Професионални серии за коса - тема 77

• 66 659
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Момичета,
Няколко пъти гледах снимките на косите Ви Embarassed. нямате нужда да ви редя суперлативи! Но от няколко часа ме гложди въпроса до каква степен Ви е помогнала козметиката и до каква степен тези прекрасни коси се дължат на ген newsm78 newsm78

Лу,
Благодаря за съветите!  bouquet Пробвах го Волюметрито и мислех, че съм доволна до преди да видя снимките тук.

Фрея,

Скрит текст:
До днес не исках и да чуя за нюанс от червеникавата гама, но след като видях косата ти, си промених мнението на 180%

# 496
  • Belgium
Момичетата тук са със страхотни коси, аз като видях за първи път дължината и обема на косата на Фрея, ми падна ченето  Grinning

rosss, не се отчайвай, ако това може да те успокои, и аз не съм дарена с хубава коса по ген, но пак има огромна разлика с и без професионална грижа, говоря от опит Laughing

# 497
Ох, Фрея страхотна коса!  Heart Eyes Много обичам точно такъв цвят!
И на Цветичка косата е красота, но аз съм й го казвала и преди.

Тази сутрин се присетих за маската на Лейбъл М label m peppermint treatment, първо доволно ме събуди с прекрасния ментов аромат и си нанесох и на скалпа и дължините. Косата ми има доста обем, само завърших с олиото на Мароканойл и изсуших с дифузер, страхотно оформени чупки и много подредена я чувствам.

Обмислям да поръчам някоя по-балансирана серия, защото в момента не знам и от какво има нужда. Ще поровя из сайтовете тази вечер. Нещо интересно някой да е поръчвал скоро?

Hug

# 498
  • Пловдив
Момичета, какви коси показвате - дълги, подредени, блестящи... страхотни сте! Кои ли марки рекламирате?  Wink
jb66, питам те за финиши и стилизанти, защото моят опит с къдриците е плачевен. Преди години цялата коса беше с хубави къдрици без никакви грижи и усилие. След като родих, косата ми е с леки вълни, а е дълга, но тънка и рядка и няма никакъв вид. Пробвам с ролки, да си докарам едновремешните къдрици и малко обем в дължините, но много бързо пада. При теб колко време издържа в този вид, всяка вечер ли я навиваш по този начин?
Косата ми е мия един път в седмицата .Това с лентата го правя и държи до като я измия .
Стилизанти и финиши не ползвам. Embarassed
Фрея имаш страхотна жива и красива коса !Много е красива и много хубав цвят !

# 499
Момичета, какви коси показвате - дълги, подредени, блестящи... страхотни сте! Кои ли марки рекламирате?  Wink
jb66, питам те за финиши и стилизанти, защото моят опит с къдриците е плачевен. Преди години цялата коса беше с хубави къдрици без никакви грижи и усилие. След като родих, косата ми е с леки вълни, а е дълга, но тънка и рядка и няма никакъв вид. Пробвам с ролки, да си докарам едновремешните къдрици и малко обем в дължините, но много бързо пада. При теб колко време издържа в този вид, всяка вечер ли я навиваш по този начин?
Косата ми е мия един път в седмицата .Това с лентата го правя и държи до като я измия .
Стилизанти и финиши не ползвам. Embarassed
Фрея имаш страхотна жива и красива коса !Много е красива и много хубав цвят !
Блгадаря ти за отговора. При теб явно добрия ген си казва думата! Радвай се, обгрижвай я и си я пази Grinning

# 500

payla777, твоята коса също изглежда много добре. Особено предвид това, което казваш за нея. Да видиш добре изглеждаща изрусена коса и подлагана на толкова тормоз е рядкост. Освен предложенията на Бисквитка, аз мисля че много добре ще ти се отрази и Редкен Екстрийм.

Изглежда добре, защото снимките са непосредствено след сушене и преса (една от снимките)
След няма и час, вече не изглежда така, да не говорим на другия ден този тънкия косъм все едно се залепя за скалпа и въпреки , че не е мръсна - я усещам такава

# 501
jb66, аз да си повторя въпроса, ще ми кажеш ли какви къни ползваш?

# 502
  • София
Знаете ли докога са в промоция продуктите на ЛП в сайта "златна рибка"? Искам да си поръчам от там, но пише, че подхранващия термо крем Mythic oil ще е наличен от 17.04. Чудя се дали ако изчакам дотогава, на останалите продукти вече ще им е минало намалението. Thinking

Спряла съм се на следната комбинация:
1. шампоан Mythic Oil
2. подхранващ термо крем Mythic oil /чудя се между него и Термо крем за изсушаване със сешоар Loreal Professionnel Pro Keratin Refill, което е налично в момента/
3. Ще си взема и Ботокс маска за тънка и фина коса Loreal Professionnel Fiberceutic + ампула Fiberceutic за периодично поддържане.

Ако с този шампоан ползвам този балсам за обем за фини коси, дали ще се съчетае добре: http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/Volumetry-obem-z … -volumetry-150-ml

# 503
Соник , шампоанът Митик ойл не се комбинира добре нито с Ботокс маската ,нито с балсама за обем - той е хидратиращ,маската е протеинова, балсамът е с превес на протеини.
Комбинацията трябва да е обратна - протеинов шампоан и хидратираща маска Peace
Ботокс маската можеш да съчетаеш с шампоана Про-кератин или Абсолют Липидиум,но ако си с тънка коса,вторият може да ти утежни.
Освен това според мен е по-добре да изчакаш за наличност на термото Митик ойл,понеже това от Про-кератин серията изобщо не е подходящо за тънка и бързоомазняваща се коса - слепва и утежнява дори моята гъста коса с дебел косъм,трябва изключително да внимаваш с количеството  Peace.

# 504
Момичета, запасите ми свършиха и трябва да си купя маска. Колебая се между Дисиплин и Липидум. Търся укротяване, приглаждане и хидратация. Последно използвах Джойко Моисчър рикавъри и Лореал Интенз рипеър и са ми ок. Коя бихте ми препоръчали?

# 505
  • София
·•Жана•·, много ти благодаря! Hug
При това положение какъв е по-подходящият вариант - да взема маска Митик Ойл и да я комбинирам със същия шампоан или да се ориентирам направо към протеинов шампоан? Кой е подходящ за моята коса, тънка и мазна в корените, а суха по дължините?
Маските стават ли за ежедневна употреба или се ползват на определен период от време?
Определено ще изчакам термото Митик ойл щом другото утежнява.

Уж четох, четох, а съвсем се омотах. Crazy

# 506
  • София
Соник, аз съвет за продукти не мога да ти дам, но исках да ти кажа, че ЛП в момента са намалени навсякъде, във всички фриз. салони, които работят с тях. Така че може да купиш и от там, на същата цена, като в рибката, без да чакаш  Peace

# 507
  • София
Фрея...   bouquet  Нямам думи! Голяма разкошотия. С какво я изсветли така, не те ли е страх. Питам заради моя злополучен опит за омбре. Иначе се вижда, че е много светла косата, макар точния нюанс да не е ясен  Joy ама който и да е, наистина е хубав. На мен лично всички ми харесват, даже този, който леко розовее ми се струва наистина интересен.  

На Цветичка косата съм я коментирала и преди. Страхотна   bouquet

Понеже сега имам по-продължителен престой у дома използвах да стоя с маслена маска повече от един ден.  Намазах около обяд и измих на другия ден вечерта. Без да искам си направих огромен обем. Не ми се занимаваше да я суша и след като измих с Шу Уемура Шуши Слийк шампоан и маска сложих само аргановото масло на Кюн в крайчетата и ампула за разтеж на корените. Не слагах термо, защото не ползвах сешоар,  а само леко ддухнах с хладката струя. Понеже продължих да чета /готвя се за конкурс/ и след това и косата ми пречеше, за да не я хващам с шнола и да я мачкам с две -три малки шнолки, т.нар. диско въшки  Joy си хванах само горната част на косата, подобно на снимката. Бях като гадната доня от един сериал по би ти ви, който понягога гледам  hahaha Май Тайните на времето се казва. След около 2-3 часа косата се беше изсушила сама и аз свалих шнолките за да си легна. Е, няма такъв обем. Даже и с четка и сешоар, и с спрей за обрм не става така. Гледах се и си мисля, че утре няма да е така. Да, ама не. И на сутринта си беше с обем и днес, втори ден пак има обем, макар и малко спаднал. Понякога от случайните неща се случват такива открития, та бързах да го споделя.

# 508
  • Belgium
Соник, зависи от косъма ти, но така като те чета търсиш обем. В такъв случай не бих те съветвала да ползваш Митик Ойл шампоан+макса. Поне на моята коса тази комбинация убива обема от раз.

Липидиума е тежка за тънък косъм, който не е изтощен. Ботокса при мен действаше добре в началото, после косъма някак привикна.

# 509
Лу, в каква насока е тежка Абсолюта? Откъм протеин или хидратация, да знам да слагам ли мострата или ще ми е в повечко за косата newsm78

Общи условия

Активация на акаунт