Смешки от форума - 18

• 84 195
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Леле сълзи ми избиха от смях!
Невероятно ревю на вкусовите характеристики на мезето, наричано за кратко суджук. Впечетлена съм от първата си среща с неизвестен за мен индиВИД - пор парясник  Laughing

# 391
  • София
Цитат
искам да пусна хормони и микро бактерия

# 392
  • Бургас
Цитат
искам да пусна хормони и микро бактерия
Да си пусне и една "цитонна маска"   hahaha

# 393
  • Ямбол
Цитат
докторите  не могат да открият от какво съм болен и ако скоро не открия съм пътник.
Хем не знае какво му има, хем знае, че е пътник.

# 394
То е и смешно и тъжно, защото за съжаление в нашата родна действителност, човек трябва да има солидни медицински познания, иначе разчитането само на нашите медици не винаги е с добри последствия. Познавам хора, които имат проблем и след многократни прегледи, на които не могат да ги диагностицират правилно, само благодарение на тяхната настоятелност, в крайна сметка стигат до правилното лечение. Жалко е..  Tired

# 395
  • Пловдив
Нали осъзнавате, че в реала няма д-р Хаус???? И лекарите не са всемогъщи????

# 396
  • Ямбол
Той този търси екстрасенс гадател, та, не го знам точно от какво е болен, но може да нещо за психиатър.

# 397
Сигурно е като мен- хипохондрик! Само че аз имам още някаква надежда..  Mr. Green

# 398
Не ,не ми ги дадоха!Но току-що ми звъннаха от Монделийз и казаха,че мога да си ги взема само с/у опаковка.Даже ме помолиха да напиша и в бг мама,че куриерите са предупредени.
Това истина ли е? Shocked Shocked

hahaha hahaha hahaha Ще падна, вярно ли така казаха?  ooooh!

Това е от темата за томболи, игри, конкурси .....
Стана ми смешно като го прочетох.  Blush 
МОля, съфоримките да не ми се сърдят,че съм ги цитирала.  Hug

# 399
  • Вестерос
Тук е редовна практика да оставят стари, ненужни но все още годни за употреба неща пред вратата на къщата си с бележка "вземи ме". От чинии до перални. Да не говорим за магазините към благотворителните организации, получаваме дарения от всякакъв тип, които продаваме  и парите отиват за благотворителност. Всякакви хора пазаруват в тези магазини, включително такива, които ми оставят дарения от рокли на Баленсиага и Карън Милън, кашмирени пуловери Ралф Лорън и тн.
"Там" - да, ама тук  Rolling Eyes
Аз лично бих и съм купувала дреха ВУ, ама да взема нещо, хвърлено на улицата или още по-зле - в контейнер за боклук - няма нужда. Не съм опряла за едни чаши, които в магазина струват 10лв, та дори и повече. Това да вземеш от боклука нещо, което струва левчета от магазина, за мен си е чисто клошарство/вехтошарство, продиктувано от някакви психологични причини.

Точно това щях да пиша  Laughing Как може чиния от контейнера да изкараш  ooooh!

# 400
  • Сф
Цитат
       Аз ще споделя една такава, реално станала с мен - съвсем ясно помня как като бях малък имах едни обувки които един ден изведнъж се бяха пременили в съвсем друг цвят и така си останаха. Питах всички вкъщи "Кой ми оцвети обувките, искам си старите!", но не намерих отговор. Мислих, че майка ми или баща ми са ги оцветили но ме лъжат, а реално няма защо да го правят за такова нещо. А и май няма как да са били оцветени, защото от лилаво в кафяво или обратното (не помня) не виждам как ще стане лесно. Ей така както си бяха лилави и един ден ги гледам кафяви (или обратното, вече ми е доста далече като спомен). Не съм далтонист и не съм сънувал. Дали от някоя паралелна реалност са дошли същите обувки но в друг цвят при мен, не знам как да си го обясня. Като модел бяха идентични.

Иначе са ми изчезвали доста предмети, търся ги навсякъде и след малко се появяват там където съм ги търсил. За разлика от редовното обяснение за полтъргайсти, аз предпочитам да вярвам в теорията за паралелни реалности. Smile А и полтъргайст би ми скрил обувките, не вярвам да ми ги смени с идентични с друг цвят. Може би в някоя друга реалност обувките ми винаги са били с този цвят. Помня и как гледах един филм в първи клас на видеокасета, а не в киното. Е да, но години по-късно като го намерих в нета видях, че реално е излязъл няколко години по-късно, когато вече съм бил в прогимназията и няма как толкова да ме е шокирал, а помня как плаках на него и как бях първокласник тази година. Просто годината му на излизане не съвпада, а няма как да е бил заснет четири-пет години по-рано и пуснат на видеокасета в България преди премиерата му в САЩ.     
[/b]

Имаме си екстрасенс във форума вече  Wink

# 401
Ихааа! Ще го помоля да ми хвърли един боб! Виждам, че доста го бива.

# 402
Дали от някоя паралелна реалност са дошли същите обувки но в друг цвят при мен, не знам как да си го обясня.

Grinning Grinning Grinning
 omm

# 403
Дали от някоя паралелна реалност са дошли същите обувки но в друг цвят при мен, не знам как да си го обясня.

Grinning Grinning Grinning
 omm
Сега намерих обяснение за изникващите от време на време самотни чорапи изпод леглото на сина ми. Алелуя! hahaha

# 404
Имате портал към друго измерение там. Използвайте го... продавайте билетчета на входа.
За форумци с отстъпка!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт