Професионални серии за коса - тема 77

• 66 605
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Смесих 9% и12%, защото исках да стана по-светла, а както знаем боя не изсветлява боя и тъй като фризьорката, на която имам доверие за цветове не е наблизо, ме посъветва да ги смеся и ще ми се изсветли малко повече косата и беше права Simple Smile
Днес ще ходя да се подстригвам и съм хвърлила око на пигментите на милк шейк и ако има бежовия направо го купувам да видя какъв ще е резултата Simple Smile

# 601
  • София
Здравейте, момичета  bouquet

Не съм много в час с професионалната козметика, но съм ползвала шампоана на Лоерал за обем, както и Митик ойл с блестящите частици.Тогава не бях наясно с хидратиращите и протеиновите серии, но след като прочетох туй онуй стигнах до извода, че явно косата ми има нужда от протеин, тъй като след Митик ойла ми седеше много сплескана и на клечки.
Косата ми е тънка, боядисана, не е рядка, но ми се иска уплътняване на косъма.
След като изчетох някои коментари реших да си поръчам Денсифик шампоана и въпросът ми е дали да го ползвам със същата маска или с маската Дисциплин, от която комбинация виждам, че има много доволни Wink Страх ме е, ако маската е твърде хидратираща да не ми се сплесква косата още повече. Благодаря предварително   bouquet

В дългосрочен план маската Денсифик ми се отрази по-добре на косата от Дисциплин и освен това двете заедно дават по-голямо уплътняване на косата Simple Smile Двете в комбинация не ми изсушават косата.

# 602
За първи път чувам за такова смесване, затова питах. Не ти ли изгори много косата този 12%?

# 603
Нямам никакви щети по косата, което и за мен е учудващо. Но го отдавам на това. Че предишната вечер си направих протеиновата терапия на афоджи, за да видя след боядисване дали има резултат. И другото, което искам да уточня е, че боядисвах корени, а дължините бяха само 10 мин. Simple Smile

# 604
Благодаря   bouquet Ами може да поръчам тогава и шампоана и маската, след което да завършвам с олиото Митик ойл /което имам, но не ползвах напоследък точно заради ефекта, който се получаваше от шампоана/, за да предпазя от евентуално изсушаване.

# 605
Ясно.  Peace Протеин се слага преди боядсиване, защото после има вероятност да ти свали от цвета. Все пак кератиновите вещества се наместват между слоевете в кутикулата.

# 606
Нямам никакви щети по косата, което и за мен е учудващо. Но го отдавам на това. Че предишната вечер си направих протеиновата терапия на афоджи, за да видя след боядисване дали има резултат. И другото, което искам да уточня е, че боядисвах корени, а дължините бяха само 10 мин. Simple Smile
С коя марка боя се боядисва Laughing newsm78и за да няма щети най вероятно е  хубава боята, но наистина при 12% е супер че няма изтощавяне Simple Smile

# 607
С Вела Колестон 9/96, попринцип съм за връхчета само, но дори по тях не виждам някакви нови щети. Много ми е странно наистина, но май ще ми стане практика с протеина преди боядисване, ако резултата е такъв  Joy
Докато с Мажирел 9.22+9% доста зле се чувстваха дължините, а как ми щипеше...
Със сигурност новата ми любов е тази боя   bouquet

# 608
  • Стара Загора
Илли от маска Денсифик нанасяш ли в корена?Има ли сплескване на обема?

# 609
  • SF
От къде си купувате продуктите на Kerastase в София?

# 610
С Вела Колестон 9/96, попринцип съм за връхчета само, но дори по тях не виждам някакви нови щети. Много ми е странно наистина, но май ще ми стане практика с протеина преди боядисване, ако резултата е такъв  Joy
Докато с Мажирел 9.22+9% доста зле се чувстваха дължините, а как ми щипеше...
Със сигурност новата ми любов е тази боя   bouquet
И аз много харесвам Вела Колестон и с нея се боядисвам от доста време Grinning

# 611
И един може би глупав въпрос, но кой е този сайт ЛФ  Laughing

# 612
От къде си купувате продуктите на Kerastase в София?
От салона,в който ходя или от Златна рибка.

# 613
  • София
Илли от маска Денсифик нанасяш ли в корена?Има ли сплескване на обема?

Не, не съм я нанасяла в корените. От средата на косъма до краищата.
-——
Тъкмо се измих с Keune so pure, много ми напомни шампоана на един био шампоан Natura siberica- аромата е почти одентичен, а и консистенцията. Сега ще нанеса лосиона против косопад, но сякаш ми се поизсуши косата.

# 614
  • София
И един може би глупав въпрос, но кой е този сайт ЛФ  Laughing

http://www.lookfantastic.com/

Общи условия

Активация на акаунт