Професионални серии за коса - тема 77

• 66 617
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас / София
Сега съм само със Хроноложист и ефекта много ми харесва.  Това ми спести купуването на още една опаковка Денсифик, но предположението че скалпа ми се омазни повече от Алтерна Рипейър се затвърди. Косата ми си взе много от него. Така ще си ги редувам Денсифик и Хроножист за сега, а и задължително маска за скалп на Mediceuticals . Много освежава  Heart Eyes

# 376
Здравейте момичетааа Simple Smile
Днес реших да ви покажа как изглежда към днешна дата косата ми  Crazy
Искам да уточня, че започнах с професионалните грижи ноември месец, като тогава нямах идея кое след кое и как да използвам, но дори тогава видях минимален резултат Joy и след това открих вас   bouquet Heart Eyes
http://prikachi.com/images.php?images/586/8018586t.jpg

Определено съм за подстригване и боя, но разликата коята намирам в последните няколко месеца е потресаваща за мен. Съжалявам само, че нямам снимка, на която да ви покажа как ми изглежда косата преди това Sad
Благодаря за насоките Simple Smile  Heart Eyes bowuu  bouquet

# 377
Имам един въпрос, момичета, шампоанът за брюнетки Lakme дали би имал ефект върху бели коси? Имам тук-таме и ми се иска по-скоро да ги туширам, не ми се боядсива сякаш все още. Мисля да поръчам Л2 и сега се колебая и за този шампоан.

# 378
Имам един въпрос, момичета, шампоанът за брюнетки Lakme дали би имал ефект върху бели коси? Имам тук-таме и ми се иска по-скоро да ги туширам, не ми се боядсива сякаш все още. Мисля да поръчам Л2 и сега се колебая и за този шампоан.
Според мен няма да има никакъв ефект.  Peace

# 379
  • Свиленград
Може ли и аз да се включа във вашата темичка с един въпрос? От известно време чета темата и за своя проблем се колебая между тези продукти:
http://keunehairshop.com/products/details/117
или
http://www.zlatnaribka.com/napura/napura-protiv-parhot/napura-s- … olyavaniya-200-ml
Според вас на кой от двата продукта да се спра и с какво смятате че мога да ги комбинирам за по - голям ефект. Косата ми от скоро я боядисвам и според фризьорката ми имам много жива и здрава коса, което по- скоро е ген, защото не полагам особени грижи за нея.

# 380
Lollaa* , хубава коса,много хубав цвят  Heart Eyes

vadada , не мога да дам съвет кой шампоан да предпочетеш,но който и да избереш,можеш да сложиш в него няколко капки масло от чаено дърво,това определено помага при пърхут  Peace

# 381
  • София
Лола, страхотна коса!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 382
  • Смолян
Момичета попаднах на тази статия http://www.schwarzkopf.bg/skbg/bg/home/hair_care/protecting_pamp … _ingredients.html
Може и да сте я виждали, но на мен ми се стори интересна, понеже все още се уча.....  Laughing

# 383
# 384
Понеже коментирате Дийп Кеър-аз я усещам протеинова. Сухичка,но пък и жилава и плътна си я усещам косата след нея.
Днешната ми комбинация е : ш-н ЛП Абс.рипеър, маска Дисциплин,термо-бамбуковия крем на Алтерна.
Резултата: обемна,леко уплътнена,но и "пухкава" коса. Дисциплина ми харесва,но за шастие хубав ефект постигам и с по-евтини продукти. Например със серията за възстановяване на кератина на Напура.

# 385
  • София
Аз вчера пробвах термо-бамбуковия крем на Алтерна, но много ми слепи косата  Rolling Eyes
Сладурка, ти как го усещаш? Слепва ли при теб?

За Дисциплин маската - аз си направих проба в малка кутийка, като я разбърках с маслото на Макадамия. По-добре я усещам, не ме "разхвърча"така.

# 386
Вивиан, слага се много малко количество то крема,в противен случай може да слепи. Иначе при мен дава и хубав блясък,уплътнява,но не е това ефекта,който търся сега. Искам приглаждане и хидратация.
Дисциплин...с някакво масло..може. Иначе ми разхвърча косата малко,да. И аромата ми е малко силен,но това да е.

# 387
  • София
Благодаря Сладурка  Hug Може би съм прекалила  Grinning

Аз пак да попитам - кои са хидратиращите серии на Керастаз?

# 388
  • София
Nutritive и Elixir Ultime са хидратиращи.

# 389
  • София
Аз пак да попитам - кои са хидратиращите серии на Керастаз?

Серия чак не мога да ти кажа, но мога да кажа със сигурност, че моя Kérastase Specifique Dermo-Calm Bain Vital е хидратиращ, само че е за специфична употреба Simple Smile
Давам и наистина гаранция, че си хидратира истински и както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт