното. Макар, че естествено никой не е длъжен да го прави  Simple Smile

# 339
  • Добрич
Момичета някоя от вас ползвала ли е този спрей на Алтерна? http://arlen.bg/product.php?ProductID=1646
Отзиви!

И аз съм го загледала, надявам се на скорошни отзиви.  Praynig
Писали сме за тази термозащита. Лично на мен много ми харесва. Може да се ползва и на суха и на мокра коса. Има лека фиксация. За разлика от много защити според мен тази не изправя косата,  което на мен лично ми допада защото не ползвам  преса и прическата ми издържа цял ден.

# 340
  • На точното място
Прекрасни, прекрасни коси!!!!!

Последният месец получих две серии като подарък/всички около мен знаят, че сега косата ми е приоритет/, но за съжаление и двете ми пресушават ужасно косицата:

http://www.hagel-shop.de/alle-marken/clynol/clynol-colour-care.html
http://www.hagel-shop.de/alle-marken/tigi/tween-duo/tigi-bed-hea … lume-duopack.html

Сигурно ще ги преподаря  Sad

Вивиан, да споделиш как е косата ти само със шампоана+балсама на Алтерна - дали е пак така жива и жилава.
Аз последните измивания  и след хидратиращи серии усещам суха косата си  newsm78

# 341
Здравейте момичета! Отново влизам с благодарности за хубавите думи по мой адрес. От вас значи много!   bouquet Последните ми планове в обозримо бъдеще /примерно до края на седмицата/ е ампула Ботокс. Не съм ползвала досега и се надявам да се отрази добре на прясно боядисаната ми коса. Относно предходната ми дилема - реших окончателно за Наши Кератин и възлагам надежди експеримента да е с положителен резултат. Просто ще изчакам косата да почувства нужда от смяна на серията и ще го поръчам. Сега съм се отдала на размисъл относно по - смислена термозащита от Тотал протекта на Чи. Тази вечер си дадох сметка, че някак подозрително и обезпокоително ми съвпадат два факта: началото на използването на ТП и момента, в който започна да ми цъфти косата. Възможно е двете неща да имат връзка само в моята глава, но фактите сочат това. Да отбележа само, че преди доста време не залагах особено на термозащитата и редовно си пресовах косата без такъв продукт. Никога не съм имала цъфтежи, колкото и да съм издевателствала над нея. Някъде около миналото лято започнах да забелязвам това явление и към момента нямам обяснение за него. Та, размисъла ми обхваща три варианта - термо кремовете Цимент и Дисциплин и уплътняващия на Лейбъл М. С моя фин косъм търся плътност и ефект на по - дебел косъм, но се опасявам от прекалено втърдяване и фиксация. Отделно, размишлявам дали има смисъл от Цимент, при положение, че примерно ще ползвам хидратиращи шампоан/маска и/или финиш, които ще затворят косъма и ще препятстват...циментирането му. Simple Smile В следващите дни ще се посветя на четене на ревюта за тези продукти. Ще докладвам за ботокса, когато го приложа. Приятна вечер ви желая! Simple Smile

# 342
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз шампоанисвам два пъти,иначе не усещам косата си достатъчно чиста.Хубаво,лошо - това е положението.
Ами аз днес,пак не успях да устоя и си купих нови продукти за коса(25% на Метрикс в парфюмерията - направо си е грях да изляза с празни ръце).Обещавам скоро време да снимам цяяялата си колекция.А аз така да й се радвам- подреждам по марки,серии.Като привърша някой шампоан и ме обхваща паника,че оставам без грижи за косата...нищо,че имам още 30 налични в шкафа.

Според вас наред ли съм? (много внимавайте какво ще отговорите!)

# 343
  • София
Аз шампонирам 1 път, два пъти ми идват много и косата ми се премива, защото ми е тънка. А и аз знам, че не е хубаво, именно заради премиването  Rolling Eyes 

Да, мило,
не, не ми е такъв ефекта само от Ш + Б на Алтерна. Еластисайзъра ми донесе този УАУ ефект. Обаче крушката си има опашка  Laughing , а именно, че в последно време ми беше много напротеинена косата, аз писах даже в темата. Затова и посегнах към Еластисайзра, до скоро хидратация не ми понасяше изобщо, косата ставаше пухкава, изпръхнала, лека и облъчна  Laughing Подозирам, че сега също би била такава, когато няма еластисайзър. Просто уцелих момента на употребата му. Като че ли започвам да разбирам косата си  Thinking И вие сте "виновни" за това  Hug

А това ЯРЧМ няма ли да го заредят вече в Зоята ...  Whistling

Бръм Бръм
, с нетърпение очаквам да кажеш за ботокса  Heart Eyes И аз съм се заредила с ампули и маската, но още не съм приложила. То едно ли е,  Crazy Толкова неща имам нови, че трябва да изготвя писмен проект за употреба  hahaha

Бюти, много си си добре  Heart Eyes Снимки, снимки!!!  Hug

# 344
Здравейте момичета, до сега използвах ш-н Мистил ойл + бамбуковата маска на Алфапарф, те какви са хидрат протеинови  newsm78 новак съм  Embarassed , косата ми е бих казала здрава, небоядисвана, дълга,почти права с леки чупки,  не ми е суха, имам чувстителен скалп, рядко използвам преса, само сешоар, използвам термозащитния на Макадамия. Имам нужда от помощта Ви сега какво да избера, чудя се между Керастас Денсифик (шампоан+ маска, или пък по добре с ампули нз), Керастас Дисциплин (ш-н + балсам грижата), искам хем да ми става по дълга косата, а и да ми е бляскава, омекотена и изправена. Четох много добри отзиви и за двете серии, но още не ми е ясно кои са протеинови, хидрат., баслансирани, и от какво има нужда моята коса. Доста изписах, ще се радвам да ми помогнете  Hug

Общи условия

Активация на акаунт