Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 33

• 56 380
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ооо, разбира се, че няма грозни цветове  Peace Просто на мен всички ярки и слънчеви цветове не ми въздействат добре, дразнят ме. Може би затова не обичам и златно. Тъкмо си мислех как нямам нищо жълто в къщи, обаче пък имам много зелено, а нали то е смес от синьо и жълто. Та значи имам жълто под прикритие  Mr. Green
 spam2
Скрит текст:
Това ме подсеща за една случка от детството, когато една приятелка, която се казваше Мария каза на друга приятелка, която се казваше Мая, че са адашки, само едно "ри" липсвало по средата.  Grinning Та и мойта работа така.

# 31
Благодаря,Ема за отговора!До няколко дена ще пусна снимки да добиете представа.Сиво харесвам,но хич не ми се иска пак плочки да слагам. newsm78

# 32
  • Варна
За да съм в тон с темата днес купих САМО ЖЪЛТИ теменужки за градината. Ако имаше жълти карамфилчета и тях щях да купя.

На Барба завиждам неблагородно за Русо. Пусни поне малко снимки, де. Бъди дразнител до край.

# 33
  • София
Тук стилът много ми допада и жълтото не ми пречи  Laughing
Едно поздравче за Богиня:
Скрит текст:
С кого си на тази снимка, ако не е тайна  Wink

# 34
  • На брега
За да съм в тон с темата днес купих САМО ЖЪЛТИ теменужки за градината. Ако имаше жълти карамфилчета и тях щях да купя.
Аз пък заради хортензиите ти, които обсъждахме тези дни, взех хортензия. Само червени имаха. Сега седя, гледам я и се чудя къде да я засадя. Цветаря каза на полусянка. И мъх разсаждах Mr. Green! Подлудихте ме! Въздържах се да го полея с бира, защото чак тогава съседите щяха да звънят на спешния телефон.

# 35
    Щом сте на тема жълто - за северна стая е много стоплящо...
    Едно от любимите: http://www.houzz.com/photos/29466/living-room-eclectic-living-room-los-angeles

# 36
На мен синьо и жълто са ми любимите цветове за цветя. Ето това е съвършената комбинация:

Тук стилът много ми допада и жълтото не ми пречи  Laughing
Това ми се струва, че е идеалното жълто за Блонди.

За моята кухня си представях по-наситено жълто, като това. Дори намерих подходящия плат, но след това в мен заговори практичната дева.....представих си как ще избелеят с времето, кухнята ми е южна и докато не съм там, пердета винаги са пуснати, как ще трябва непрекъснато да ги пера, все пак това e кухня, а на всичкото отгоре ме мързи и да ги шия и сигурно щях да ги дам на някой да ми ги направи и щяха да ми излезнат цяло състояние и така нататък, и така нататък...

А тези пердета, както и тези в заглавната снимка са божествени, но то не е само заради цвета Simple Smile

# 37
  • Варна
Ема, а пък хортензиите ми са сини  Flutter
Нова, предлагам да ги поливаме контрабандно и по тъмно.  И хортензиите здрави, и съседите спокойни, а и ние - живи и без права лопата по челото.

Брей, ще започна и аз да го харесвам това жълто. Досега никак не разбирах страстта на майка ми по този цвят.

# 38
Бих си направила жълта стая, ако имах къща с 20 стаи, всяка в различен цвят и ще им се радвам според настроението ми.  Grinning

# 39
Нова, червени хортензии никога не съм виждала.  Thinking само розови, бели, лилави, сини, зелени.

# 40
  • софия
Живях в жълта холокухня 10 години, с жълти кухненски шкафове и жълти стени. Ама бледи  Sunglasses
Иначе тези съм си ги харесвала преди време от тази нататък.
И въобще харесвам си жълтичко аз, някакси ми пасва на душевността  Laughing

# 41
аз пък май най-накрая открих плочките си за баня Simple Smile по някаква уникална случайност се продават и във Варна , че даже към момента са и с доста понижена цена Grinning

# 42
  • софия
Арчо, жестоки са, купувай!

# 43
Ммм да и на мен ми харесват тези пчелни плочки.
Загледах се в този преход м-у ламинат и теракот:
https://www.pinterest.com/pin/429812358162084532/
Някой виждал ли го е на живо? Здравият ми разум и инженерна мисъл отказват да приемат, че е възможно да се изпълни по този начин, и да работят добре съвместно двата материала , а преди време мисля barba беше показвала такъв преход без лайсни между бял теракот и естествен паркет?

# 44
Ммм да и на мен ми харесват тези пчелни плочки.
Загледах се в този преход м-у ламинат и теракот:
https://www.pinterest.com/pin/429812358162084532/
Някой виждал ли го е на живо? Здравият ми разум и инженерна мисъл отказват да приемат, че е възможно да се изпълни по този начин, и да работят добре съвместно двата материала , а преди време мисля barba беше показвала такъв преход без лайсни между бял теракот и естествен паркет?

колежке това с дървесния фладер също е гранитогрес Simple Smile

edit : моята инженерна мисъл също казва че работата на двата материала е немислима - имат различни коефициенти на разширение двата материала . ако са еднакви както е в случая на снимката по може .

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 22:44 от Archo

Общи условия

Активация на акаунт