Професионални серии за коса - тема 77

• 66 659
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Вивиан, мерси за отговора  Simple Smile поръчах олиото на 3 моre inches преди да ми кажеш за луксозното олио на вела (като ми свърши на 3 море ще си го поръчам него). пускам и аз снимка на моята коса, която има още много да догонва вашите хубави поддържани коси. в момента имам усещането, че косата ми има нужда от доста заглаждане.

не знам дали ще може да се види снимката. ако не може бихте ли казали как прикачате снимки от телефон

благодаря на всички за съветите и мненията, които давате, за да можем да разберен нуждите на косите си и подбирането на подходящите продуктил  Heart Eyes

# 451
  • София
Моля да ме посъветвате коя серия на Лореал да изпробвам. Досега не съм ползвала проф. козметика за коса, не полагам и никакви допълнителни грижи (маски, балсами, серуми) Embarassed Косата ми е тънка и права, без обем, корените се омазняват бързо, а по дължина е суха. Правя си кичури, които допълнително изсушават дължините. Мия я ежедневно от години, през студените месеци използвам и сешоар. С оглед на описаното положението хич не е добро и ми се иска да я съвзема. Насочих се към Лореал като за начало, защото са по-бюджетна марка, не ми се изръсват много пари засега.
Правих теста за косъма, но не мога да преценя точно резултата - може би по-скоро има нужда от хидратация отколкото от протеин.

# 452
# 453
  • Somewhere far away
Стана. много  сладки вълнички !   bouquet

# 454
  • София
Моля да ме посъветвате коя серия на Лореал да изпробвам. Досега не съм ползвала проф. козметика за коса, не полагам и никакви допълнителни грижи (маски, балсами, серуми) Embarassed Косата ми е тънка и права, без обем, корените се омазняват бързо, а по дължина е суха. Правя си кичури, които допълнително изсушават дължините. Мия я ежедневно от години, през студените месеци използвам и сешоар. С оглед на описаното положението хич не е добро и ми се иска да я съвзема. Насочих се към Лореал като за начало, защото са по-бюджетна марка, не ми се изръсват много пари засега.
Правих теста за косъма, но не мога да преценя точно резултата - може би по-скоро има нужда от хидратация отколкото от протеин.

Schwarzkopf professional също са доста достъпни като цена и качеството е добро според мен. Moisture kick е хидратиращата серия, а Fibre Force е протеинова.

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 16:21 от Serpentine

# 455
Много хубава косичка, а цвета ми е един от любимите  Flutter

# 456
  • София

Linnda много благодаря, но има още много какво да се желае.  Simple Smile

# 457
  • Стара Загора

Linnda много благодаря, но има още много какво да се желае.  Simple Smile
Eeeeeeee аз пак нищо не можах да видя Mr. Green

# 458
Някой може ли да ми сравни лукс олиото на Вела с олиата Aбсолют Рипеър на ЛП, Макадамия, Мароканойл, Наши, Митичното олио на Лореал за непокорна коса, много му се чудя  Peace

За да ориентирам НЕ харесвам коприната на Чи, търся по-омекотяващо, хидратиращо, другите, които съм изброила в по-голяма или по-малка степен ми допадат за критериите, които имам, но ми се иска нещо ново, предимно омекотяващо и напомпващо косата.

Aбсолют Рипеър на ЛП - за мен прави косата мека, в никакъв случай не трябва да се прекалява, косата изглежда по-здрава.
Макадамия - малко леко ми идва за преди изсушаване, но е перфектно за суха коса. Укротява щтръкналите части, като придава по-хубав вид на косата и блясък, страхотен аромат. Почти няма вариант да утежни.
Мароканойл - наподобява ми Макадамия, леко, също предпочитам на суха коса. Струва ми се, че косата изглежда една идея по-светла  newsm78
Митичното олио на Лореал за непокорна коса - добре ми омекотява преди сешоар. Харесвам го.
Наши - най-тежкото от всички, омекотява, хубаво.

Други олиа, които съм ползвала са Кератиновото на CHI и Силк Терапи на Биосилк, които за мен са с друго предназначение, но не и омекотяващо, та не искам такова.

Та какво мислите за Вела-та или ми препоръчайте нещо друго  Peace (Редкен, Алтерна...)

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 17:48 от avianda

# 459
  • София
моля помогнете в избора на олио-в момента гледам този на 3 more inches Magical oil и на Macadamia Healing oil treatment. затруднявам се кой от двата да си взема. Моля за вашите съвети
Аз ползвам в момента олиото на Макадамия и съм супер доволна. За моята коса това е един чудесен продукт - хидратира върховете на косата ми, оставя приятен (за мен) аромат. Зависи какъв ефект търсиш. Другия продукт не съм го пробвала.
Ето и една по-стара (от месец и нещо - сега изглежда по-добре) снимка на косата ми Simple Smile
https://imageshack.us/i/idefxQ8Hj

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 17:43 от Дения

# 460
  • София
моля помогнете в избора на олио-в момента гледам този на 3 more inches Magical oil и на Macadamia Healing oil treatment. затруднявам се кой от двата да си взема. Моля за вашите съвети
Аз ползвам в момента олиото на Макадамия и съм супер доволна. За моята коса това е един чудесен продукт - хидратира върховете на косата ми, оставя приятен (за мен) аромат. Зависи какъв ефект търсиш. Другия продукт не съм го пробвала.
Ето и една по-стара (от месец и нещо - сега изглежда по-добре) снимка на косата ми Simple Smile
Дения много ти е хубава косата. ефекта, който търся е да е гладка, подредена  и укротена и да изглежда жизнена
загледах, че има и много малка разфасовка на олиото на макадамия, та може и него да го взема за сравнение.

# 461
  • София
Дения много ти е хубава косата. ефекта, който търся е да е гладка, подредена  и укротена и да изглежда жизнена
загледах, че има и много малка разфасовка на олиото на макадамия, та може и него да го взема за сравнение.
Мерси Simple Smile Малката разфасовка ще ти стигне за много време, тъй като е необходимо минимално количество.

# 462
  • София
Дения много ти е хубава косата. ефекта, който търся е да е гладка, подредена  и укротена и да изглежда жизнена
Мерси Simple Smile Малката разфасовка ще ти стигне за много време, тъй като е необходимо минимално количество.
може би малко избързах с поръчката на 3 моre inches. май много не са го ползвали, защото никой не каза никакви отзиви, търсих и в други теми но не попаднах, а разликата в цената им не е малка.

# 463
  • Велико Търново
Серията Kerastase Discipline протеинова или хидратираща е? newsm78

Балансирана е, нито изсушава, нито пък прави косата лигава.

Прекрасни коси, момичета Flutter

# 464
Някой може ли да ми сравни лукс олиото на Вела с олиата Aбсолют Рипеър на ЛП, Макадамия, Мароканойл, Наши, Митичното олио на Лореал за непокорна коса, много му се чудя  Peace
Многократно съм писала за него и вече сигурно съм досадна затова последно.
От изброените мога да го сравня с:
Абсолют: на мен не ми харесва, идва недостатъчно за косата ми, не филмира достатъчно косъма.
Докато при Вел-ата има точно това усещане за гъвкавост, мекота, гладкост, блясък.
олио Макадамия: също на мен не ми допада. Идва ми твърде гъсто, тежко и натурално. Тоест на другия ден е попило в косъма и никакъв друг ефект не се забелязва.
Митик Ойл: най-много се доближава като усещане до Вела Лукс Ойл, с разликата, че за мен Митика е една идея по-лек.

Момичета, днес снимах, снимах, щях да пускам снимка на новия цвят и сега виждам че съм си забравила кабела за телефона  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт