Отговори
# 675

И нашият РД е в четвъртък. Много се вълнувам. Под вълнение разбирайте, че ми се реве. Само като се сетя и ми се насълзяват очите. Колко бързо мина тази една година !! 'те ме на..пак ревнах !

Но пък в събота си направихме романтична вечер в един уникален ресторант, която завърши на парти до 5ч. сутринта  Mr. Green  

Ревла smile3534 newsm51
Да беше поне казала кой е ресторанта....и без парти до 5 може да го увАжим Mr. Green

# 676

И нашият РД е в четвъртък. Много се вълнувам. Под вълнение разбирайте, че ми се реве. Само като се сетя и ми се насълзяват очите. Колко бързо мина тази една година !! 'те ме на..пак ревнах !

Но пък в събота си направихме романтична вечер в един уникален ресторант, която завърши на парти до 5ч. сутринта  Mr. Green  

Ревла smile3534 newsm51
Да беше поне казала кой е ресторанта....и без парти до 5 може да го увАжим Mr. Green

Ще те светна ! Абе днес защо не влизаш във фейса,а?а?а?  Naughty

# 677

Ревла smile3534 newsm51

Ще те светна ! Абе днес защо не влизаш във фейса,а?а?а?  Naughty
Примерно щото обикновено сабале към 11 те чакам.... smile3532

# 678
  • Варна
Привет!
Събота и неделя се спкахме да обикаляме детските площадки из града. Моята мома много нахална се оказа. Ходи на пясъчника при другите деца, които си строят разни неща от пясък и им ги събаря, те естествено се сърдят, или пък ходи и дърпа играчките от ръцете на другите деца  ooooh! Иска да се социализира вече. Обаче все повече се тръшка. Не признава "не" и голяма кривотия се очертава.
За мой ужас разви вкус към сладкото и само това иска да яде. Зеленчуци и пюрета продължава да не иска. Вчера й правих сандвич с яйце и сирене, за да въведа белтъка, ама само го натроши с ръце и нищо не яде. Имах желание да махна сутрешното мляко и направо да давам закуската, че станаха сто яденена на ден, но детето си иска млякото. Скоро няма да го махам значи.

Пробвах немския сапун за петна, но не съм очарована. Изтърках си ръцете, а петната стоят. Ще търся нещо по-силно и по възможност изискващо по-малко усилия.

Похвал! В събота спечелих 100 лв от Бинго Милиони. Ще си платим ремонта на бричката. За първи път печеля нещо повече от 2 лв, като изключим един сешоар, който преди 2 години спечелих от томбола на Линекс.
Сега се сещам, че зимата, когато пак ни се развали колата, намерих 20 лв на улицата. Отсега нататък всеки път щом се развали, ще пускам тото  Mr. Green

# 679
Ехеее, рожденици на хоризонта, bouquet за мама elpet и порасналия Калоян! Марбела, честита ти печалба. Моника, аз само като мина покрай Света София, където раждах, а то е често често, ми е едно такова миличко. И гледам към прозореца, където беше вип стаята, ех ....
Ние сме мнооого кисели от зъби, даже не си ядем манджите, кашля и да видим.
Иска ми се да следя темата за море в Гърция, ама кой има толкова интернет време, едвам смогвам и тук да пиша. Вече някои си почивате на моренце, браво и здравички да сте всички. Къде плажувате, маменца (или ще)? И как резервирате? За мами Софиянки препоръчвам хидропарка вятърните мелници в Горна Малина.
Жегите са направо непоносими, понякога взимам ДК с колата набързо. И вътре през горещата част на деня. Иначе сме до по тъмно навън семейно. Спокоен следобяд.

# 680
  • Варна

Виктор тази сутрин реши, че трябва всички да станем в 7 !! Та станахме... обикновено ставаме към 8:30, но уви... нещо неспокойно спа.

Моята щерка пък взе подобно решение в 5,35ч... Как ли не пробвах да я приспя..  Whistling

Марбела честито! Аз от лотарията най-много 5лв съм печелила. В точния момент те е навестил късмета , другият път повече.

Бебе2 Ама заповядайте ! Знаеш ли колко много ще се радвам да се запознаем офлайн.

# 681
  • Телиш/Плевен
Ехааа, Марбела, браво!!! newsm44
Другия път нека късметът е с повечко нули. smile3521 Hug Flowers Four Leaf Clover

# 682
Mar bella - честита печалба! Аз до сега печеля често, но по малко. Когато изобщо играя.
Elpet - честит рожден ден на Калоян - да расте здраво и щастливо дете!
Боже, как минава времето само - ние сме няколко дни преди да станем на 11 месеца, но пък за месец - два има доста постижения - изправи се сам, сега го тренира всеки ден и се държи за нещо прав, сам на може още, иска да ходи като го държа за ръце, иска да се люля на люлките, навън почти не спи, освен на дълга разходка, иначе само вкъщи на обяд - около 2 часа.
Повтаря по N- брой пъти на ден цялата фамилия, казва си ясно ДА като му дам нещо и го иска, или иска да прави нещо, след като го питам, осъзнато човече е вече. Като му се каже НЕ - определено разбира и повечето пъти слуша, но не винаги. Иначе е кротък и не мога да се оплача.
Правихме кръщене в неделя - вече е християнче!
Много съм щастлива! Много! Тържеството беше скромно, събрахме се най-близките от семейството! Много хубаво беше, и най-важното - кръстено е вече детето и малкото, и голямото!
Хубава вечер!

# 683
  • Варна
Добро утро!
Снощи Ади спа много неспокойно и сутринта имаше38 градуса. Изпи сихмлякото и половин шише вода и си я смъкна сама за около час. Няма никакви други симптоми. Играе си, изяде си втората закуска преди малко. Чудя се от какво може да е.  newsm78
Засега само ще я наблюдавам, че не ми се виси три часа в поли6линиката с нея. Много е сложно да се добера до лекарката й, а съм и сама, без кола. Дано не се повтори тази температура!

# 684
Дано да не е някой летен вирус, скоро да й минава!

Ние днес преоткрихме детската площадка - до сега основно в количката и на люлката. Днес се катереше по стълбите на малката пързалка, пързаляше се - с моя помощ, наблюдаваше с кеф от високо, лази в тревата, изправяше се на разни катерушки, искаше да ходи за ръка. За повечето от вас това едва ли са големи постижения, защото много от децата вече ги правят, но за нас е голяма работа, нали от скоро откри, че може да се изправя сам и сега тренира усилено Simple Smile

Сега спи и на два пъти проплаква в съня си. Погалих го малко по главичката - вир вода е - а не е завит. Слагам му една пелена - тънка, но той се развивиа и не настоявам. Само по боди и памперс е. Утре май ще пробвам само с тънка блузка или направо потник. Как спят вашите деца в тия жеги?

# 685
  • София
Моето спи по боди и тънко долнище на пижама. Следва да отбележа, че у нас е доста прохладно. Ако живеехме още в стария апартамент на осмия етаж, бебето щеше да спи по боди потник.

Влязох да се отчета за прощапулника. Търкулнахме питката, той отиде до нея, седна и започна да си чопли. Наложи се да привлека вниманието му към наредените предмети и си хареса химикалката. Simple Smile Мина и този ритуал, баба му е доволна, че се съобразихме с луната  Mr. Green Днес рахатясах, Борис цял ден в ръцете на баба си, чак взе да ми липсва малко квичене да чуя. Оаквам да си навакса през нощта.

# 686
ToHu_  може ли да обясниш за фазите на луната - каква връзка имат с прощъпулника? Стана ми любопитно, а и с баткото не съм се съобразявала, а е доста спънат, та може този път да взема да го направя - току-виж малчо ходи по-нормално  Joy

# 687
Ние сме при майка,якоооо жега,течем,не можем заради дртето климатик да пуснем.МС е с мнооого дълга коса,просто е все мокра главата,поне до РД ми се иска.После ще видим до колко ще я стрижем,искам поне веднъж "0" номер за да се сгъсти,не че има нужда де  Joy Сега спи по памп и потник,дори не завивам,той веднага рита и се събужда.Сутрин раното мятам чаршафче.От 2 дни дадох вечеря и след 2ч АМ и човека си спи до 8ч сутринта.Това е невероятно човек да поспи.И ДК тук я яде,ама нещо се мота 100ч с храната,за млякото е цар.Някой има ли 4 твърди хранения и 2 АМ,не ми се маха АМ сутрин и вечер,сутрешното мога де..

# 688
Някой има ли 4 твърди хранения и 2 АМ,не ми се маха АМ сутрин и вечер,сутрешното мога де..
Ние сме така ( а и май повечето вече). Закуска, втора закуска, обяд, следобедна, вечеря + вечерно кърмене ( сутрешното от 2 дена го махнах, че искам да отбивам).

# 689
Привет!
Ние сме със закуска, обяд, следобедна, вечеря и преди лягане АМ. Сутрин не се събужда за мляко и затова сме направо на закуска.
Дребчо май сам си промени режима от 3 дни. Поне засега е така. Става по-рано (  Close ), заспива към 9:30 до към 11:30 и после от 14 до 16 пак спи. Както се притеснявах, че му е калпав режима сам си го промени.

Утре ми е рожденик  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Знам, че и вчера го повторих, но се вълнувам много  Laughing Ще го водим в един детски център, май подходящ и за бебоци, за да се почувства уж специален, иначе ще празнуваме в неделя подобаващо.

Иначе сега спи с боди с къс ръкав и отвит. Като е по-гладно го пъхам в чувал.

Тони - и сега какво писател ли ще го правим, журналист ли?  Mr. Green А може би романтичен поет?

Марбела честита печалба.

Общи условия

Активация на акаунт