Професионални серии за коса - тема 77

• 66 622
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Candy_girl ,благодаря ти! Пише,че има топлинна защита,затова се подведох.

# 361
  • Смолян
Балсам имам само един. Всъщност купувам само маски май.
Аз пак ще придъвча един въпрос-дали мога да разчитам на топлинната защита на млякото с 12 ефекта на Милкшейк?

Не мисля,че има специална защита,за преди сешоар може да е добре,но за преса няма да е достатъчно със сигурност.

И аз мисля така. Ползвам го отскоро, но не разчитам много, много на неговата термозащита и ако ще ползвам преса, пръскам спрей.
Между другото какво ще кажете за козметиката на eks? Ползвам спрей за обем и спрей за термозащита - май не съм много доволна Confused

Някой пазарувал ли е от тук? Да не са фалшиви нещата, защото искам да си поръчам този балсам!
http://bg.strawberrynet.com/haircare/joico/moisture-recovery-con … --/162628/#DETAIL

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 11:23 от pretylady

# 362
  Здравейте, момичета   bouquet

Чета ви от октомври месец и от вас се ръководя в грижите за косата си. Косата ми е гъста, дебел косъм, ежемесечно боядисвана (имам много бели коси, т.е само бели ми растът вече  Sad ), ежедневно изправяна с преса, дълга е до под раменете. Трудно задържа форма и наклон на косъма, сутрин ставам и все едно не е сушена с четака и изправяна с преса вчера  Rolling Eyes Вероятно е ген - няма оправия. Скалпът ми не е чувствителен, мия я два пъти в седмицата.
  Принципно много мразех след като я измия да слагам продукти без отмиване, ми чуствах я мръсна и винаги съм избягвала. Последната година обаче исках да махна етажи и да я оставя на черта, кето наложи горните пластове да не се режат. От това съответно краищата се изтощиха и започнаха да цъфтят. Благодарение на темата се насочих към капсулите на Кюн със серум за цъфтящи краища и термото на Напура. Бих казала, че това беше добро решение - краищата са много по-добре - вече не изсъхват първи а си стоят мокри наравно с дължините преди сушене.
  Продуктите, които съм ползвала до сега са:
  Макадамия шампоан + маска + балсам - вероятно защото ги ползвах заедно, но не останах впечатлена, изсушаваше ми косата и разхвърчаваше, прочетох малко повече и вероятно е от шампоана, защото имах възможност да опитам маската в комбинация с Лакме Рипеър шампоана - ми много ми хареса резултатът. Та шампоанът не ми хареса, балсамът е доста лек - не усещам нищо от него, маската - може да дам още един шанс.
  Напура кератиновата серия - шампоан+маска. В началото влияеше много добре, но започна да пресушава. Сега ползвам по-рядко. Продуктите водят до много обем при мен, но аз не страдам от липсата му де Simple Smile Харесва ми серията.
  Биосилк хидратиращата серия - шампоан и балсам - е тук разбрах, че не ми е ОК с чисто хидратиращи продукти - веднъж косата е тежка и сплескана, веднъж е хвърчаща и сплескана, и така - все около сплескана и неприятна коса се върти тоя опит Laughing Мисля да избягвам такъв тип продукти.
  Кюн кеър лайн за изтощена коса - шампоан + маска - е много ми харесва серията, а маската е хипер икономична, май две опаковки шампоан могат да минат с една маска, а аз не пестя количества по принцип. Косата е обемна, мека, но не пухкава, по-лесно се поддава на обработка, но при мен пак не задържа форма де Simple Smile Шампоанът мие добре още от първо нанасяне, но и с две - не премива. Харесват ми тези продукти.
  Имам и това NAPURA O|8 Nutry Oil обаче и то като хидратиращ продукт - не ми влияе добре на косата. Ползвала съм и по двата начина - не намирам много смисъл в него.
  Опитах от мостра Алтерна Хайверен шампоан - хареса ми, но от едно ползване няма как да коментирам Simple Smile Може да дойде и негов ред за покупка.
  Планирани следващи покупки са ми Кюн So Pure, но още съм в чуденка точно кое, на Лакме Л2 (не мога да не пробвам след мненията ви тук).
  Бих искала да коментираме Лакме Рипеър http://www.zlatnaribka.com/lakme/grizha-za-suha-kosa-repair и Лакме Дийп Кеър http://www.zlatnaribka.com/lakme/teknia-deep-care--za-iztoshtena-kosa - като, че не са от много коментираните. Основно се интересувам дали са балансирани - не ми е необходима нито силна хидратация, нито чист протеин - това е ясно. За Дийп кеър - прочетох положителните коментари, а за Рипеъра срещнах само въпроси, но без отговор - за това пак повдигам темата Simple Smile, понеже ползвах Рипеър от мостра, както писах вече, и много ми хареса, за това се двоумя още, иначе след положителните коментари за Дийп кеър - пък влезнах в дилема съвсем Simple Smile
  Момичета, извинявайте за дългия пост, но не исках да нахлувам нахално, един вид показвам съпричастност към темата така  Hug Много благодаря на всички пишещи тук - не знам дали осъзнавате колко знание съдържат всички изписани теми и колко много си личи как се развиват темите с всяка следваща, и колко по-професионално звучът. Моите адмирации за това   bouquet

# 363
_Диана

Имам този сет
Вчера за 3 ти път му дадох шанс ... уви резултата е пак плачевен.
Миналото къпане ползвах Биосилк хидратиращата ш+б клечкоса ми косата.. много гадна серия за мен сега се оказва че имам 4 сета кофти покупки
Като те чета.. смятам че няма да си доволна от Алтерната, според мен спести си разхода .

# 364
Бих искала да коментираме Лакме Рипеър http://www.zlatnaribka.com/lakme/grizha-za-suha-kosa-repair и Лакме Дийп Кеър http://www.zlatnaribka.com/lakme/teknia-deep-care--za-iztoshtena-kosa - като, че не са от много коментираните. Основно се интересувам дали са балансирани - не ми е необходима нито силна хидратация, нито чист протеин - това е ясно.
Здравей  Hug
Аз съм ползвала маската от серията Рипеър,тя,заедно с шампоана и балсама им за къдрава коса бяха първите ми покупки от професионалните серии...никак не ми хареса,ама никак...а като се замисля,най-вероятно не ми е харесала заради комбинацията с гореспоменатият шампоан  Thinking.Напоследък се замислям за Дийп Кеър,но ми писна да трупам и днес,след като поръчах шампоан и балсам на Джойко от серията Smooth cure ,заедно с олиото за боядисана коса от К-пак серията,реших,че се спирам  Blush

Отплеснах се - на въпроса ти - за мен Рипеър е балансирана серия.Дийп Кеър-а си е протеин  Peace

# 365
Лакме Дийп Кеър е балансирана серия  Peace Аз все още си я ползвам с кеф.

# 366
  • Варна
Да се запиша и аз в новата темичка.

1. Коя е вашата "уау" комбинация?
-Еластисайзер екстрийм,шампоан,маска,серум Олео релакс,Л2,Цимент термик на бретона+Нектар термик на останалата коса(или WELLASTRATE HOT IRON FLUID)

2. От кой продукт/продукти забелязвате видимо намаляване на цъфтежа на косата?
-Нямам цъфтежи.

3. Кои продукти/серии използвате най-често? А спомняте ли си кой беше първият професионален продукт, който си купихте?
-Най-често използвам Керастаз и Вела,хидратиращи и подхранващи продукти.
Първият професионален продукт съм си купувала преди 15 г.може би и не помня.Нещо на Вела или Лонда вероятно,може и боя за коса да е било  Laughing

Благодаря за сайта на Кюн.Цените са добри.Да споделя и аз продуктите,които съм ползвала.
-VITAL NUTRITION-невероятни продукти за третирани коси.Шампоанът е единствения,който по някакъв начин се доближава до любимия Олео релакс.Изключително нежен и подхранващ,може да се мине без маска спокойно.Ползвала съм с балсама от серията.
-шампоан PLATINIUM BLOND-единственият матиращ,който не ми пресушава косата и не я прави сива.
-кератиновата маска-зарибиха ме с нея в салон и съм я купувала няколко пъти.Силно подхранваща и изглаждаща.
-боя 15/17-супер изсветляваща,но много силна за мен(скалпа ми изтръпваше),косата става матирана без блясък
-серията SO PURE-няколко пъти съм си правила хидратиращи терапии в салон.Не знам кои продукти точно са използвани.Релаксиращи терапии,харесаха ми.

# 367
  pinko, значи за биосилка сме на едно мнение. Иначе за Алтерна - не съм се залетяла да купувам , внимателна съм в подбора, защото все още разучвам кое как ми влияе, точно за това смятам за удобно когато описваме - дали във форума, дали за себе си, продуктите да ги квалифицираме като протеин, хидратация, балансиран, аз лично по това си вадя някакви изводи и решавам. Иначе съветът ти е много щадящ за джоба ми Laughing Какво щях да правя ако беше написала - купувай, това е за тебе  Joy
  ·•Жана•·/ ______Freya_______ , бе голяма чуденка ще падне, в рибката се загледах сега какво пише - Lakme Deep Care. Дълбоко хидратира и подхранва възстановявайки мекотата и естествените нива на влага в косъма, това не го бях видяла и съвсем първосигнално и аз го бях определила като протеин, дали пък няма да е нещо по-хидратиращо, май вариант остава малката опаковка да взема, макар че не е изгодна хич, а и на маската/балсама няма малка опаковка  newsm78
  Иначе и аз като tyzarka за KEUNE VITAL NUTRITION говорех, наистина много добри са, но пък аз не смея да оставам само по шампоан, винаги слагам маска/балсам

# 368
Балансирана е Deep Care, имате ли идея за чужд сайт, от който мога да поръчам Лакме?

# 369
Ами аз съм с впечатления,че се е коментирала като протеинова серия Дийп Кеър,извинявам се ако съм подвела някой  Confused Rolling Eyes

# 370
  • София
Момичета, а кои серии на Керастаз са балансирани?

# 371
  • Варна
 _diana_, и аз винаги слагам маска или балсам.Мисълта ми беше,че е достатъчно подхранващ,косата е мека,лесна за разресване и само след него.Моята коса е дълга,изрусена,редовно я изправям,подложена е на почти всекидневен тормоз.Повечето шампоани я заплитат преди маската.Този и Олео релакс са различни,усещам косата като след маска.

Лакме Дийп кеър е балансирана серия,но аз я усещам протеинова.Никак не ми харесва.Когато косата е мокра я усещам добре хидратирана,но след изсушаване е суха,твърда,без блясък дори след Л2 и серум.
Интенз рипеър например също е балансирана,но за мен е хидратираща.Протеинът го усещам след няколко поредни измивания и то слабо.При Вела енрич също.

# 372
Здравейте момичета,

Отдавна не съм посещавала темата и се записвам да ви следя   bouquet

1. Коя е вашата "уау" комбинация?- Дълбокопочистващ шампоан, след него шампоан за обем и хидратираща маска. Действа и със скъпи и с по евтини продукти.

2. От кой продукт/продукти забелязвате видимо намаляване на цъфтежа на косата?- Термозащита и кристали за коса. Любимите ми термозащити са за Алтерна и Керастаз.

3. Кои продукти/серии използвате най-често? А спомняте ли си кой беше първият професионален продукт, който си купихте? Първите ми професионални бяха хидратиращите шампоан и балсам на Матрикс. Страшно добре ми влияеха на косата но скалпа зверски ме сърбеше от тях  newsm78 Laughing

# 373
  • София
А като сме на тема Лакме, някой може ли да даде отзиви за шампоана за обем  Rolling Eyes

http://www.zlatnaribka.com/shampoan-za-obem-lakme-body-maker-300-ml

Като му чета описанието, мисля че е балансиран, или греша  newsm78

# 374
За мен няма чуденка, изхождам от собственото си усещане и това, което преди сме коментирали за серията.   Сега погледнах състава, съдържа глицерин и някакво масло, освен протеините. Това беше първата серия, която направи косата ми гъвкава и блестяща, на мен много ми харесва и не я заменям за нищо. Все още има ефект, както при първото ползване.

Общи условия

Активация на акаунт