Бяло течение.Гинеколог Бургас

• 2 699
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте на всички!! Имам голям проблем с това бяло течение и ходих при трима гинеколози изписваха ми лекарства (антибиотици свещички) ..Изчезва за седмица две и пак се появява. Моля ви незнам какво да правя вече,страшно неприятно е.препоръчайте някой добър гинеколог в Бургасс  Sad Sad Sad Няма изчезване ужасно упорито е

# 1
  • Варна
Аз мога да ти препоръчам това  http://lechenienagabichniibakterialniinfekcii.com/index.php   варбургия и съдерландия, вземат се заедно , на мен това ми помогна!  Peace

# 2
Аз мога да ти препоръчам това  http://lechenienagabichniibakterialniinfekcii.com/index.php   варбургия и съдерландия, вземат се заедно , на мен това ми помогна!  Peace

А това за всякакви видове инфекций ли е? Незнам вече съм разочарована от всякакви лекарства.Колко изследвания и какво ли не правих...... И твоето течение със миризма ли беше или без??. Ще очаквам отговори и за гинеколог .Благодаря предварително на всички

# 3
  • Варна
Не, нямах миризма, но в Бургас ме съмнява да откриеш добър лекар, в каквато и да е област!

# 4
  • Варна

А това за всякакви видове инфекций ли е? Незнам вече съм разочарована от всякакви лекарства.Колко изследвания и какво ли не правих...... И твоето течение със миризма ли беше или без??. Ще очаквам отговори и за гинеколог .Благодаря предварително на всички
     Отвори страницата и виж вляво на продукти, там е описано подробно.

# 5
Пробвай в Поморие, д-р Попов  Peace

# 6
  • Бургас
Прочети тази статия:
http://www.puls.bg/health/inquisitive/news_1786.html
Може и да не е това, но го провери като вариант.Важно е и с какво се храниш.

# 7
Пробвай в Поморие, д-р Попов  Peace

А доктор Попов работи ли със здравна каса ако може да попитам?

# 8
Мисля, че не.

# 9
# 10
  • Варна
Не съм от Бургас,за да препоръчам лекар.
От както се помня имам бяло течение.Общо взето от ученичка.При всичките изследвания,излиза Кандида Албиканс.Не знам при теб дали е това.При мен беше с неприятен мирис.Обостря се при стрес,намален имунитет,някои храни.Пила съм  Дифлукан,Микомакс и др. подобни,а също и кремове и глобули.Но всичките те бяха с временен ефект.И после пак всичко се повтаряше.
От интернет научих за Цитросепт капки.Пие се по схема.На мен това ми помогна.

# 11
 Поморие- smile3525 smile3525др.Попов
Гарантирам за него!
След 7 неуспешни курса на лечение в София при трима доктори,,специялисти",
хиляди левове за лекарства , иследвания,и прегледи на частно и за мен и за мъжа ми(понеже ,,светилата , smile3533,не работят със здравна каса).На всичко отгоре като няма резултат казват ,че това било нормално гъбичките били много упорити.
Накрая се предадох и спрях да ги лекувам бях се примирила че ще съм с гъбички цял живот.
На шега отидох при д-р Попов -1 курс на лечение и вече 4г.нямам никакви проблеми.
За Бургас нямам впечатление ,но и честно казано тепърва не бих експериментирала. smile3501 smile3501 smile3501

# 12
Поморие- smile3525 smile3525др.Попов
Гарантирам за него!
След 7 неуспешни курса на лечение в София при трима доктори,,специялисти",
хиляди левове за лекарства , иследвания,и прегледи на частно и за мен и за мъжа ми(понеже ,,светилата , smile3533,не работят със здравна каса).На всичко отгоре като няма резултат казват ,че това било нормално гъбичките били много упорити.
Накрая се предадох и спрях да ги лекувам бях се примирила че ще съм с гъбички цял живот.
На шега отидох при д-р Попов -1 курс на лечение и вече 4г.нямам никакви проблеми.
За Бургас нямам впечатление ,но и честно казано тепърва не бих експериментирала. smile3501 smile3501 smile3501

Много ти благодаря,след празниците ще пробвам. Весело изкарване !!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт