Професионални серии за коса - тема 77

• 66 687
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
може да се окаже някоя скрита лимонка  Mr. Green Mr. Green
Знае ли човек, дано   Laughing Hug

# 406
  • София

Странно нещо са протеиновите продукти - хич не ми харесва как я усещам твърда и суха косата, но пък така добре изглежда откъм обем и форма!

И при мен е точно така. С метода на проба-грешка разбрах, че не съм използвала правилните хидратиращи продукти. Разкошно ми подейства еластисайзъра, както и екстремно хидратиращия балсам на ФК. Опитвай нови хидратиращи продукти и съм сигурна, че ще попаднеш на точния.  Peace

Магнолия, много благодаря  Hug

# 407
Момичета, а за една сравнително здрава коса с по-сухи краища, момичето не ползва по принцип финиши, особено тип олио, Л2 дали би бил достатъчен?

# 408
На мен не ми стига само Л2, винаги слагам някакво олио. Качих снимка назад в темата, ако искаш да се ориентираш горе-долу каква ми е косата. Но все пак всичко е строго индивидуално.
Аз нали съм лакома и като видях , че обсъждате шампоана на Keune и веднага реших да го поръчам. С ваучер от 5 лв. и доставка до офис на Еконт ми излезе 22.61лв. Хареса ми, че в състава има толкова много масла, но имам съмнение, че ще ми дойде тежък. Имам спомен, че някой сравни аромата му с този на олиото на Макадамия, но според мен нямат нищо общо. Да не би моят да е сбъркан нещо? newsm78
И още един въпрос. Ако използвам крем-олиото с кимион на Лореал преди сешоар и Митичното олио след сушене, дали второто няма да ми утежни косата? Косъмът ми е тънък и без грам обем.   bouquet

# 409
  • София
Момичета, а за една сравнително здрава коса с по-сухи краища, момичето не ползва по принцип финиши, особено тип олио, Л2 дали би бил достатъчен?

Според мен и моя опит с косата ми - не. Бих препоръчала някой от двойните финиши на Лореал Проф. - или от серията Liss, или от Absolute repair. И двата са идеални за тази цел при мен, а с втория особено краищата стават плътни все едно са току-що подстригани Party

# 410
  • на острова на мечтите
Бисквитка,Фрея, мерси! Много  bouquet
Аз ползвах едни ампули, но на указанието пишеше само веднъж на седмица и после се почива за два месеца. Не видях кой знае какъв резултат и дори не си спомням как се казваха. Такова оило не съм ползвала, но сега си записвам всички неща и след празниците (тук е Великден в неделя) ще поръчвам.
Най- странното е, че доколкото видях в интернет, този продукт Напура е италиански, но няма разпространение на острова, та и него ще си го поръчам по интернет. Сега ще се разровя както си му е редът! Благодаря ви за топлото посрещане и милите съвети Heart Eyes  bouquet

# 411
Четох, четох ама отзиви не намерих за серията Volumetry, но все пак реших да рискувам и днес си поръчах:
 Спрей за обем от корена Loreal Professionnel Anti-Gravity Effect Volumetry 125 мл. и Шампоан за обем от корена Loreal Professionnel Anti-Gravity Effect Volumetry 500 мл.

Надявам се да отговарят на описанието си и да дават обем на по-тънка коса. Реших да опитам да не се къдря този път и да си оставя правата коса, ама търся ефект за обем.  /тънка към нормална с по-сухи краища, но склонен към омазняване скалп/

Ако някой даде още някой съвет за обем, ще съм благодарна.  bouquet

# 412
  • на острова на мечтите
danilu, добре дошла!
За стимулиране на растеж и сгъстяване много хора са доволни от продуктите на Напура
http://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha
Също и Денсифик на Керастаз
http://www.zlatnaribka.com/kerastase/densifique
Не ми се отварят предложенията от първият сайт. Много хубав пост,Фрея!Да, косата си е цяла наука! Аз досега съм я имала за даденост, но напоследък имам проблеми-или много стрес или климатът много влажен... ooooh! Благодаря! Опитах се да отворя сайта на Напура оттук, ама newsm78 Хич не им е хубаво подреден. утре ще им се обадя!

# 413
  • Belgium
rosss, не искам да те разочаровам, но серията Volumetry поне при мен няма особен ефект, да не кажа никакъв. Писали сме за нея, но някъде назад из темите.

Като цяло на моята коса сериите за обем не действат за това и отдавна не ги купувам. Най-добър обем към момента съм постигала с Денсифик на Керастас.

# 414
Благодаря ви, момичета. Ина-мина горе-долу за нещо като твоята коса иде реч, аз ти помня снимката (и цвета Heart Eyes). Ами ще и предам информацията и да му мисли  Mr. Green

# 415
Момичета, от къде доверено копувате пресите ghd? Има ли официален вносител  newsm78

# 416
rosss, не искам да те разочаровам, но серията Volumetry поне при мен няма особен ефект, да не кажа никакъв. Писали сме за нея, но някъде назад из темите.

Като цяло на моята коса сериите за обем не действат за това и отдавна не ги купувам. Най-добър обем към момента съм постигала с Денсифик на Керастас.

Лу,
Благодаря!   bouquet
Ще проверя дали мога да го сменя, ако не ще изтрая малко с тези продукти и ще си взема Денсифик.
Добре, че поръчах средната разфасовка, че имаше и 1500 мл

# 417
  • Belgium
Все пак всичко си е до косъм, може пък при теб да действа добре серията, остави си поне единия продукт да пробваш.  Laughing

Стискам палци  Peace

# 418
  • Пловдив
http://prikachi.com/images.php?images/159/8021159e.jpg
 Ето и моята коса .Въпреки ,че е права като праз аз я тормозя постоянно с навиване дали с маша или ролки ,но мразя да се гледам с права .

# 419
Момичетата с лукс олиото на Велла Hug
От Арлен ли го поръчахте или от Enzo? Няма да коментирам разликата в цената, но май си се струват различни етикетите, та да питам за всеки случай  Praynig

Говоря за това http://arlen.bg/product/1507/luksozno-rekonstruirashto-olio-za-t … xe-oil-100ml.html 
и това http://www.enzo.bg/wella-professionals/sp-luxeoil-olio-za-ukrepvane-na-kosata/

Общи условия

Активация на акаунт