Отговори
# 435
  • В градината...
Д. Димова

# 436
Здравейте момичета , моля за съвет относно лекарствата....
Усещам ,че гърлото започва да ме драска.... и ме е страх да не слезе надолу......знам че можем само Парацетамол да приемаме , но примерно един Стрепсилс за смучене би ли навредил??? newsm78

# 437
Пробвай с нещо хомеопатично, хем и ти ще си спокойна Simple Smile или с нещо изцяло билково- прополки примерно

# 438
Може да смучеш и Стрепсилс, макар че според мен не е много ефективен. Wink

# 439
  • София
Здравейте момичета , моля за съвет относно лекарствата....
Усещам ,че гърлото започва да ме драска.... и ме е страх да не слезе надолу......знам че можем само Парацетамол да приемаме , но примерно един Стрепсилс за смучене би ли навредил??? newsm78

И на мен Прополки ми каза доки като покашлях преди време.

# 440
Аз вчера бях на преглед - бебка била малка - с 2 седмици назад и ми предписаха съдоразширяващо - дузодрил. Хм, всеки път различно мерят - един път била назад, един път била добре. А е толкова относителна тази техника, само нервни кризи ми създава  ooooh!
Perunika, на предпоследния преглед моята доки ми каза, че малкия изостава с около седмица и също ми предписа дузодрил, който пих в продължение на 2 седмици и веднага отидох да ме прегледа - каза, че е наваксал и вече се движи в норма, но честно казано съм чувала за много случаи с разминавания и не винаги това, което се вижда е съвсем точно, така, че не се притеснявай. Simple Smile
Относно покупките, аз вече купих всичко по списъка от болницата, снабдихме се с дрешки и шишета - избрах стъклени на Авент, кърпички взех Pampers Sensitive, козметика - Мустела, количката капарирахме миналата седмица, но нямаха в наличност цвета, който избрах и утре ще ходим с ММ да я вземем, креватчето е поръчано...Общо взето съм готова с покупките, вече имам и записана дата за секцио: 15.05 и всяка вечер започнах да сънувам операционни и доктори  Confused

# 441
И аз прополки съм взимала за гърлото, май помагат, ако не е по-сериозно положението.
Относно градът, в който живее приятелката, да кажа, че става въпрос за Етрополе. Не ми се коментират изобщо лекарите.
А за тоновете на мен от сряда ще ми пускат всяка седмица, но не разбрах всяка седмица ли ще ме преглеждат или само ми пускат тонове и си тръгвам. Как е при вас?
 newsm78

# 442
И аз прополки съм взимала за гърлото, май помагат, ако не е по-сериозно положението.
Относно градът, в който живее приятелката, да кажа, че става въпрос за Етрополе. Не ми се коментират изобщо лекарите.
А за тоновете на мен от сряда ще ми пускат всяка седмица, но не разбрах всяка седмица ли ще ме преглеждат или само ми пускат тонове и си тръгвам. Как е при вас?
 newsm78

При мен няма запис на тонове, слуша ми ги само на консултация, която вече е през две седмици.

Нещо взех да се спичам от раждането, което е изключително нетипично за мен  Rolling Eyes Тази нощ като се събудих към 2-3 часа и от тогава само сценарии за раждането  ooooh! До сутринта не съм мигнала. По всякакъв начин се развиваха неща, направо луднах  ooooh!

# 443
  • София
galka85 си има прекрасен син - Даниел, роден в 21:42ч
Нека и е честит, да ги радва и да им е много здрав Simple Smile

# 444
Честито на мама galka85, нека се радват на едно прекрасно нежно и много здраво дете   bouquet Hug

# 445
  • Монтана
galka85 Честита рожба,да и е живо и здраво,само радост да носи.

Нели Янакиева
Аз също имах проблеми с гърлото,и АГ ми каза,че мога да смуча Степсилс и да пия сиропа Стодал.

# 446
Честито на мама galka85, бързо възстановяване и чакаме подробности!

# 447
  • Варна
Честит син, Галка! Нека расте здрав и щастлив!
Надявам се, че и двамата сте добре!
  bouquet

# 448
  • София
Галка, поздравления. Да е жив в и здрав и много радост да ви носи. Леко възтановяване Flowers Sunflower

# 449
  • Бургас
Привет девойки   bouquet
И аз няколко страници не съм се вясвала, но тези дни посрещахме много гости и имах доста работа.

За тоновете - почвам ги от тази седмица т.е. 36 г.с. всяка седмица, само тонове. Прегледът беше днес, следващия е на 24.04, ако до тогава все още сме 2 в 1.

Гале, честит син!

Общи условия

Активация на акаунт