Професионални серии за коса - тема 77

• 66 679
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Линде, от Енцо си го взех, но етикета не е като нито един от показаните  Grinning На Енцо повече се доближава. Ето го реално
Скрит текст:
Това СП е от вътрешната страна на задния етикет и се вижда и отпред, понеже нали е прозрачно шишето.

# 421
Благодаря ти миличка  Hug А ти не си ползвала друго от серията или си?

Оказа се, че съм останала с две серии с протеини и искам нещо хидратиращо, но не прекалено, че знам ли, както съм се позасушила от боята, да не взема пък да клепна (при мен всичко е възможно).
Чета им описанието на шампоана и маската и точно за това се боря откакто почнах официално да обгрижвам косата, та чудя се... Някой ако е ползвал нещо друго от серията моля да се включи. Досега не съм ползвала Велла. newsm78

# 422
Ползвала съм я цялата серия. Маската е много хубава, омекотява, хидратира добре, обаче шампоанът е отвратителен. Най-ужасния шампоан, който някога съм пробвала  Grinning Косата става не просто премита, а направо пресушена, твърда, заплетена, остра, абе ужас ти казвам, не знам кое му е хидратиращото както го описват по магазините. Съдържа 6 вида Содиум, което мисля е измиващо вещество. По-добре вземи нещо друго  Simple Smile

# 423
Ооо, страшно ти благодаря Heart Eyes
Може би ще взема тогава маската с олиото и ще умувам шампоан Thinking

# 424
Да, най-добре така. Аз я бях пробвала с червения Тиги и ми хареса много, като ефект. Но това е от един път, не знам дали не е било случайно  Grinning Иначе той пък (червения Тиги шампоан), не ми харесва кой знае колко като хидратиращ шампоан, в смисъл не ми овлажнява добре косата, като примерно дълбокохидратиращия на Афоджи, който буквално ми напомпва косъма, но пък много добре се комбинира със всичките ми хидратиращи маски.

# 425
Ей сега започва голямото мислене  Joy
Благодаря ти още веднъж  Hug

# 426
Все пак всичко си е до косъм, може пък при теб да действа добре серията, остави си поне единия продукт да пробваш.  Laughing

Стискам палци  Peace

Така ще направя!

Аз поръчах от този сайт / в момента не мога от златна рибка/. Пускам го, защото голяма част от фирмите не съм ги и чувала , не знам дали сте ги и обсъждали и се чудя има ли смисъл в бъдеще да експериментирам и с някоя нова фирма
[urlhttp://www.kapperskorting.com/merken/][/url]

http://www.kapperskorting.com/merken/

# 427
jb66, не мога да спестя комплиментите си. Прекрасна коса!

# 428
Добре, че е Бръм Бръм, та да се върна да видя косата на jb66, прекрасна! А цветът ти е уникален, какво е това червено с черно ли или така ми се струва?

Също се върнах доста по-назад, защото помня че някой си беше показал косат апреди това, нади, великолепна естествена коса, рядко в наши дни се вижда такова нещо. Пази я и я поддържай!

# 429
  • София
jb66, уникално красива коса и цвят! Върховни! А пък и ти така хубаво си я навила  Heart Eyes ... красота!
Ленде, и аз от Енцото го поръчах. Същото е като на Фрея.
За хид рати.ащ шампоан само не си взимай на Алфапарф. Не че е лош, но нищо особено не е.

# 430
  • София
Хвърлила съм око на това олио на 3 more inches http://www.3moreinches.bg/index.php?id_product=29&controller … uct&id_lang=2 . някой да го е ползвал? Искам да си купя олио, но наистина ми е трудно да избера кое и на коя марка. Искам да го използвам и като финиш и на влажна коса преди сешоара.  newsm78 newsm78 newsm78

# 431
Вив, аз нещо не останах очарована от нещата, които съм пробвала на Алфапарф, та вече ги подминавам. Иначе и аз от ензо взех олиото и маската, шампоан взех от рибата с поредното ми Л2. Понеже много, много ми хареса ДПШ на Медисютикалс си взех такъв за растеж за суха коса. Нямам търпение всичко да дойде и да ги почвам. Crazy Flutter

# 432
Вив, аз нещо не останах очарована от нещата, които съм пробвала на Алфапарф, та вече ги подминавам.
И аз отдавна съм ги изключила като съществуваща опция,наравно са ми с дрогерийните брандове  Peace

# 433
  • Смолян
Момичета, когато косата хвърчи след баня и след хидратиращи продукти и след протеинови, какво да я правя? Слагам олио, балсам спрей без изплакване, термозащита, сметаната на МШ и млякото с 12 ефекта, не всичко заедно, но съм пробвала различни варианти, е не мога да я загладя както искам.  #Crazy
Балсамите/маските за суха коса дали биха ми я прибрали, позагладили малко?

# 434
  • София
И при мен е точно така. С метода на проба-грешка разбрах, че не съм използвала правилните хидратиращи продукти. Разкошно ми подейства еластисайзъра, както и екстремно хидратиращия балсам на ФК. Опитвай нови хидратиращи продукти и съм сигурна, че ще попаднеш на точния.  Peace

Благодаря ти за съвета! Ще се търси идеалната хидратация, няма как  Simple Smile
Преди бях доволна от Митик Ойл маската, но повече от две години я ползвам и косата може би ми е посвикнала.

Общи условия

Активация на акаунт