Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 33

• 56 370
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Арчо, много хубави тези плочки. Къде ги продават?  Flutter

# 46
верно са много хубави
да не станат форумните плочки  Grinning

# 47
тук , но като гледам май има само две едноцветни серии и една на която растера и не се вижда много много . За това ще се ходи на място да се гледа , а може и да излезе че предлагат по поръчка и бленуваните от мен оранжево-жълто-бели кошери Grinning

# 48
колежке това с дървесния фладер също е гранитогрес Simple Smile
Ха, ако си прав, трябва да си сменям очилата май. А дори не харесвам теракот с дървесен фладер...
Archo, избери си по - неутрални цветове за банята (тези които си показал са си супер), вероятността да ти омръзне доста намалява.
Винаги съм считала за правилен подход, скъпите покупки за едно жилище (особено ако е твое, а не проект за клиент с ясна визия какво иска за себе си) като бани, кухненско обзавеждане, настилки и облицовки (ако има такива ) да са по - "обрани" откъм цветове и моментни модни тенденции.

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 23:11 от pep_si

# 49
фугата между "дъските" ми се вижда прекалено голяма за да е каквото и да било дървено покритие , а и ако е дървено къде му е лака Simple Smile

# 50
  • Варна
Защо ли не се изненадвам къде се продават  Wink
Много съм доволна от тях. Всичко си взех от Топгруп. Побърках ги милите, но те се оказаха корави.

# 51
аз тъкмо търсех отзиви за тях , но щом и една Богиня е доволна какво остава за нас пеизаните Grinning

# 52
  • Варна
Мога само огромна реклама да им направя. Изключително отзивчиви, любезни и кадърни хора са. Нещата, които предлагат са наистина качествени и по-различни от масовката. И винаги има нещо на промоция  Wink

# 53
И аз одобрявам Топ груп като доставчици. Поддържат си наличности на качествените стоки с години напред, което е важно в случай, че ти се налага ремонт след известно време.
Archo, напоследък има едни ламинати с фрезована фуга на ламелите, те не са лакирани естествено, но имитират дюшеме.

# 54
  • Варна
От Керамо предложиха такива, вместо онези ромбоидни, за които още нямам отговор, но утре ще погледна мейла.
А тук има цветни
http://caem.bg/824,Гранитогрес-на-equipe-серия-hexatile-brillo.html

# 55
аз пък май най-накрая открих плочките си за баня Simple Smile
Цялата баня ли мислиш с тези плочки да е?

# 56
аз пък май най-накрая открих плочките си за баня Simple Smile
Цялата баня ли мислиш с тези плочки да е?

ами да . само не знам дали стават за под , но това ще ми кажат в магазина

# 57
Няма ли доста шаренко да стане? И да я смалят оптически?

# 58
аааа вие ме питате за тия лъскавите ли - не тях изобщо не съм си помислял да ги слагам . едноцветни ще са - сива гама

# 59
Пфууу и мен ме заразихте с това жълто. Twisted Evil  Знаех че не трябва да влизам пак в тая тема, ама нА, като наркоман в абстиненция  Mr. Green
Аз лимоненото жълто и охра не ги харесвам, особенно откак неговата мода оля всички стени на всички панелки по всички квартали и стигна и до такива култови места на мутробарока като Слънчев бряг. Но горчица харесвам, много нежно седи с любимото ми сиво и тъмно синьо. И....вчера отидох при майстора и си смених поръчката(за трети път  ooooh! ) за горчица . Харесва ми как седи и на естествено дърво, а и татамите като поостареят стават в този тон.  Та и аз луднах от пролетта ли, от темата ли....

Не отговорих за лъжежасмина - много лесно се гледа, увива се около всичко и крие огради, зелен е винаги, НО при нас е топло, не знам на студен климат как ще даяни.

bouquet благодаря за темата.

Имоля за мнение  Praynig Нали ме знаете, че аз карам по рецептата "малко ИКЕА, малко Иймс" -  какво мислите за това турнато на това като пети стол отстрани. Знам че масата е тясна и ще е бутаница, ама все пак?

Общи условия

Активация на акаунт