Професионални серии за коса - тема 77

• 66 615
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Ползвали ли сте маската на Керастаз за чувствителен скалп Kerastase Sensidote  Dermo-Calm?
В салона я пробвах в комбинация с шампоана за чувствителен скалп и много ми хареса,но ми е  интересно как е при по-продължителна употреба.

# 586
Изчезнах за малко и сега не мога да насмогна да ви изчета Laughing Hug
Страхотни коси сте показали Heart Eyes Сега ме е яд, че изпуснах новата визия на Фрея Blush

Лори, Дели, видях, че се интересувате и двете от Redken Diamond oil. Ползвала съм само балсама в мъничка опаковка като подарък от ЛФ към една поръчка. Количеството беше малко, но имам приятни спомени от него - беше лекичък, не ми утежняваше изобщо, косата беше с много добър обем и ми се образуваха хубави къдрички - меки и скокливи Simple Smile Не съм сигурна, че много ви помогнах, понеже нямам впечатления от цялата серия, а само от балсама.

Момичета здравейте!Интересувам се от някой добър шампоан,балсам или маска за растеж,който реално дава резултати.Ще се радвам да ми препоръчате!  Hug
Мисля, че продуктите, които си изредила, надали ще ти дадат реален резултат откъм растеж. Те са по-скоро допълваща грижа. По-добре се насочи към ампули и спрейове, които директно да се нанасят в корените. Те са с по-концентрирани формули и от тях има по-голям шанс да видиш реален резултат отколкото от шампоани и балсами. Не забравяй и маслените маски - те също много помагат Wink

# 587
  • Варна
Така ,така обаче тези маски не омазняват ли допълнително,моята много бързо се омазнява до 3 дена най-много и миене...Колкото до ампули,има ли някаква доказала се марка ,чиито продукти наистина струват?Бих желала да ми препоръчате,ако имате информация!  Praynig

# 588
Anastasia Steele , за растеж са хубави сериите на Napura и на Mediceuticals. Аз лично ползвам първата. Маслените маски няма да омазнят допълнително, напротив, те регулират този процес. А и според мен на 3 дена е съвсем нормално косата да се измие, в никакъв случай това не е бързо омазняване  Peace

# 589
И на мен ми трябва точно такава термозащита и една съфорумка бе така добра да ми изпрати термокрема на Mythic Oil, но за жалост на мен ми идва леко тежка (а съм с нормална, гъста коса), та не съм сигурна, че ще е подходящ за тънка коса....
Момичета,дано да не съм втръснала с тоя термо крем на Алтерна (бамбука),но за мен е номер 1 и не виждам нищо с което мога да я сравня. От 1 година съм с нея ,преса и сешоар през ден ,преса и почти всеки ден понякога,подстригвам се 2 пъти в годината ,защото пускам дължина . Косата ми се уврежда много лесно,защото е тънък косъма,а цъфтежи почти нямам ,тук-там кортексни експлозии,но те са в/у остатъка ми от изрусяван по връхчетата.
Спрея Дисциплин го имам и него,но определено за преса не бих го използвала...аз даже и само със сешоар да съм ,пак не бих останала с него . Като цяло го усещам и че ми матира косата,така си ми стой ползван 2-3 пъти.Иначе миризмата е уникална ,на цветя . Ако някой иска може и да го разменя за продукти на Алтерна .

Благодаря ви и на двете! А термокремът на Алтерна не утежнява ли? И каква е разликата с термоспрея с бамбук?

# 590
  • София
Момичета,  кой е този термо крем с бамбук на Алтерна? Дайте линкче  Praynig

# 591
  • Смолян
Момичета,  кой е този термо крем с бамбук на Алтерна? Дайте линкче  Praynig
И на мен ми е интересно! Аз съм се загледала в спрея с бамбук с термозащита. Той дали става за преди преса или маша?
Да не би да е този ? http://arlen.bg/product/1656/bezvreden-podhranvasht-krem-za-osle … cream-125-ml.html

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 15:49 от pretylady

# 592
Това е бамбуковата термозащита - http://www.lookfantastic.com/alterna-bamboo-smooth-anti-breakage … 5ml/10580187.html
Аз също съм много доволна от нея, както неведнъж съм писала. Води се спрей, но всъщност е под формата на много гъст серум, който не се впръсква директно, а се нанася на ръка, размазва се и тогава се нанася на косата. Изобщо не я усещам на косата, не утежнява грам. Става и за преса, тъй като предпазва до много високи градуси (220 или 230 беше, не си спомням). Освен това е най-икономичният ми продукт.

# 593
Относно по задните коментари, които имаше за маската абсолют рипеър на ЛП мога да дам отзив и аз. След боядисването и последвалото го обезцветяване с вит. Ц (ми Фрейче не се стърпях Mr. Green) мислех, че ще имам нужда от поне месец ударна хидратация, за да си оправя вида. Еми не, с една маслена маска с чисто ший масло преди баня и след това маската ЛП косата ми беше точно в такъв вид, както излгеждаше след първия ми опит с Дисциплин. За моя радост косата ми вече започва да добива леко вълниста форма в дължините, каквато си имаше преди да забременея, а след абсолюта направо е чудна Party Но няма да я купувам засега, определено ако имах да сложа втори път, щеше да ми дойде в повече. Peace
Дано съм помогнала, на който й се чудеше Simple Smile

# 594
  • Пловдив
Момичета препоръчайте ми лак за коса, който да ползвам при оформянето с преса, на едри къдрици. Нещо с помоща на което прическата да се задържи по-дълго време. Не искам обаче, лак за коса, който да "бетонира" косата, искам да си остане витална и сравнително приятна на допир. Има ли такъв продукт newsm78?

# 595
  • София
Белисима, много благодаря  Hug
Определено това ще е следващата ми термозащита. Току виж съм се престрашила да използвям по-често пресата с нея  Laughing че сега бягам като дявол от тамян.

# 596
  • София
И аз отметнах пролетното подстригване. Понеже доста от вас четох, че се борят да премахнат етажирането от косите си и аз реших да повървя малко в тази посока.
А и не чувствам косата така гъста, както преди време, от продължителния есенен косопад сега ми е по-леко. Филажната ножица въобще не я допуснах до главата си, както и на предходното подстригване между впрочем, може и от нея да ми е цъфтяла толкова косата преди време.
Та, поизряза ми фризьорката повечко сантиметри от най-дългата част. Нещо не ме радваше отзад изгледа й, като прораснало, проскубано седеше, рядко такова едно. Сега ми харесва повече.

# 597
______Freya_______ А как ти се отразяват на косата тези шампоани? Аз съм с тънък косъм и вече ме е страх да не я изгоря или съсипя. И преди винаги съм се боядисвала с безамонячни, че с амоняк направо става ужас Sad
На мен самата серия за лилави тонове много ми харесва. Придава едновременно плътност, жилавост и умерена доза мекота и овлажняване. За мен това е перфектната балансирана серия за сега, но гадното е, че няма как вече да я ползвам заради смяната на цвета. Иначе няма от какво да се притесняваш, няма как шампоан да ти изгори косата или поне не те разбрах какво имаш предвид  Grinning Ако боята не ти понася, мини на безамонячна тон върху тон, която не променя по никакъв начин структурата на косъма.

# 598
Здравейте, момичета  bouquet

Не съм много в час с професионалната козметика, но съм ползвала шампоана на Лоерал за обем, както и Митик ойл с блестящите частици.Тогава не бях наясно с хидратиращите и протеиновите серии, но след като прочетох туй онуй стигнах до извода, че явно косата ми има нужда от протеин, тъй като след Митик ойла ми седеше много сплескана и на клечки.
Косата ми е тънка, боядисана, не е рядка, но ми се иска уплътняване на косъма.
След като изчетох някои коментари реших да си поръчам Денсифик шампоана и въпросът ми е дали да го ползвам със същата маска или с маската Дисциплин, от която комбинация виждам, че има много доволни Wink Страх ме е, ако маската е твърде хидратираща да не ми се сплесква косата още повече. Благодаря предварително   bouquet

# 599
За мен шампоан Денсифик, след като имах възможност да го пробвам благодарение на Лу Hug е супер изсушаващ, премиващ и остъргващ косата и скалпа. Никоя маска след него не би ми дошла тежка Crazy Точно него ползвах в комбинация с маската абсолют на ЛП, всъщност може и затова да ми е дошла толкова добре за косата Rolling Eyes Радвам се, че имах възможност да пробвам този така обичан и коментиран тук шампоан, за да не литна да го купувам излишно. Вярно, че повечето момичета в темата много го обичат, но на мен така ми подейства.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт