Професионални серии за коса - тема 77

• 67 596
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • Добрич
Момичетата, мога само да мечтая за такива коси! Поздравления newsm51. Не че косата ми е лоша, но е с дължина до раменете. Нямам идея дали ако я оставя дълга ще постигна такъв резултат. Благородно завиждам и продължавайте да тествате, а ние чакащите дължина да мечтаем да ви стигнем  Grinning

Имам въпрос. Кое според вас трябва да се поставя първо като финиш- маслото или термозащитата?

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 13:54 от kate_p

# 481
  • Ловеч
Здравейте!
Бях писала преди няколко дни във форума. Бихте ли ме ориентирали шампоана на CHI с коприната (златната капачка)-протейнов ли е или по-балансиращ?
Ще съм ви благодарна, ако можете да ми помогнете!

# 482
tsveti4kaaa, прекрасна копринена коса!  Hug И моята много често така излиза на снимки неравна по краищата  Grinning

payla777, твоята коса също изглежда много добре. Особено предвид това, което казваш за нея. Да видиш добре изглеждаща изрусена коса и подлагана на толкова тормоз е рядкост. Освен предложенията на Бисквитка, аз мисля че много добре ще ти се отрази и Редкен Екстрийм.

radina_k86, тази серия е балансирана с превес на протеините. Самата коприна аз определям като не толкова силна и повече балансирана.

Момичета, какви коси показвате - дълги, подредени, блестящи... страхотни сте! Кои ли марки рекламирате?  Wink
Не знам дали това изказване е сериозно или на шега. Но ако присъстваш повече време в темите и четеш редовно, много добре се забелязва кой с каква цел пише и публикува снимки. Няколко потребителки са само с цел реклама, но не на продукти,а на конкретни магазини. Ние сме се "изучили", тези които пишат дълго в темата и си ги знаем. Няма как в такава тема да не се споменават марки продукти, тя е точно за това. Ако чрез снимки се целеше реклама, дадения потребител щеше да хвали само една или две марки, щеше да пише, че видът на косата си постига с еди си какво и т.н. Както виждаш масово ние използваме множество продукти на различни марки.  Wink

Момичета, ето обещаните снимки от днес. Как ли не я снимах тази коса, не излиза и не излиза реалния цвят... Може би защото още има доста оттенъци, които трябва да премахна или просто аз не я виждам такава каквато е  Grinning Но ето снимки, на които се вижда реално как изглежда на живо.

Последна редакция: сб, 04 апр 2015, 13:52 от Анонимен

# 483
Здравейте!
Бях писала преди няколко дни във форума. Бихте ли ме ориентирали шампоана на CHI с коприната (златната капачка)-протейнов ли е или по-балансиращ?
Със златната капачка линията е кератинова, т.е. протеинова... На мен коприната за финиш ми беше супер изсушаваща и я подарих.

# 484
  • Велико Търново
Здравейте!
Бих го оприличила на балансиран, но с превес на протеина, независимо че съдържа и масла, които би трябвало да предотвратяват сухотата.

Линда, Фрея, отново се повтаряме Wink  Hug Ама какъв разкош е косата ти..... Heart Eyes то, даже в снимка не можеш я събра Simple Smile Здрав, лъскав косъм - мечта за всяка от нас!

# 485
Фреяяя, огън е косичката...точно както си те представям Hug
Ааа, редактирам се, много мек и нежен цвят. През таблета ми стоеше едно наситено огнено медно (като по приключенските филми, мацките воини с червените плитки ми стоеше Crazy Crazy)

Скрит текст:
Аз не ги знам рекламаторките Blush ... не че ми трбва де Mr. Green

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 15:26 от Анонимен

# 486
  • Ловеч
Много ви благодаря за бързите отговори! Simple Smile
Както бях писала по-назад в темата си поръчах и маска Митик Ойл и термозащита на Лореал от серията за изглаждане. Дано постигна добри резултати! Praynig
Темата е страхотна и научих много неща от нея!
Тепърва ще се интересувам за различните продукти и ще се радвам на помощта ви!  Blush

# 487
  • София
Фрея, каква прелест  Heart Eyes И цвят, и здравина ... разкошотия  Crazy  Hug

# 488
______Freya_______, мислех, че иконката с намигване е ясна, но нека го кажа и напиша, шега разбира се!
Представям си, как си се подразнила и колко си изписала, за което съжалявам  Embarassed
От много отдавна ви чета и много неща съм научила и приемете моите искрени благодарности и ти, и още някои момичета, които винаги са изчерпателни и коректни в описанията си и в тази и в други теми!
И твоята коса е прекрасна, а цвета е уникален! Поздравления за всички!

# 489
  • на острова на мечтите
о, Фрея, страхотна. аз не можах да отворя всички снимки, за които обсъждате от няколко страници, но или сте ги изтрили, или аз не ги виждам с моя компи newsm78 Ама вие как си ги снимате косите? Аз си изкълчих рамото и пак успях да хвана само част от коста, което е много малко, за да ви покажа каква ми е коста. Не може да се сравнява с вашите сплендори,но ... не е зле! Embarassed( е моята циганка е в отпуска Mr. Green)
Днес ми попадна под ръка един материал, че храненето веган е една от причините за проблемите с косата? Thinking

# 490
 Hug И на мен много ми харесва цвета, но нагоре по дължините има леки оттенъци, които ще трябва да махна, че ми вадят сега очите.

zanettiHug  не бях сигурна дали наистина е шега, затова реших да напиша нещичко по въпроса. На теб не, но на някои други, които имат такива съмнения, може би ще е полезно  Simple Smile

danilu, въпреки че много уважавам този начин на хранене, не изключвам варианта да е възможно това. Най-вече заради по-ниското съдържание на протеин, но и не само. Обаче пък е странно, че кожата се изчиства при този начин на хранене.

# 491
 ______Freya_______, такава красота са косите ви, че си ги представям в рекламни клипчета  Grinning (това ми хрумна първо)
Току виж, попълните семейния бюджет с един хонорар... продължавам, да се шегувам. Извинете ме, но наистина сте прекрасни!

# 492
  • Стара Загора
______Freya_______ на всяка от снимките косата ти ми изглежда в различен цвят.Най-много ми допадна на последната- там малко ми червенее.Личи си, че е добре отглеждана.Момичета хубави косички имате.

# 493
______Freya_______, благодаря ти за подробния отговор  Grinning
Имаш страхотна коса - жилава, здрава, и руса с нещо розово в нея  Crazy

В крайна сметка се реших да си купя продукта на място, а не от сайт и избора не беше голям. Взех си това по-долу, колебаех се за Лис Ултим серума в голямата опаковка.

От Ремедиум го взех - имат намаление на продуктите на Лореал ПР този месец и излиза все едно е от сайт взето. По натам явно ще експериментирам! Ще си го редувам с наличните, на мен добре ми се отразява серумчето - като го ползвах първия път бях постигнала рекордна за мен дължина на косата.

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 19:37 от avianda

# 494
Ехо, момичетаааа  bouquet
Вече ми е време за боядисване и аз се боядисвам на ниво 9 и въпросът ми е протеиновита терапия на Афоджи, двустъпковата, беше препоръчителна преди боя, нали така? Реших този месец да пробвам така, за да видя дали има разлика в състоянието на косата, след боядисване. Моля ако съм в грешка да ме поправите  Hug

Благодаря ви за комплиментите момичета, тези дни ме нямаше, но видях какви хубави неща сте писали. Наясно съм, че косата ми не е перфектна, но със сигурност е милиони пъти по-добре отколкото преди 3-4 месеца, сега се боря за дължина и се надявам на по-светло русо, но ще преживея и да не съм толкова руса, само да ми е дълга и здрава косата хихихихи  Crazy  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт