Смешки от форума - 18

• 84 096
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Телиш/Плевен
Дано сега, като се поинтересува за наградата, да й я дадат. Joy

# 601
Дано сега, като се поинтересува за наградата, да й я дадат. Joy
Дано. Ама медалът за майка-героиня в последно време е тиквен.

# 602
Цитат
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали някой хотел първа линия на красив остров, база all inclusive като наистина всичко да си е включено, в този хотел да ходят рускини, защото тази година имах почивка в прекрасен хотел в Турция, но жените бяха само баби, а аз съм ергенче и за мен това е важно.

# 603
Цитат
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали някой хотел първа линия на красив остров, база all inclusive като наистина всичко да си е включено, в този хотел да ходят рускини, защото тази година имах почивка в прекрасен хотел в Турция, но жените бяха само баби, а аз съм ергенче и за мен това е важно.
Задължително рускини, само те не са баби, не Naughty

# 604
  • Бургас
Цитат
И аз имам един въпрос към вас знаете ли колко е наградата за второ дете,аз също нямам стаж,а за тази награда от 150 лв аз с първото дете не можах да я получа защото съм била родила по-рано дали ме излъгаха или е така не знам,но този път ще се поинтересувам.
Бих й дала "наградата" от 150лв, за да спре да ражда повече.

Тони, не те ли е срам да си от Видин, а да правиш забележки за правопис.

Цитат
Държи да е остров, за да няма къде да избягат в панически ужас рускинчетата ли?

# 605
  • Бургас
Малък лапсус  Laughing
Цитат
Отсреща е и острав Кос, който както си бяхме намислили посетихме. Там има също крепост от времето на рицарите-хоспиталиери, много останти от древногръцко време. За 2.10 евро билет с обществения транспорт за 10 минути ви води и до асклепиона, светилище и терми, където самият баща на медицината Хипокрак (който е от този остров) е лекувал.

# 606
  • Euskal Herria
Цитат
Ееее, ама сте лоши... Че препоръчайте на ергенчето, де... Около нас няма остров, иначе бих казала  Grinning. Пък и баби доста има по плажовете...

# 607
  • Бургас
Цитат
Ееее, ама сте лоши... Че препоръчайте на ергенчето, де... Около нас няма остров, иначе бих казала  Grinning. Пък и баби доста има по плажовете...
Мога да му препоръчам остров св.Анастасия до Бургас. Хем има рускинчета през лятото, хем острова е супер малък и няма къде да бягат.

# 608
  • Ямбол
хем е на първа линия срещу нефтохима.

# 609
Препоръчаха му - Сахалин. Mr. Green Младежът иначе в Гърция търси. Crazy

# 610
Цитат
Здравейте, на детето ми предстои да постъпи в ясла и се чудя какво е обичайно да се носи първия ден като подарък на сестрите, които ще го гледат. Благодаря предварително за споделения опит и идеи. 

# 611
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
Здравейте, на детето ми предстои да постъпи в ясла и се чудя какво е обичайно да се носи първия ден като подарък на сестрите, които ще го гледат. Благодаря предварително за споделения опит и идеи. 

Tired ей така ги научихме все в ръцете ни да гледат и ако някой не носи...

# 612
Да, никак не е смешно. Тревожно е.

# 613
Цитат
Е ако нещата от живота са, да си дебел застаряващ чичко, да спукаш гума на невзрачната си кола, да спре до теб Яна Маринова, да ти я смени гумата и после съблазнително да ти остави номера си, защото...  ми така! ехааа къде го тоя живот???

# 614
  • София
Това от мъж ли е писано? Да не е слънчасал?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт