Истинско кисело мляко?

• 6 224
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Ел би не слагат разбира се...това не го коментираме, казах, че търсихме мляко без излишни добавки което да ни пасне на вкуса, сладки млека като Боженци и Верея не ни допадат например.Преди това купувахме Еко Рима, когато го намерим, Дълго време консумирахме и Домлян, Сега ядеме и Пършевица, Тертер няма да коментирам....

# 16
Ние напоследък ядем на Бор Чвор - Про Биотик, много ни харесва,но дали е читаво да кажат експертите Simple Smile

# 17
  • София
Има огромна разлика между "във всяко друго на пазара има нишестета"  и "казах, че търсихме мляко без излишни добавки което да ни пасне на вкуса"

Аз питах как се разбра, че във всяко  мляко на пазара, освен това, което сам си си направил (то не е на пазара) има нишестета, лаборанта явно не е доказал точно това?

# 18
Туко що попаднах на този клип http://bgkef.com/Test-na-balgarski-kiseli-mleka-Koi-sa-istinski-i-koi-ne-VIDEO

Точно това което го ядем,го отхвърлят  Shocked

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 21:36 от jukia

# 19
  • София
Ами аз понякога си заквасвам и в къщи, балкан разлика не виждам. Въпреки, че аз предпочитам по-сладко мляко и си го заквасвам да ми е такова. С домашно, пълномаслено прясно и ел би(и с други пробвах, това най-ми допада за закваска), пробвах и някаква суха закваска, но не ми се получи нищо два пъти и не смятам повече да си хабя млякото с нея.

# 20
Има огромна разлика между "във всяко друго на пазара има нишестета"  и "казах, че търсихме мляко без излишни добавки което да ни пасне на вкуса"

Аз питах как се разбра, че във всяко  мляко на пазара, освен това, което сам си си направил (то не е на пазара) има нишестета, лаборанта явно не е доказал точно това?

Никъде не съм писал, че всяко друго на пазара има добавки.А отностно домашното квасене...Ел би продават и закваска за домашна употреба...

# 21
  • София
Да, но с отговорите ти излиза, че подкрепяш твърдението, разбира се, приемаме го като недоразумение, породено от вида общуване.. не рядко става.
Суха закваска знам, че имат, обаче около нас няма, а не желая с поръчки да се занимавам за една закваска, нито имам  доверие, че ще ми е ятранспортират правилно.

Общи условия

Активация на акаунт