Професионални серии за коса - тема 77

• 66 664
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
И аз се шампонирам по два пъти. Просто не си чувствам косата чиста иначе.
Бюти,шкафа ми е пълен с козметика за коса,но привърши ли нещо се запасявам отново. И така след месеци стигам до дадени продукти. После странно за мен дори да намеря добра комбинация някой път,то следващия задължително пробвам нещо друго. Хич не съм постоянна Crossing Arms

# 346
  • Sofia
Момичета, какво правите с неизползваните балсами? Аз с всеки шампоан купувам и балсам, но много често и маска - балсамите ми остават  Crossing Arms

# 347
  • Щастлива мама на 3 слънца
Момичета, какво правите с неизползваните балсами? Аз с всеки шампоан купувам и балсам, но много често и маска - балсамите ми остават  Crossing Arms
Пращам в размяна . Не задържам продукти . Гледам да пробвам нещо ново

# 348
  • Belgium
aniK, аз просто не купувам балсами  Laughing

# 349
  • Велико Търново
А защо купувате балсами, след като не ги ползвате newsm78 Аз вземам или балсам, или маска и ги използвам, пари на вятъра не давам Naughty

# 350
Балсам имам само един. Всъщност купувам само маски май.
Аз пак ще придъвча един въпрос-дали мога да разчитам на топлинната защита на млякото с 12 ефекта на Милкшейк?

# 351
  • Смолян
Кажете ми шампоана на Лореал Сенси баланс къкъв е - протеинов, хидратиращ или балансиран?
Взех го заради проблемния ми скалп и бързото омазняване, но нещо много ми пресушава косата и стои една бухнала и хвърчаща newsm78 Слагам и балсам, но същата работа.
И друг въпрос - мога ли на всяко миене да използвам готова маска или не е хубаво?

# 352
  • Велико Търново
Кажете ми шампоана на Лореал Сенси баланс къкъв е - протеинов, хидратиращ или балансиран?
Взех го заради проблемния ми скалп и бързото омазняване, но нещо много ми пресушава косата и стои една бухнала и хвърчаща newsm78 Слагам и балсам, но същата работа.
И друг въпрос - мога ли на всяко миене да използвам готова маска или не е хубаво?

Ш-нът не е желателно да се ползва на всяко миене, в противен случай може да доведе до обратен ефект - пресушаване, както пишеш. Веднъж седмично би било добре, в зависимост от състоянието на косата ти. Аз използвам купени маски след всяко миене, домашни правя и слагам понякога преди миене Wink

# 353
  • Смолян
Biskvitka благодаря ти отново за бързия отговор!
Да и аз правя маслени маски преди миене.

# 354
Здравейте момичета, рядко пиша в темата, но много обичам да ви чета и да "крада" полезни съвети. Имам конкретно питане: Някой ползвал ли е NAPURA D|4 Prime day system Лосион против косопад ежедневен 75 мл.
Много му се чудя, че нещо забелязвам по-голямо количество паднали косми..
Иначе по темата:
1. Все още търся комбинацията за моя УАУ ефект върху косата. Косата ми е чуплива към къдрава, дълга, с тънък косъм и приличен обем, но при всяко миене съм в чуденка каква ще стане (всеки път къдриците са си със собствено мнение  Mr. Green). Затова полагам големи усилия да си намеря правилния продукт за къдрици ;
2. Цъфтежи нямам, но може би много помагат маслените маски, които правя;
3. Професионални продукти ползвам от съвсем скоро - 5 месеца вече (откакто открих тази прекрасна тема   bouquet. )Първите продукти които си закупих бяха: Шампоан за изтощена коса ApHogee Damaged Hair, Кератинов 2-минутен реконструктор ApHogee и Балсам без изплакване Lakme Curl Up

# 355
  • Стара Загора
Браво за чистката  Joy Joy Joy

# 356
  • Велико Търново
Аз съм ползвала лосиона на Напура против косопад, заедно с шампоана от същата серия. Доволна бях, но както и преди съм писала, полагам грижи в няколко посоки спрямо косопада Simple Smile - шампоан, лосион, добавки. Факт за мен е обаче, че тази серия на Напура ми допадна Peace

# 357
*Biskvitka*  Много благодаря за споделеното   bouquet
Значи ще пробвам лосиона  Peace, иначе в момента пия добавка Анакапс.

# 358
Балсам имам само един. Всъщност купувам само маски май.
Аз пак ще придъвча един въпрос-дали мога да разчитам на топлинната защита на млякото с 12 ефекта на Милкшейк?

Не мисля,че има специална защита,за преди сешоар може да е добре,но за преса няма да е достатъчно със сигурност.

# 359
  • Стара Загора
Аз ги ползвам, за да отмия по-лесно маслените маски.Преди ш-на слагам балсам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт