Отговори
# 450
  bouquet  Честито и тук на Галчето! Да е жив и здрав малкият Даниел  Heart Eyes
 И аз започнах да изпадам вече в паника. Почти не съм мигнала снощи, в главата ми са само сценарии - постоянно мисля какво ще се случи ако не издържа до датата за секцио. Опитвам се да мисля позитивно, защото нямам никави предпоставки бебето да бързо, но... психиката е голяма работа. Явно историята с приятелката ми, ме кара да се вкарвам във филми. Още не съм се чула с нея, дано всичко да е ок  Praynig
А мамите, които вече сте в 9 месец, от коя седмица бройте, че сте влезли в него?  newsm78

# 451
Честито на мама Галетоbouquet
Тук съм момичета, нямам много време за това не пиша. Hug Ще помоля за предложения на заглавия и Никки, да направи следващата тема. Praynig

# 452
Здравейте Майчета от сутринта се захванах да изгладя последните неща и да си стегна багажа да си е ми е готов в на половина др седмица ще го оправя на пълно ..

Да почерпя и тук виртуално  днес моите Мама и Тати празнуват сребърна сватба .Пожелавам им да стигнат и да минат и диамантената и и след нея ,и винаги така да се обичат  Heart Eyes.И честит 9 месец на всички който вече влязохме s Heart Eyes от днес вече и аз съм 9 .С пожелание за спокойствие и търпение  Heart Eyesи мн успешни Финали
Bloomie-Календарния се брой от 36 седмица Simple Smile
Честито и тук на   Галето да са живи  и здрави тя и бебчо  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 09:22 от tatqna89

# 453
  • Пловдив
Честито на Мама Галка! Да й е жив и здрав Даниел!

Аз за гърлото съм много доволна от ето тези бонбони:

По-скъпички са, но определено по-добри според мен. Има ги и във вариант за деца - овкусени с мед.

# 454
Mother of proncess,точно ти ли се сдухваш така LaughingИзбий си глупостите от главата.Когато и да се замислиш за предстоящото ,опитай да го избуташ от ума си.Така сценария няма да може да се развива.Аз лично знам доста истории за секциото например,температури усложнения и т.н.Но когато и да ме налегнат,а и на мен ми се случва да се будя с тези мисли,си казвам ооо сега е време за спане не за глупусти,и спирам да мисля.Старая се да не влизам в филми,защото в крайна сметка,едва ли ще налучкам точно какво ме чака.А и каквото е писано това ще стане.Дано Господ е с нас ,и бебчетата да  са с късмета си,това е важното.Опитай така,действа.Аз по принцип съм много тревожна и лесно се шашкам,но това при мен действа.В крайна сметка,каквото стане,тези неща не са под наш контрол.Момичета аз тази нощ се събудих в 4ч.от ритничета.Бебчо така мило си риткаше и сякаш си играеше,това продължи около 20мин,в който се почуствах ,като вече родила.Някак си припомних ,как сина ми се будеше към 5-5.30ч.да яде и после хич нему се спеше, а се носехме и си играехме.Та така и тази нощ,трябваше да изчакам не родения още господин да се налудува и да ме остави да поспя още малко.Май и той ще е ранобудник.

# 455
Галка честито момченце.  bouquet

# 456
Честито на мама Галка  Heart Eyes Днес е ден на здравния работник в България, честито и на празнуващите  Hug
Мами да ви попитам имате ли болки в кръста и подобни на менструални?  Знам,  че трябва да почнат подготвителните контракции,  но трябва ли да са болезнени? И корема ми се е смъкнал надолу, а имам още време в 35с и 2дни съм.

# 457
  • В градината...
Честит син на мама Галка, много да ви радва   bouquet

# 458
Честит син на Галка   bouquet

Чакаме всички родили с малко информация, как са, какво става  Embarassed Тайга при вас как е? Близнаците, Цветето?

renji така е, напълно съм съгласна. Винаги така размишлявам, сега нещо тука няколко дни се отпуснах  Crazy

# 459
в листовката на Стрепсилс изрично пише, да не се приема от бременни жени след 7мия месец !  #Cussing out

Честито на Галка и тук, живи и здрави и мноого щастливи !

за тази промоция на бебешка козменика Мустела, във всички аптеки ли е или само в конректни ?
и още едно въпросче, очичките на бебенцето с какво се почистват - със сребърна вода или със физиологичен разтвор ?

# 460

за тази промоция на бебешка козменика Мустела, във всички аптеки ли е или само в конректни ?

Не е в конкретни аптеки, а където намериш,понеже са до изчерпване на количествата Simple Smile

# 461
Да кажа за лекарствата за гърло и всичко останало. Моята док ми каза, че мога да приемам всякакви хомеопатични когато бях болна, но нищо друго (но това беше към 3ти месец и не знам дали правило важи и за сега). За гърло мога да ви кажа аз какво съм пила- тонзилотрен, но пак казвам питайте си докторите и не взимайте съвет от никой друг !!! Може и да не са много компетентни всички, но все пак повече са чели от нас. Друг е въпроса, че ако 6-то ви чувство подсказва че нещо не е правилно, тогава потърсете и друго мнение. Това горе долу се отнася за всичко свързано с доктори...

# 462
Честити бебчета на вече родилите, да за здрави и щастливи.
Аз скоро влизам в 9 месец, но сега покрай празниците понеже съм при родителите си взех и багажа с мене.  Знам ли бебто какво е намислило, имайки опит с каките, които ни изненадваха.
Да питам някоя мама дали утре ще ходи в магазин Лабиринт в Люлин на училището. Аз мисля да отида, че съм наблизо.

# 463
Здравейте и от мен!
Честито момче на мама Галка!   babyuu
Момичета от вчера ми е много зле, имам запушен нос, едва дишам, а да не говорим каква дълбока кашлица имам smile3515.  Утре имам час за консултация и с маска ще тичам при доктора да каже какво да правя. Цяла бременност издържах и сега преди финала Sad ... Взимам прополки само и пръскам физиологичен разтвор в носа, за други неща не смея да взимам. Имам една седмица да се оправя, че на 16-ти трябва да влизам в Майчин дом и след още някой ден би трябвало да е секциото, но ако не съм се оправила незнам Sad .

# 464
Честита рожба на мама galka85   bouquet Нека  малкото  създание бъде живо и здраво,да расте в мир и спокойствие и да има много късмет в  живота!

Искам  да попитам Бургаските мами при кой педиатър ще записвате вашите бебоци?

Общи условия

Активация на акаунт