Професионални серии за коса - тема 77

• 66 629
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • Свиленград
Благодаря Жана ще си взема масло от чаено дърво. Аз се спрях на NAPURA S/6 Active. Надявам се да има ефект.

# 391
  • София
Благодаря момичета  Hug

# 392
  • София
здравейте момичета, някой да е ползвал продуктите на 3 more inches. в момента разглеждам различни марки и набелязвам какво да си взема след като привърша шампоана на алтерна.
чета ви и ви се възхищавам на познанията и много помагате на такива новаци като мен. все още се опитвам да разбирам нуждите на косата ми. най голямия ми проблем е цъфтежа и всичко, което търся е насочена в тази посока. взимам главно протеинови продукти. надявам се да не бъркам.
вчера като си разчиствах шкафчето видях един шампоан, който не съм ползвала и съм забравила че въобще съм купувала-казва се GH http://www.fragrancedirect.co.uk/baylis+harding-great-hair-moist … 00ml/invt/0049262 и се чудя дали въобще е професионален (много не ми изглежда но знае ли човек)
този шампоан предполагам се води хидратиращ?

# 393
На мен ми харесва, на Фрея й харесва, на Руса мама й беше тежко....

# 394
Може ли и аз да се включа във вашата темичка с един въпрос? От известно време чета темата и за своя проблем се колебая между тези продукти:
http://keunehairshop.com/products/details/117
или
http://www.zlatnaribka.com/napura/napura-protiv-parhot/napura-s- … olyavaniya-200-ml
Според вас на кой от двата продукта да се спра и с какво смятате че мога да ги комбинирам за по - голям ефект. Косата ми от скоро я боядисвам и според фризьорката ми имам много жива и здрава коса, което по- скоро е ген, защото не полагам особени грижи за нея.

Не съм ползвала този на Кюн, но от  доста време ползвам на Напура. Много съм доволна от него. Съветът с чаеното дърво също е много ефикасен ,въпреки че за Напура няма нужда, защото самият шампоан е с много есенциални масла.

В тази връзка имам нужда от нещо против пърхот, което да втривам след баня. Ползвах ампулите на Напура, но ми идват скъпи и тоника ФК, от който съм горе долу доволна. Вие какво ще ми препоръчате?

Скрит текст:
Виждам, че качвате прекрасните си коси. Аз не мога да се сравнявам с вас, но  става година, откакто ви чета, ще потърся снимки, за да ви покажа разликата.

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 14:49 от Aradiq

# 395
  • Somewhere far away
И аз искам нещо ново да си взема чудя се какво обаче...

на Напура имам S/3 и го привършвам - дали да не си взема пак нещо тяхно ? например от тази серия ?
http://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha

# 396
Момичета за суха коса коя серия е по-подходяща Kerastase Discipline или  CHI Infra.Косата ми е суха ,третирана, краищата започват да цъфтят, изпръхнала стои.Искам да изглежда гладка,подредена и права...В момента ползвам Absolut Repair на Лореал, но ми идва тежка .

# 397
Animaani, моята коса е "класиката"  - мазни корени, сухи дължини. В началото много добре ми действаше Денсифик, но към края на опаковката на шапмоана, вече я чувствах някак утежнена. След това си взех шампоан Дисциплин+маска Денсифик - мн добре ми е комбинацията, а от серията Нутритив (шампоан ползвах) въобще не съм доволна - изсушаваше ми я, стана като тел.

# 398
  • София
Честит първи април  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Излъгаха ли ви вече ?

Аз пак да попитам - кои са хидратиращите серии на Керастаз?

Както са писали вече - серията Нутририв, с условието, че някои от продуктите на са чисто хидратиращи, серията Еликсир Ултим, Хрома Рич и Хрома Каптив.

# 399
  • София

За Дисциплин маската - аз си направих проба в малка кутийка, като я разбърках с маслото на Макадамия. По-добре я усещам, не ме "разхвърча"така.

И аз съм от твоята партия на хвърчащата коса след Дисциплин. Хем хвърчи и наелектризирана, хем сплескана! Ужасно нещо беше, добре че само мостра пробвах!

Странно нещо са протеиновите продукти - хич не ми харесва как я усещам твърда и суха косата, но пък така добре изглежда откъм обем и форма!

# 400
В тази връзка имам нужда от нещо против пърхот, което да втривам след баня. Ползвах ампулите на Напура, но ми идват скъпи и тоника ФК, от който съм горе долу доволна. Вие какво ще ми препоръчате?

Има много доволни от Себорал,не е по темата,но е супер евтин и не пречи да пробваш  Peace

Jubiri , хидратиращ е шампоана според мен  Peace , марката ми е непозната,според мен не е професионален,което не значи,че е лош  Laughing

# 401
Здравейте,
Къде във Варна изработват удължаване на коса. Имам естествена опашка, дали могат да ми изработят екстрейшън

# 402
  • София
Жана купила съм го сигурно преди една година от дъглас, при шампоаните на TIGI

Междудругото има 20% отстъпка от 2 до 05 април ако сте лоялни клиенти на дъглас и съответно имате карта. там продавам продукти на TIGI и може да излязат на доста добра цена.

# 403
Може и да греша,просто предположих спрямо цена-количество  Laughing

# 404
  • София
Може и да греша,просто предположих спрямо цена-количество  Laughing

и на мен не ми се струва много професионален водийки се по цената. спомням си, че го купих за 11 или 12 лева и е голяма опаковката 350 мл.
ще го пробвам някой ден пък да видим може да се окаже някоя скрита лимонка  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт