Смешки от форума - 18

• 84 200
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
  • UK
Нали не е било в боклука, а до него? Хората често оставят до боклука годни за ползване неща. Аз не съм си взимала нищо от там, но съм виждала оставени торби с дрехи и играчки. Просто тук ги оставят пред къщите си, понеже живеят в къщи. Аз съм си взимала така едни рафтчета за книги, просто хората правеха ремонт и бяха оставили навън два големи гардероба и въпросните рафтчета. Има и кутии оставени на различни места, примерно пред супермаркетите, в които да пуснеш стари дрехи, обувки и тн, и пак отиват в такива магазини като моя.

# 376
Ода за ранното лягане:

Цитат
Именно това е интересното - през месеците, в които лягах рано се радвах най-много на живота. Не седях до късно да пиша по форуми или по купони, живеех пенсионерски както тук го наричате. Но за разлика от колегите, които идваха намусени на работа, а аз бях като на меден месец. Беше наистина странно - сякаш се върнах в детството и вървях в облак от щастие, започнах да виждам колко прекрасен е животът и светът и как хората, които все се оплакват не виждат красотата. "Времето на пълно щастие", ама не като дете, а сега като възрастен. Някаква Нирвана без никакви медитации, визуализации и прочее селф хелп неща. Без антидепресанти или стимуланти. Без алкохол, дрога или марихуана.

Все едно някой щракна с пръсти и вече виждах света като място пълно с чудеса и възможности, какъвто го виждат децата, а не с пречки и проблеми какъвто бях свикнал да го виждам от годините на гимназията (когато започнах да седя до късно - случайност?). Бях радостен, че съм жив, дори най-баналните и обикновени неща ми доставяха удоволствие и радост от живота. И да ти кажа за първи път от както бях дете зареждах и околните с усмивки. Grinning Където вървях генерирах радост, аз не вярвам в аури, но явно има някаква истина. Липсата на настроение се върна със все сила като се подадох на мнението на околните и започнах да вися отново до късно в университета. И резултатите са налице - влошено настроение, песимизъм, не зареждам околните с ведрост, защото нямам такава. Блъскам се с триптофан, тренирам и ям здравословно, но като го няма ранното лягане ми я няма ведростта.
Прекалява с Трипофана, той има и странични ефекти като ожувени рефлекси, възбуда, говори или действа с вълнение не можете да контролирате.

# 377
  • Euskal Herria
Ааа, не! Според авторът именно ранното лягане е причината за генериране на радост и щастие. В 21,00 този 27-годишен младеж е в леглото.

# 378
  • Германия
Ааа, не! Според авторът именно ранното лягане е причината за генериране на радост и щастие. В 21,00 този 27-годишен младеж е в леглото.
Ама сам ли?  Mr. Green Че и аз бих си лягала в 9 в противен случай. Пък и той казва, че си ляга тогава, а не че спи.  Laughing

# 379
  • Euskal Herria
Сам, сам. Лягал си тогава, че да се наспял. Ама заради това пусто лягане, нямал приятели. Неговите колеги и връстници ходели кисели и нещастни, защото по цели нощи купонясвали. Та го питаха дали целта му е тук да си намери девойка, с която рано да си лягат, или нещо друго дири.  newsm78

# 380
Ето нещо свързано с ранното лягане  Laughing

El Freegano е симпатяга .Съвсем наскоро го открих ,че се оказа и съгражданин  Joy Ама май е на 32г.
 Основи на Здравето
Скрит текст:
Публикуван на 23.04.2015 г.

Четирите крайъгълни камъка, лежащи в основата на здравето са:
1 - Спокойствие и сън. - Ранното лягане вечер (особено преди 22:00 часа, когато започва пиковото отделяне на хормона на растежа) помага на тялото да си почине и да се възстанови. Бъдете спокойни и знайте, че няма смисъл да се тревожите за дреболии и че всички неща са дреболии Wink
2 - Чисти и подходящи неща, които да вкарваме в тялото - чист въздух, достатъчно вода и качествена храна.
Относно храната, истината е една - Цели растителни храни! Хапвайте неограничени количества плодове и зеленчуци, като основа наблягайте на зърнените култури и картофите, като гарнитура поне 3-4 пъти седмично яжте бобови варива и като "подправка" в ограничени количества хапвайте цели растителни мазнинни храни като сурови ядки, семена и авокадо.
3 - Движение - Спортувайте, играйте и се движете по често, защото спрете ли, спира и живота
4 - Забавление - Наслаждавайте се на живота. От друго смисъл няма. Събирайте се с хората, които обичате и правете нещата, които обичате Simple Smile

# 381
Сега последно - бедните африкански деца ще ги спасяваме от гладна смърт с картофи и/или осиновяване, или ще ги облъчваме, за да не се увеличават?

Цитат
За мен това са откачени хора. Не обичам домашни любимци, имаме си помиарче на двора, не го водя на кучешка детска градина, храня го с остатъците от нашата храна.
Ако имам 1200 лири за куче бих осиновила едно дете с увреждания, което никой не иска с цел да му направя живота по-добър. Ай сиктир от презадоволени егоисти.

Цитат
Аз съм никоя, обаче точно от това са конфликтите по света, от презадоволения запад, където хората харчат по 1200 лири за кучешка детска градина и от бедната част на света, където нямат пари за образование на децата си. Пък после тероризъм, глобално затопляне и пребито бебе. Всичко е свързано и идва от неправилното разпределяне на благата. Защото едни живеят прекалено добре, полагайки същите или дори по-малки усилия от други, които живеят прекалено зле.

Логика ли бе, да я опишеш. Пребито бебе заради глобалното затопляне заради кучешката детска градина.  ooooh!

Цитат
Човек които харчи такива пари за кучета, не ми прави добро впечатление и не бих искала да е сред приятелския ми кръг. Същото ми е мнението по отношение показността при дрехите, обувките и т.н.
Виж ако похарчи същите пари за образованието на децата си е друго нещо.
Които както иска да си харчи парите, според мен всеки следва да се замисли колко е егоистичен и самовлюбен и когато утре той или негови близки пострадат от терорист или психясал медицински работник, не да крещи разпни го, а да си помисли той какво е направил за да бъде света по-добро място за живеене. И хората по - щастливи.
По домашен бит и техника на сина ми трябваше да носят картофи и репички и да ги забучват с клечки като  създават някакви животни. Може би трябва да се тълкува като изкуство, де да знам. Синът ми вика: простотия мамо - хората по света гладуват, ние тук хабим храната. На мен ми стана приятно, че все нещо от това което му говоря е разбрал.
По отношение на трите деца-  аз лично съм против,  в световен мащаб трябва да има превенция срещу раждането на много деца. В Европа няма такъв проблем, но африканци, азиатци и индийци трябва да бъдат облъчени срещу това нещо. Иначе ще се самоунищожим.
Глупаво е да гледаме само нас в момента, добре е човек да е поне малко отговорен за децата си и внуците си.
Тези ме разбиха smile3532  Joy От коя тема са?
Като стигнах до репичките и картофите, вече се смеех с глас hahaha

# 382
  • където ми харесва
Това са коментари на една и съща персона. С картофи и 1200 паунда(които няма) ще спасява света!

# 383
О, да, разбрах че са на един и същи човек, но не знам коя е темата, ако искаш - кажи ми я Praynig  Hug

# 384
  • където ми харесва
Табу ли е третото дете в България?

# 385
Благодаря!

# 386
Цитат
Лелееее хора,няма такава гавра просто,възмутена съм как се подиграват с и без това опразнения джоб на бедния българин ooooh! #Crazy #Cussing out #2gunfire newsm61

С мъжа ми сме л'бители на биричка+хубави мезета и тази вечер реших да се почерпим със суджук-отидох в Билла зяпах,чудих се и най-накрая избрах едно копитце на Бони т.н Карловски суджук по етикет ,а другото беше 100% телешки суджук на Маджаров от забележете някаква златна селекция ooooh!Двете мезета ми струваха почти 12лв и с охота се настървих за хапване...да ,ама не съм познала ooooh!

На Бони скапания суджук нямаше грам подправка,само леко киселееше,но нищо общо с вкуса на суджук,а бе под всякаква безвкусна критика-просто няма как да го опиша,защото просто нямаше ама никакъв вкус...

Ейййй братче този телешкия на Маджаров-няма такава гадна смрад на потни,вмирисали и вкиснати чорапи,с годност беше до 15.06 ,обаче вункаше на пор парясник Crazy ooooh!
Изобщо няма вкус на мезе ,набъкано с огромно количество подправки,за да змаскират сигурно направата на някаква гад от замразена 20 годишна пракрава,но ако този вкус на потни и вмирисани чорапи би трябвало да наподобява 100$ телешкото в съдържанието,егати и селекцията и 30лв килото  ooooh! #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire

Останахме потресени и погнусени,т'ва не е държава,т'ва си е жива мизерия майкоо милаа ooooh! #Crazy Shocked #Cussing out #2gunfire
Хора не купувайте,тотална гавра си е това ,просто нямам думи #Cussing out newsm61 newsm61 newsm61
Joy

# 387
Цитат
Скрит текст:
Лелееее хора,няма такава гавра просто,възмутена съм как се подиграват с и без това опразнения джоб на бедния българин ooooh! #Crazy #Cussing out #2gunfire newsm61

С мъжа ми сме л'бители на биричка+хубави мезета и тази вечер реших да се почерпим със суджук-отидох в Билла зяпах,чудих се и най-накрая избрах едно копитце на Бони т.н Карловски суджук по етикет ,а другото беше 100% телешки суджук на Маджаров от забележете някаква златна селекция ooooh!Двете мезета ми струваха почти 12лв и с охота се настървих за хапване...да ,ама не съм познала ooooh!

На Бони скапания суджук нямаше грам подправка,само леко киселееше,но нищо общо с вкуса на суджук,а бе под всякаква безвкусна критика-просто няма как да го опиша,защото просто нямаше ама никакъв вкус...

Ейййй братче този телешкия на Маджаров-няма такава гадна смрад на потни,вмирисали и вкиснати чорапи,с годност беше до 15.06 ,обаче вункаше на пор парясник Crazy ooooh!
Изобщо няма вкус на мезе ,набъкано с огромно количество подправки,за да змаскират сигурно направата на някаква гад от замразена 20 годишна пракрава,
но ако този вкус на потни и вмирисани чорапи
Скрит текст:
би трябвало да наподобява 100$ телешкото в съдържанието,егати и селекцията и 30лв килото  ooooh! #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire

Останахме потресени и погнусени,т'ва не е държава,т'ва си е жива мизерия майкоо милаа ooooh! #Crazy Shocked #Cussing out #2gunfire
Хора не купувайте,тотална гавра си е това ,просто нямам думи #Cussing out newsm61 newsm61 newsm61
Joy

Забележителна оценка на вкусовите показатели.

# 388
Най-много ми хареса "замразена 20-годишна пракрава".

# 389
  • Бургас
Най-много ми хареса "замразена 20-годишна пракрава".
Явно затова са толкова скъпи суджуците. Суджук от 50% месо от пракрава и 50% месо от тиранозавър. Даже евтино е минала.

Общи условия

Активация на акаунт