Професионални серии за коса - тема 77

• 66 650
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Данилу, не знам защо не ти се отваря линка  newsm78 пробвай пак от тук http://www.zlatnaribka.com/napura Хубаво е да се използват ампули, серуми за скалпа и превантивно. И кожата на главата има нужда да се обгрижва допълнително.

И да ви се похваля, че вчера без да искам станах руса  Laughing

# 436
И да ви се похваля, че вчера без да искам станах руса  Laughing
Снимкииии моля!  Hug Crazy

# 437
Момичета, когато косата хвърчи след баня и след хидратиращи продукти и след протеинови, какво да я правя? Слагам олио, балсам спрей без изплакване, термозащита, сметаната на МШ и млякото с 12 ефекта, не всичко заедно, но съм пробвала различни варианти, е не мога да я загладя както искам.  #Crazy
Балсамите/маските за суха коса дали биха ми я прибрали, позагладили малко?

Мога да споделя от опит, при мен така се случва като прекаля с количеството на термозащитата. Колкото и странно да ми звучи, хем по-мазна седи косата, хем хвърчи. Предполагам, че ако прекаля с каквото и да е без отмиване по косата ще се случва така. Но това е на моята коса  Peace

# 438
  • Стара Загора
______Freya_______ не мога да си представя това твоето косище русо Simple Smile .Пускай снимки.

# 439
  • София
Здравейте, дами.
Пиша, за да изразя възхищението си от серията на Kerastase - Chronologiste. Вчера я използвах за първи път - пилинг, шампоан и маска, не си взех само маслото за финиш, защото не бях, а и все още не съм убедена, че имам нужда от него. Използвам маслото на Макадамия, което ми се отразява чудесно на дължините - буквално ги съживи. Косата ми тази сутрин беше мека, плътна и с най-прекрасния блясък! Цветът ми, който е червен, буквално грее след маската. Наистина страхотна серия. Косъмът ми е плътен, но доста сух - миналата година на два пъти обезцветих косата си, за да постигна желания цвят, за да я върна в нормално състояние използвах какви ли не продукти - протеинови терапии, хидратиращи терапии. Имаше ефект, но като цяло не можех да попадна на серия, която цялостно да ми харесва. Изключително голям фен съм и на маската на Макадамия, която също много ми помогна във възстановяването на косата ми - сега е здрава, лъскава, блестяща.

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 11:41 от Дения

# 440
  • Ловеч
Здравейте!
Решила съм да премина към професионална козметика за коса. Изчетох доста теми от форума и доста неща научих, но все още имам неясноти, които надявам се ще ми изясните!  Heart Eyes
Косата ми е дълга, изрусена (боядисвам я всеки месец само в корените). Мия я 2 пъти в седмицата. Омазнява се в корените, по протеженето на косъма е по-суха. Ефекта, който търся е - по-мека коса, с блясък, но без утежняване.
Насочила съм се към шампоан http://www.zlatnaribka.com/keratinov-shampoan-s-koprina-chi-kera … in-shampoo-355-ml. Това протейнов шампоан ли е? Видях, че е с кератин, но има и масла и съвсем се обърках.  newsm78 Възможно ли е да ми омазнява по-бързо косата в корените?
Харесах и маска http://www.zlatnaribka.com/maska-mythic-oil-200-ml. Тя до колкото четох е хидратираща. След като и двата продукта имат масла, дали няма да утежнят косата?
Мисля да поръчам и http://www.zlatnaribka.com/kerastase/fusio-dose--kontsentrati-i- … e-kerastase-12-ml. Концентратът с какъв шампоан се ползва? Има ли нужда и от маска след него? Колко често може да се слага?
Много въпроси станаха, за което много се извинявам  Blush
Ще се радвам, ако можете да ми помогнете!  Hug

# 441
  • Смолян
Момичета, когато косата хвърчи след баня и след хидратиращи продукти и след протеинови, какво да я правя? Слагам олио, балсам спрей без изплакване, термозащита, сметаната на МШ и млякото с 12 ефекта, не всичко заедно, но съм пробвала различни варианти, е не мога да я загладя както искам.  #Crazy
Балсамите/маските за суха коса дали биха ми я прибрали, позагладили малко?

Мога да споделя от опит, при мен така се случва като прекаля с количеството на термозащитата. Колкото и странно да ми звучи, хем по-мазна седи косата, хем хвърчи. Предполагам, че ако прекаля с каквото и да е без отмиване по косата ще се случва така. Но това е на моята коса  Peace

Знаеш ли, може и да имаш право. Смених термозащита, сега съм с една на EKS. Следващия път ще пробвам без нея. Благодаря ти!   bouquet

# 442
Здравейте, двустъпковия протеин на Афоджи преди боядисване ли се слагаше?

# 443
  • на острова на мечтите
Фрея, сега се отвори! Hug Peace Аз между другото им звъннах преди малко. Фирмата им е  в Болония. Ще си ги поръчам от тях, но след празниците, че тук сега е Великден. За да не чакам обаче, си закупих ампули против косопад на Керастазе. Ще видя и продуктите за почистване на скалпа. Хареса ми един шампоан, но понеже има голямо разнообразие, трябва да избера с повече внимание.
Благодаря ви отново! Hug  bouquet
П.С. И моята коса хвърчи, когато не й сложа балсам, или маска. Аз ползвам олио от ленено семе, но после ми се омазнява по-бързо. Имам и един балсам, за след измиване,на "Sunsilk"

, но забелязвам, че и след него, косата ми не остава жива за дълго. Май повечето продукти за употреба след измиване имат този ефект! newsm78

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 11:53 от danilu

# 444
jb66, имаш уникална коса и грижите сигурно са много! Би ли споделила какви продукти използваш за тези невероятни къдрици? Какви финиши, стилизанти..., с 2 думи, как правиш къдриците, кое първо, второ, ролки и т.н.
Благодаря предварително!

# 445
  • София
моля помогнете в избора на олио-в момента гледам този на 3 more inches Magical oil и на Macadamia Healing oil treatment. затруднявам се кой от двата да си взема. Моля за вашите съвети

# 446
  • София
Здравейте!Моля ви за съвет!
Аз съм с мноого тънка  и рядка природно коса,по мазна в корена,по суха в краищата.Изрусявам я всеки месец,почти винаги в салон.
Ползвам проф.продукти,но според мен няма как да стане само с тях ест,трябва си стилизиране за такъв тип коса,за да има поне малко обем(преса,тупиране и т.н)
Досега почти винаги си взимам шампоан за изтощена,увредена,изрусена коса.Все пак я  горя всеки месец...Но,тези шампоани не ми дават грам обем,напротив...Да,косата ми след измиване стои добре,но още на следващия ден е ужасна,без обем,омазнена в корена...
Този път искам да си взема  нещо за обем,по скоро за уплътняване на косъма..След шампоана винаги слагам или маска или балсам,понеже се заплита иначе..И завършвам с митичното олио на Лореал в краищата.
Досега съм ползвала Милк Шейк,Лакме,Лореал,Алфапарф,Наши...
Последният ми,от който ми стои като залепнала за главата,както с всички останали е на Aphogee-за изтощена,изрусена коса,заедно с 2 минутния реконструктор от същата марка..
Ползвала съм и розовия шампоан на Афоджи преди време,който пак беше за изтощена мисля,но по лек от белия и дори ми придаваше лек обем,но отдавна не го откривам.
Имах и кератиновата серия на Наши..,ами много бързо ми се омазнява и грам обем няма...Явно са тежки тези серии за моята тънка косица.. Smile
Мисля си за някой от тези
http://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoani-za-obem/shampoan- … ng-shampoo-300-ml
http://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoani-za-obem/shampoan- … p-volumize-250-ml
http://www.enzo.bg/kerastase/resistance-shampoan-za-tnka-kosa-bez-obem/
Моля ви помогнете ми да избера някой от тези или друг до към 25лв.
Имам все още от балсама с кератин на Наши и ако може бих го ползвала с шампоана,който ще купя,за да не купувам сега нов или пък маска....

# 447
  • София
Jubiri, от предложенията ти за олио съм ползвала само това на Макадамия, но не останах особено доволна, нищо кой знае какво не е. За другото нищо не знам.
Аз лично съм най-доволна от коприната на Чи с червената капачка и вече от лукс олиото на Вела. Тях мога да ги препоръчам с чисто сърце на всеки.

Фрея
, честит нов цвят  Heart Eyes Харесваш ли се? И, естествено - снимки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Линде, Алфапарф си е една супермаркет козметика, да не я обида, ама е ужасна  Laughing Аз затова и реших да ти кажа да не се прецакаш, че лъже с описания.
Запали ме с ДПШ на Меди ... ще си го поръчам и аз със следващата поръчка от Рибока.

И аз искам да знам всички подробности около прекрасната коса и къдрици на jp66  Heart Eyes

# 448
  • Sofia
Серията Kerastase Discipline протеинова или хидратираща е? newsm78

# 449
  • Смолян
За тези като мен, които все още се ориентират в грижата за косата си, ето една интересна статия Simple Smile
http://www.rea.bg/polezno/polezni-saveti/10-priznaka-che-kosata-vi-e-iztoshtena/

Общи условия

Активация на акаунт