Смешки от форума - 18

• 84 198
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Няма лошо да не си перфектен. Аз също винаги съм бъркала пълният член, а съм чела правилата за използването му хиляди пъти... Но е и факт масовата неграмотност. Пред очите ми са най-малкото две деца, които са под всякаква критика. Дай им пари за кафета, цигари и перчене и нищо не ги интересува. Няма интереси, няма хобита, няма желание за нищо. Що за век, що за свобода, не зная на къде отиваме така...
Ако имаше пате с мустачки, веднага сменям аватара!!!  Mr. Green Crazy

aaaaa, недей. по-добре си кашляй Simple Smile

# 361
# 362

И още:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 11 май 2015, 15:14 от Как` Сийка

# 363

Цитат на:  link=topic=841162.msg30777393#msg30777393 date=1431186629
Но вчера до един контейнер намерих разни чинии и като се прибрах, видях, че едната чиния е от същия сервиз, от който си бях намерила супник и сосиера до една друга кофа...

Цитат на:  link=topic=841162.msg30777417#msg30777417 date=1431186870
След малко и аз ще мина покрай контейнерите, събота е и булките са запретнали ръкав.

# 364
  • Бургас
Но вчера до един контейнер намерих разни чинии и като се прибрах, видях, че едната чиния е от същия сервиз, от който си бях намерила супник и сосиера до една друга кофа...
След малко и аз ще мина покрай контейнерите, събота е и булките са запретнали ръкав.
Това да не е от темата за невероятните спестовници  Grinning

# 365
Не, от темата "Нашите second hand находки".

# 366
На колко фронта риете ?
И как се справяте?   Няма да давам примери, защото искам да прочета мненията на войници, не на плямпала.   bouquet

И умувам, и се чудя какво се пита, ама съм си плямпало, та няма да пиша.

# 367
Ко? Ко речи?

Цитат
моля да ми дадете  съвет  харесвам ми силиконовите чорапи и се чудя дали още някой ходи с тях.Интересуваме кога ходите с тях пролет или зима и с какво къси поли илидулги поли ще се радвам да ми помогнете

ooooh!

# 368
  • Ямбол
Това да не е онзи чорапения?

# 369
# 370
Това да не е онзи чорапения?

Той е май. Тъпо и упорито си пуска темите за силиконовите чорапи.
Те го трият, то пак си пуска. Laughing

# 371
Сега последно - бедните африкански деца ще ги спасяваме от гладна смърт с картофи и/или осиновяване, или ще ги облъчваме, за да не се увеличават?

Цитат
За мен това са откачени хора. Не обичам домашни любимци, имаме си помиарче на двора, не го водя на кучешка детска градина, храня го с остатъците от нашата храна.
Ако имам 1200 лири за куче бих осиновила едно дете с увреждания, което никой не иска с цел да му направя живота по-добър. Ай сиктир от презадоволени егоисти.

Цитат
Аз съм никоя, обаче точно от това са конфликтите по света, от презадоволения запад, където хората харчат по 1200 лири за кучешка детска градина и от бедната част на света, където нямат пари за образование на децата си. Пък после тероризъм, глобално затопляне и пребито бебе. Всичко е свързано и идва от неправилното разпределяне на благата. Защото едни живеят прекалено добре, полагайки същите или дори по-малки усилия от други, които живеят прекалено зле.

Логика ли бе, да я опишеш. Пребито бебе заради глобалното затопляне заради кучешката детска градина.  ooooh!

Цитат
Човек които харчи такива пари за кучета, не ми прави добро впечатление и не бих искала да е сред приятелския ми кръг. Същото ми е мнението по отношение показността при дрехите, обувките и т.н.
Виж ако похарчи същите пари за образованието на децата си е друго нещо.
Които както иска да си харчи парите, според мен всеки следва да се замисли колко е егоистичен и самовлюбен и когато утре той или негови близки пострадат от терорист или психясал медицински работник, не да крещи разпни го, а да си помисли той какво е направил за да бъде света по-добро място за живеене. И хората по - щастливи.
По домашен бит и техника на сина ми трябваше да носят картофи и репички и да ги забучват с клечки като  създават някакви животни. Може би трябва да се тълкува като изкуство, де да знам. Синът ми вика: простотия мамо - хората по света гладуват, ние тук хабим храната. На мен ми стана приятно, че все нещо от това което му говоря е разбрал.
По отношение на трите деца-  аз лично съм против,  в световен мащаб трябва да има превенция срещу раждането на много деца. В Европа няма такъв проблем, но африканци, азиатци и индийци трябва да бъдат облъчени срещу това нещо. Иначе ще се самоунищожим.
Глупаво е да гледаме само нас в момента, добре е човек да е поне малко отговорен за децата си и внуците си.

# 372

Могат да наминат и покрай контейнера на KFC-ах какви кълчици стърчат от там...мммм

# 373
  • UK
Тук е редовна практика да оставят стари, ненужни но все още годни за употреба неща пред вратата на къщата си с бележка "вземи ме". От чинии до перални. Да не говорим за магазините към благотворителните организации, получаваме дарения от всякакъв тип, които продаваме  и парите отиват за благотворителност. Всякакви хора пазаруват в тези магазини, включително такива, които ми оставят дарения от рокли на Баленсиага и Карън Милън, кашмирени пуловери Ралф Лорън и тн.

# 374
  • Бургас
Тук е редовна практика да оставят стари, ненужни но все още годни за употреба неща пред вратата на къщата си с бележка "вземи ме". От чинии до перални. Да не говорим за магазините към благотворителните организации, получаваме дарения от всякакъв тип, които продаваме  и парите отиват за благотворителност. Всякакви хора пазаруват в тези магазини, включително такива, които ми оставят дарения от рокли на Баленсиага и Карън Милън, кашмирени пуловери Ралф Лорън и тн.
"Там" - да, ама тук  Rolling Eyes
Аз лично бих и съм купувала дреха ВУ, ама да взема нещо, хвърлено на улицата или още по-зле - в контейнер за боклук - няма нужда. Не съм опряла за едни чаши, които в магазина струват 10лв, та дори и повече. Това да вземеш от боклука нещо, което струва левчета от магазина, за мен си е чисто клошарство/вехтошарство, продиктувано от някакви психологични причини.

Общи условия

Активация на акаунт